Jump to content
Dogomania

SHIH - TZU (prosimy zakladac oddzielne tematy!)

Recommended Posts

Posted

pumilo napisał(a):
Agnieszkaaaaa, Ty nieludzka jesteś :lol: Tak nas wszystkich katować, nie masz serca, my z ciekawości poumieramy :wink:

Cóż.... trudno się mówi... 8) 8) 8) 8) 8)

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

pumilo napisał(a):
Okrutna kobieta :P

Wiem, zaraz napiszę Ci na PW o co mi chodzi :) i jakie to ja mam plany :)

Posted

No Agatko, Twoja ciekawosc zostala zaspokojona, wyslalam Ci wiadomosc na PW :D :D :D Czekam na malutki komentarz mojego chorego pomyslu :) Również na PW :D :D :D

Posted

Yaki napisał(a):
Moze najpierw chca pokazac :lol:

Jeśłi mowa o Pumilo, Carotinie i o mnie, to nikt nic nie chce pokazać. Ani opwiedzieć 8) 8) 8) 8) 8)

Posted

Yaki napisał(a):

A jak tam LILKA? Czy juz obgryza BEZE?

Czy obgryza?! To mało powiedziane :D . Szaleństwom w domu nie ma końca, tak małpują, że trudno jest zobaczyć gdzie jest która. A gonitwy?? Boszszee!
Pękamy ze śmiechu! :lol: Generalnie Liluś jest bardzo grzeczna, taka kochana, majutka kujećka (cyt.-moje dziecię). Uwielbiam na nie patrzeć. Dogadują się wspaniale, Liluś właściwie podporządkowała sobie Bzika, co robi duża, to NATYCHMIAST musi mała. Jak Beza pije wodę, Lilka bez skrępowania odpycha ją i już jest przy wodopoju :talker: . To samo z jedzeniem czy zabawkami, a Beza znosi to ze stoickim spokojem. Nie mogę Bezie wiązać wąsów, bo ma je na sobie może 30 sekund, a gumki na głowie poprawiam 2-3 razy dziennie :wink: , inna sprawa,że Liluś swoje gumki też miała może z pół godziny, za sprawą Bezy :roll:

Mój kochany pan...

Dostaniemy coś dobrego?

Posted

o BOSHE :o :o jaka kochana maskotka :angel: :angel: cudna :lol: ,fajnie,ze z Bezą się dogadują coś mi się wydaje,że Beza bedzie podwładną panny Lilusińskiej

Posted

"Amelia23" napisał(a):
[quote name='Yaki']
A jak tam LILKA? Czy juz obgryza BEZE?

Czy obgryza?! To mało powiedziane :D . Szaleństwom w domu nie ma końca, tak małpują, że trudno jest zobaczyć gdzie jest która. A gonitwy?? Boszszee!
Pękamy ze śmiechu! :lol: Generalnie Liluś jest bardzo grzeczna, taka kochana, majutka kujećka (cyt.-moje dziecię). Uwielbiam na nie patrzeć. Dogadują się wspaniale, Liluś właściwie podporządkowała sobie Bzika, co robi duża, to NATYCHMIAST musi mała. Jak Beza pije wodę, Lilka bez skrępowania odpycha ją i już jest przy wodopoju :talker: . To samo z jedzeniem czy zabawkami, a Beza znosi to ze stoickim spokojem. Nie mogę Bezie wiązać wąsów, bo ma je na sobie może 30 sekund, a gumki na głowie poprawiam 2-3 razy dziennie :wink: , inna sprawa,że Liluś swoje gumki też miała może z pół godziny, za sprawą Bezy :roll:

[img]Slicznie razem wygladaja ,na spacerach pewnie beda uchodzily za mame i corke.Cudownie ,ze tak sie sobie spodobaly ,ja tez nie mialam z tym problemow ,tylko to pilnowanie zeby szczeniak nie obgryzal papilotow.Dobrze Amelio ,ze to starsza jest niewystawowa bo w razie czego beda mniejsze szkody.

Posted

No właśnie ciekawa jestem, jak one ustalą tą swoją hierarchię :wink: Gdzieś tam czytałam, że małe pieski mają "specjalne "przywileje do ok. 3 miesiąca życia :roll: . Zobaczymy, ale myślę, że nie będą potrzebne jakieś interwencje z naszej strony :D

Posted

Wsrod moich shitzakow nie ma dominantow i nigdy nie bylo miedzy nimi konfliktow,chociaz widac jak w zabawach Bols zaslania soba suczki shih tzu przed szalaputa mopsem.Wyglada to tak jakby sie bal ,ze tamten zrobi im krzywde ,a faktycznie jest szalony.

Posted

carotina napisał(a):
to może ja zmienie temat 8) :lol:

kto wybiera się do Gdańska? jutro bedzie znana obsada :D

My sie wybieramy .

Posted

Yaki napisał(a):

[img]Slicznie razem wygladaja ,na spacerach pewnie beda uchodzily za mame i corke.Cudownie ,ze tak sie sobie spodobaly ,ja tez nie mialam z tym problemow ,tylko to pilnowanie zeby szczeniak nie obgryzal papilotow.Dobrze Amelio ,ze to starsza jest niewystawowa bo w razie czego beda mniejsze szkody.

Taak, właśnie na spacerach niemal każdy pyta czy to Bezy dziecko :) Z tymi spacerami to też jest cyrk..., żeby jedna się załatwiła, to druga musi być na rękach. Tak głupieją, jak by się pierwszy raz zobaczyły :o
Hmmm :hmmmm: , mam zamiar Bejcie zapapilotować, i myślę, że Bezunia nie zostanie krótkowłosa :evilbat:

Posted

mnie się wydaje,że Bezik zostanie pod urokiem Lilki :angel: i jej się podporządkuje :roll: pewnie świetnie razem szaleją no i nie zazdroszczę poprawiania tych gumek :lol: :lol:

Posted

Amelia, Twoje dziewczynki są boskie :eating: :lol: :D :D :D maluszek kłębuszek, bajka :angel: :D :angel:

Gdzieś tam czytałam, że małe pieski mają "specjalne "przywileje do ok. 3 miesiąca życia

u nas teoretycznie dominuje Chakie... pisze teoretycznie, bo Julka do dzisiaj ma baaardzo dużo przywilejów z jego strony :wink: :evilbat:

Posted

:) napisał(a):
A u mnie role sie zmieniaja. Raz dominuje Zyzio, a raz Figa :) Zeby bylo sprawiedliwie :)

Bo Zyziek to dzentelmen jakich malo ;)
Amelia gratuluje malej shih tzu, musi byc wesolo.

Agnieszka
Jakie tam masz plany co?! :evilbat:
Ostatnio rzadko tu bywam, ale chce byc na biezaco.

Pozdrawiam

anii i Lump

Posted

anii napisał(a):

Bo Zyziek to dzentelmen jakich malo ;)

Tak, to fakt :) :) :)

anii napisał(a):

Agnieszka
Jakie tam masz plany co?! :evilbat:
Ostatnio rzadko tu bywam, ale chce byc na biezaco.

No wiesz... na wtajemniczenie trzeba sobie zasluzyc :) he he he :) Kiedys powiem Wam wszystkim :D :P

Posted

:) napisał(a):

No wiesz... na wtajemniczenie trzeba sobie zasluzyc :) he he he :) Kiedys powiem Wam wszystkim :D :P

Acha... :roll: 8)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...