Jump to content
Dogomania

SHIH - TZU (prosimy zakladac oddzielne tematy!)

Recommended Posts

Posted

:o :o ale książe...fakt,szczęka opada... :eek2: i proszę jak się foteczki posypały...Amelia a Liluś jest od naszej PUMILO???bo wiesz,że ja laik jestem 8) i nowe fotki bo zdązy dorosnąć zobacz jaka Julka już jest dama w pełnej krasie :o a Carotina :grab: obiecywała,obiecywała...i na tym się skończyło :megagrin:

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Amelia23 napisał(a):

Aga, Zyźko to naprawdę książe.. :o A jaki dumny...Cudowny! :lilangel:

Dziękuję :oops: A Twoja mała dziewczynka to śliczna księżniczka i ... miałła być Zyzia księżniczką... :) ale nie wyszło :(

Posted

Ania-k napisał(a):
no dobra to ja też się pokażę:
tutaj jest sesja wchodzenia młodego na wersalkę:

Wchodzenie na wersalkę, to faktycznie ciężka praca. I co udało się, bo tu nie widać

Posted

[Jak tu slicznie ,same pieknosci :lol: :lol:

Dziękuję :oops: A Twoja mała dziewczynka to śliczna księżniczka i ... miałła być Zyzia księżniczką... :) ale nie wyszło :([/quote]

Agnieszko nic straconego,jeszcze moze byc jego jak sie ZYZIO postara :lol:

Carotino Julka jest juz nie do poznania taka dorosla pannica i piekna.

A Jaderko to chyba szybszy niz duszek.

Posted

Dziękuję :) Ten moj ksiaze umie bardzo elegancko wymiotowac na nowy dywan... Rowniez po ksiazecu :evil: :evil:

Posted

:) napisał(a):
Dziękuję :) Ten moj ksiaze umie bardzo elegancko wymiotowac na nowy dywan... Rowniez po ksiazecu :evil: :evil:
To trzeba mu spowrotem położyć stary dywan, aby się chłopak nie stresował

Posted

Yaki napisał(a):

Agnieszko nic straconego,jeszcze moze byc jego jak sie ZYZIO postara :lol: .

Tylko YAKI mi chodzi o coś całkiem innego... O coś, co już nie jest możliwe... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Posted

No tak....ona nie bedzie Twoja Agnieszko ,ale bedziesz mogla sledzic jej rozwoj i kariere wystawowa dzieki temu ze jest Amelii.Sunia faktycznie piekna i calkowicie rozumie Twoj zal.

Posted

a może mu się ten nowy dywan nie podoba :o więc się pożygał po książęcemu,żeby dokładniej wyrazić swoje odczucia co do nowego dywanu 8)

Posted

Ania-k napisał(a):

a może mu się ten nowy dywan nie podoba :o więc się pożygał po książęcemu,żeby dokładniej wyrazić swoje odczucia co do nowego dywanu 8)

Moze nie odpowiada mu kolor ,albo wzorek? :lol: :lol: :lol:

Posted

Nie wiem,mozliwe,ale ma problem,musi go zaakceptowac... Kiedys wylal jeszcze caly talerz zupy-rowniez na ten dywan i tez po ksiazecemu :)

Posted

Nie wiem,mozliwe,ale ma problem,musi go zaakceptowac... Kiedys wylal jeszcze caly talerz zupy-rowniez na ten dywan i tez po ksiazecemu :)

nie no to już pewne,proszę kupić Zyziowi inny dywan,zdecydowanie!!!!!! :o najlepiej czerwony jak na prawdziwego księcia przystało :lol:

Posted

Ania-k napisał(a):

nie no to już pewne,proszę kupić Zyziowi inny dywan,zdecydowanie!!!!!! :o najlepiej czerwony jak na prawdziwego księcia przystało :lol:

Jasne,tylko niech on sobie na ten czerwony dywan najpierw zarobi :) To mu kupię-chętnie ;)

Posted

A wiecie co teraz Zyzio robi?? Biega po całym mieszkaniu z cebulą, którą ukradł mamie z lodowki :) Łobuz jeden. Ale jaką ma radochę... To jest najważniejsze.... Żeby był szczęśliwy... :)

Posted

Wczoraj w Kielcach shih tzu wystąpiły w liczbie 4 (cztery :) ) sztuki: piesek w młodzieży, suczka w młodzieży, suczka w pośredniej, suczka w otwartej. Klusia dostała Zw. MŁ., Best Junior, Zw. Rasy. Shih tzu weszły na ring dopiero ok. 15 :-?
A w przyszłym roku międzynarodowa w Kielcach 8)
Mam troszkę zdjęć i jak zdążę, to jeszcze dzisiaj coś wrzucę.

Posted

pumilo napisał(a):
Wczoraj w Kielcach shih tzu wystąpiły w liczbie 4 (cztery :) ) sztuki: piesek w młodzieży, suczka w młodzieży, suczka w pośredniej, suczka w otwartej. Klusia dostała Zw. MŁ., Best Junior, Zw. Rasy. Shih tzu weszły na ring dopiero ok. 15 :-?
A w przyszłym roku międzynarodowa w Kielcach 8)
Mam troszkę zdjęć i jak zdążę, to jeszcze dzisiaj coś wrzucę.

gratulacje :D kto sędziował?? możesz pdoać stawke? :P

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...