anushka Posted November 18, 2005 Posted November 18, 2005 :o :o ale książe...fakt,szczęka opada... :eek2: i proszę jak się foteczki posypały...Amelia a Liluś jest od naszej PUMILO???bo wiesz,że ja laik jestem 8) i nowe fotki bo zdązy dorosnąć zobacz jaka Julka już jest dama w pełnej krasie :o a Carotina :grab: obiecywała,obiecywała...i na tym się skończyło :megagrin:
Amelia23 Posted November 18, 2005 Posted November 18, 2005 [quote name='"Ania-k"']XZA.Amelia a Liluś jest od naszej PUMILO??? Tak, tak :D Aga, Zyźko to naprawdę książe.. :o A jaki dumny...Cudowny! :lilangel:
:) Posted November 18, 2005 Posted November 18, 2005 Amelia23 napisał(a): Aga, Zyźko to naprawdę książe.. :o A jaki dumny...Cudowny! :lilangel: Dziękuję :oops: A Twoja mała dziewczynka to śliczna księżniczka i ... miałła być Zyzia księżniczką... :) ale nie wyszło :(
Draczyn Posted November 18, 2005 Posted November 18, 2005 :) napisał(a):A tu moj maly ksiaze: Ksiązę przepiękny i pełen majestatu, godnego jego książęcej mośći
Draczyn Posted November 18, 2005 Posted November 18, 2005 Ania-k napisał(a):no dobra to ja też się pokażę: tutaj jest sesja wchodzenia młodego na wersalkę: Wchodzenie na wersalkę, to faktycznie ciężka praca. I co udało się, bo tu nie widać
Yaki Posted November 19, 2005 Posted November 19, 2005 [Jak tu slicznie ,same pieknosci :lol: :lol: Dziękuję :oops: A Twoja mała dziewczynka to śliczna księżniczka i ... miałła być Zyzia księżniczką... :) ale nie wyszło :([/quote] Agnieszko nic straconego,jeszcze moze byc jego jak sie ZYZIO postara :lol: Carotino Julka jest juz nie do poznania taka dorosla pannica i piekna. A Jaderko to chyba szybszy niz duszek.
Yaki Posted November 19, 2005 Posted November 19, 2005 Pumilo trzymamy jutro mocno kciuki za KLUSIE i czekamy na piekny reportaz :lol: :angel: :lol:
:) Posted November 19, 2005 Posted November 19, 2005 Dziękuję :) Ten moj ksiaze umie bardzo elegancko wymiotowac na nowy dywan... Rowniez po ksiazecu :evil: :evil:
Draczyn Posted November 19, 2005 Posted November 19, 2005 :) napisał(a):Dziękuję :) Ten moj ksiaze umie bardzo elegancko wymiotowac na nowy dywan... Rowniez po ksiazecu :evil: :evil:To trzeba mu spowrotem położyć stary dywan, aby się chłopak nie stresował
:) Posted November 19, 2005 Posted November 19, 2005 He,he jasne:) Tylko po cos ten nowy byl kupiony :D
:) Posted November 19, 2005 Posted November 19, 2005 Yaki napisał(a): Agnieszko nic straconego,jeszcze moze byc jego jak sie ZYZIO postara :lol: . Tylko YAKI mi chodzi o coś całkiem innego... O coś, co już nie jest możliwe... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Yaki Posted November 19, 2005 Posted November 19, 2005 No tak....ona nie bedzie Twoja Agnieszko ,ale bedziesz mogla sledzic jej rozwoj i kariere wystawowa dzieki temu ze jest Amelii.Sunia faktycznie piekna i calkowicie rozumie Twoj zal.
