Jump to content
Dogomania

SHIH - TZU (prosimy zakladac oddzielne tematy!)

Recommended Posts

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

carotina napisał(a):
puk, puk :D
Julka wiercipięta :wink:

tylko jedno ???matko boska ktoś jej zdjęcia ukradł :evilbat: dziewczyno ty tylko smaki robisz :o :o więcej!!!!!!!!

Posted

He he he:) Super,zeby jeszcze bylo cos widac:) A ja probuje namowic Zyzia do czesania,ale ma chyba zly okres i mi szaleje :) Ale jak go dorwe jutro,to popamieta :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: 8)
Całuski na dobranoc,bo juz sie pewnie nie pojawie.Trzymajcie sie cieplutko!! Papa!! :)

Posted

:) napisał(a):
He he he:) Super,zeby jeszcze bylo cos widac:) A ja probuje namowic Zyzia do czesania,ale ma chyba zly okres i mi szaleje :) Ale jak go dorwe jutro,to popamieta :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: 8)
Całuski na dobranoc,bo juz sie pewnie nie pojawie.Trzymajcie sie cieplutko!! Papa!! :)

Julek tak samo, poprostu diabeł wcielony :evilbat:
chyba teskni też za Demisią, nie ma się z kim bawić, bo Chakie nie chce, a Cd nie umie :P 8)

Posted

He,he! ;) Witam Was wszystkich i zycze milego dzionka :) Jest bialo za oknem,wiec pewnie zimno :( No nic,znikam do szkoly :)

Posted

Ania-k napisał(a):

Co to jest?? :motz: Wracaj tu Ania, na ten tychmiast i w tej chwili to popraw!!. Tak długo czekam na mojego ulubieńca, a jego pańcia mi tu takie...

Carotina, Julcia bombowa! :o Dawaj więcej :nono:

Posted

Amelia23 napisał(a):
Jejku, jakie oczki, jaki pychol słodki :calus: . Śliczny! :angel:

Ciesze sie,ze Ci sie podoba

Posted

Rrrrany, ale przystojniacha z Jerrka :o Cudny jest :loveu: Ile on ma futra :o .Jak byś nie obcinała, to pewnie byłby gęstrzy od niedźwiadka :D Śliczności!
Uściskaj go mocno
Kolorek taki złoootyy..
Aniu, Ty też masz j e d n o zdjęcie Jerrka??? :evilbat:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...