aneta21 Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 czesc:) co u was słychac bo mój piesek sie troche przeziebił:( w sobote byłam na giełdzie w mysłowicach i tak przy okazji weszłam na dział z psami porazgladac sie :) stal kilka ludzi głównie z psami jednej rasy i nawinła sie jakis handlarz widac ze chciał na siłe pozbyc sie psów min miał shih tzu (bo sie o ta rase z ciekawosc spytałam) sprzedawał po 200 złotych ale jak mi je pokazał to mysłałam ze nie wiem co mu zrobie . szczeniaki miały niby 8tyg 2 razy pdrobaczywione ale to nie były wogóle shih tzu głowiwyow iele wieksze od mojego co ma dopiero 5 miesiecy inne jakies dziwne ubarwienie-niby tricolor twierdził ze te psy sa jak yorki dorastaja do 24cm i waza ok 4kg. myslałam ze dostane furii!!! a tata stana jak wyryty i zgupiał:) współczuje tym ludziom co sie dadza oszukac temu handlarzowi!!! powinny byc jajies kontrole miejsc sprzedazy!!!! pozrdawiam i zycze duzo ciepła:) :lol!:
:) Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 [quote name='Ania-k'] a ja wyczytałam,że w lipcu jest wystawa psów w Będzinie-ciekawe która z Was wpadnie :evilbat: mozę Agnieszka z ZYZIEM?? Hmm... 8) Pożyjemy, zobaczymy :) A może ktoś inny z nami jeszcze pojedzie :) Nic nigdy nie wiadomo;) PUMILO ostatnio napisałam Ci maila, proszę, odpowiedz mi na niego... Muszę z Tobą porozmawiać, to bardzo ważne. Będziesz w Poznaniu, prawda?? PROSZĘ!! ODEZWIJ SIĘ DO MNIE JAK NAJSZYBCIEJ!! :) Za chwilkę wrzucę kilka fotek z dzisiejszego porannego spacerku :)
:) Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 Początek spacerku:) A tu jamniczka-Figusia-podczas codziennego rytuału-kopania 8) Bieganie za Figą:) No to sobie poskaczemy:) Albo polatamy :evilbat: :evilbat: :evilbat:
anushka Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 [quote name=':)'] Albo polatamy :evilbat: :evilbat: :evilbat: :o :o super, :angel:
:) Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 [quote name='anii']Latajacy Zyziek jest superancki!!! :) 8) 8) 8) Wiem 8) 8) 8) PUMILO znowu czeka na Ciebie mail. Już nie mogę się doczekać odpowiedzi... :oops:
:) Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 Czemu tu nikt nie zaglada i nic nikt nie pisze?? :(
Cockerek Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 ja zagladam, ale czekam na fotki. A tu nic :cry:
carotina Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 co taka cisza?? :wink: ja nie moge przetrawić tego, że nie bedzie nas w Poznaniu :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :sadCyber: :sabber: :placz: :placz: :wallbash: mam nadzieje, że moge liczyć na Waszą fotorelacje :roll: zwłaszcza poprosze o dokładne obfotografowanie :wink: suczek z młodzieży :( :cry: :cry: :cry: PS Demi dostała cieczke :ylsuper: :D :megagrin:
:) Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 A jak Ci sie Carotinko Zyzio podoba? :) A tak swoja droga,to Zyzio pewnie chetnie by sie z nia "pobawil" :) 8) 8) Mnie tez w Poznaniu nie bedzie... Myslalam,ze bede po... ale niestety nie wyszlo... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
carotina Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 Zyzio super :D zwłaszcza ten latający :P :D :P a tak wogule, to moim zdaniem robi się coraz bardziej podobny do swojego ojca :D
anushka Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 carotina napisał(a): PS Demi dostała cieczke :ylsuper: :D :megagrin: będą :baby: :painting: a gdzie ty jesteś jak cie nie ma ?? :grab:
:) Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 carotina napisał(a): moim zdaniem robi się coraz bardziej podobny do swojego ojca :D Czy mam to uznac za komplement?? :)
pumilo Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 Agnieszka, widziałaś Zyziową siostrę? http://217rusf663737.dogterminal.com/?lang=GB[url]
:) Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 [quote name='pumilo']Agnieszka, widziałaś Zyziową siostrę? http://217rusf663737.dogterminal.com/?lang=GB[url] Tak widzialam.Mam nawet jej zdjecia,jak byla duzo mlodsza panienka...
Amelia23 Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 Oooo, jesteście..., już myślałam że nam topik spadnie na drugą stronę :roll: . Carotina, pewnie znów masz jazdę w domu :lol: , dopiero co Julka a teraz znów Demi... :wink: . Biedne chłopaki :evilbat: Agnieszka, nie wystawiasz Zyzia? Myślałam, że jedzie się chłopak pokazać :) ? Czy może mi się coś pomyliło? :hmmmm:
:) Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 Nie, Zyzia nie bedzie w Poznaniu. Za to szykujemy sie na inna wystawe :)
carotina Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 Ania-k napisał(a):carotina napisał(a): PS Demi dostała cieczke :ylsuper: :D :megagrin: będą :baby: :painting: a gdzie ty jesteś jak cie nie ma ?? :grab: a no bedą, bedą :angel: :angel: :angel: :D ostatnio nie mam za dużo czasu na dogo :roll: , ale widze, że w też coś się do rozmów nie palicie..... :evilbat: w każdym razie dziś bede zaglądała do samego wieczora i czekała na pierwsze wieści z Poznania :cry: :wink: Ciekawe jak poszło naszej ekipie? :wink: :D
carotina Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 :) napisał(a):carotina napisał(a): moim zdaniem robi się coraz bardziej podobny do swojego ojca :D Czy mam to uznac za komplement?? :) jak najbardziej :D
carotina Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 [quote name='Amelia23']Oooo, jesteście..., już myślałam że nam topik spadnie na drugą stronę :roll: . Carotina, pewnie znów masz jazdę w domu :lol: , dopiero co Julka a teraz znów Demi... :wink: . Biedne chłopaki :evilbat: no jeszcze nie jest tak źle 8) :evilbat: :wink: ale, wiadomo :evilbat: ..... naszczęście na najgorszy okres Demi przeprowadza się do narzeczonego :wink: :P
Yaki Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 Wczoraj wrocilismy bardzo zmeczeni i noca wiec chwale sie dzisiaj. GUCIO-CAMO BOY ADAMARIA Wybitnie obiecujacy ,najlepsze szczenie w rasie ,na BISie szczenat poszedl pieknie,zostal wybrany do finalowej pietnastki.Wystawiany byl przepieknie przez Slawka,jeszcze raz dziekuje. Maxi -ADAMARIA Adamaria ocena doskonala ,piekny opis ,ale bez tytulu niestety bo nie chciala podnosic ogonka. BOLS-BLACK BOY COCA Bast CWC i res CACIB
Amelia23 Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 Nooo, Yaki, pięknie się spisaliście! :angel: Gratulacje i ogromne brawa!!! :BIG: :klacz: :klacz:
Recommended Posts