anushka Posted November 19, 2005 Posted November 19, 2005 :) napisał(a):Dziękuję :) Ten moj ksiaze umie bardzo elegancko wymiotowac na nowy dywan... Rowniez po ksiazecu :evil: :evil: a może mu się ten nowy dywan nie podoba :o więc się pożygał po książęcemu,żeby dokładniej wyrazić swoje odczucia co do nowego dywanu 8)
Yaki Posted November 19, 2005 Posted November 19, 2005 Ania-k napisał(a)::) napisał(a):Dziękuję :) Ten moj ksiaze umie bardzo elegancko wymiotowac na nowy dywan... Rowniez po ksiazecu :evil: :evil: a może mu się ten nowy dywan nie podoba :o więc się pożygał po książęcemu,żeby dokładniej wyrazić swoje odczucia co do nowego dywanu 8) Moze nie odpowiada mu kolor ,albo wzorek? :lol: :lol: :lol:
:) Posted November 19, 2005 Posted November 19, 2005 Nie wiem,mozliwe,ale ma problem,musi go zaakceptowac... Kiedys wylal jeszcze caly talerz zupy-rowniez na ten dywan i tez po ksiazecemu :)
anushka Posted November 19, 2005 Posted November 19, 2005 :) napisał(a):Nie wiem,mozliwe,ale ma problem,musi go zaakceptowac... Kiedys wylal jeszcze caly talerz zupy-rowniez na ten dywan i tez po ksiazecemu :) nie no to już pewne,proszę kupić Zyziowi inny dywan,zdecydowanie!!!!!! :o najlepiej czerwony jak na prawdziwego księcia przystało :lol:
:) Posted November 19, 2005 Posted November 19, 2005 Ania-k napisał(a): nie no to już pewne,proszę kupić Zyziowi inny dywan,zdecydowanie!!!!!! :o najlepiej czerwony jak na prawdziwego księcia przystało :lol: Jasne,tylko niech on sobie na ten czerwony dywan najpierw zarobi :) To mu kupię-chętnie ;)
:) Posted November 19, 2005 Posted November 19, 2005 A wiecie co teraz Zyzio robi?? Biega po całym mieszkaniu z cebulą, którą ukradł mamie z lodowki :) Łobuz jeden. Ale jaką ma radochę... To jest najważniejsze.... Żeby był szczęśliwy... :)
:) Posted November 19, 2005 Posted November 19, 2005 bognik napisał(a):Jaki łobuziak :P Ucałuj go odemnie :D Ok, właśnie dostał DUUUUŻEGO buzaka :D
pumilo Posted November 21, 2005 Posted November 21, 2005 Wczoraj w Kielcach shih tzu wystąpiły w liczbie 4 (cztery :) ) sztuki: piesek w młodzieży, suczka w młodzieży, suczka w pośredniej, suczka w otwartej. Klusia dostała Zw. MŁ., Best Junior, Zw. Rasy. Shih tzu weszły na ring dopiero ok. 15 :-? A w przyszłym roku międzynarodowa w Kielcach 8) Mam troszkę zdjęć i jak zdążę, to jeszcze dzisiaj coś wrzucę.
anushka Posted November 21, 2005 Posted November 21, 2005 :o :o ślicznie Pumilo,czekamy na fotki,dawno żadnych foteczek nie było :lol: Kluska spisała się na medal :angel:
carotina Posted November 21, 2005 Posted November 21, 2005 pumilo napisał(a):Wczoraj w Kielcach shih tzu wystąpiły w liczbie 4 (cztery :) ) sztuki: piesek w młodzieży, suczka w młodzieży, suczka w pośredniej, suczka w otwartej. Klusia dostała Zw. MŁ., Best Junior, Zw. Rasy. Shih tzu weszły na ring dopiero ok. 15 :-? A w przyszłym roku międzynarodowa w Kielcach 8) Mam troszkę zdjęć i jak zdążę, to jeszcze dzisiaj coś wrzucę. gratulacje :D kto sędziował?? możesz pdoać stawke? :P
pumilo Posted November 21, 2005 Posted November 21, 2005 Zdjęcia z wystawy i stawka http://psy.aplus.pl/s/wystawy/kielce052.html Sędziowała Zofia Konderla, nas oceniała pierwszy raz.
Recommended Posts