lonka Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 psia_stunka napisał(a):przesledzialm topic .. ale wybaczcie jesli niedokladnie bo to wkoncu ponad 200 stron i wypadaja mi juz oczy z glowy od patrzenia w monitor... mam pytanie. w pierwszych postach podawalyscie hodowle godne polecenia a dokladniej zachwalayscie ACTE bohemia acro solaris avis czy cos sie zmienilo ? a moze polecicie cos jeszcze ??jak potrzebujesz to moge na pv podać namiary :wink:
slaweknowicki Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 szczeniaczki są po LASHALIMAR REDY FOR HOLLYWOOD I FARIA FASANGA GANDZISTA
orasek Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 Tak tak, są śliczne i teraz tyle miotów jest i to nie małych, ech ja już bym też chciała mieć szczeniaki :)
Yaki Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 Cudowne i proroczo siedem cudow :lol: :lol: :lol: GRATULUJE PANI MARIO.
anushka Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 hehe jakie maluszki :o :o sam miód :angel: :angel: i sporo tych szeniorków :o Malena słoodka ma takie czarne koło noska jak Jędrula :angel: :wink:
Amelia23 Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 Śliczne maleństwa :angel: Chyba raczej podobne do tatusia... :hmmmm:
anii Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 Malena jest bardzo ladna i z umaszczenia mordki poszla w tatusia. Mickey sie spisal, nie ma co.
slaweknowicki Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 anii napisał(a):Malena jest bardzo ladna i z umaszczenia mordki poszla w tatusia. Mickey sie spisal, nie ma co. zdjęcia nie oddaja tego jakie sa na zywo najpiekniejsze szczenie z tego miotu to mara red amo malena jest piekna ale mikiego ma baaardzo niewiele pierek o imieniu maius zamieszkał u pani Łozińskiej ( amusand) wlascicielki najbardziej utytuowanego shih-tzu w polsce przypuszczam ze nie jednoktornie bedziecie mieli okazje zobaczyc go na zywo w ringu
anushka Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 a tu nikogo nie ma??ja mam urlop,siedzę w domku chora,dobrze,że tu nie trzeba mówić bo mnie gardło tak boli,że ani słowa dzisiaj napewno nie powiem bo nie dam rady :lol: TZ się ucieszy jak wróci :lol:
Amelia23 Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 Oj Ania, współczuję... Moje dziewczynki też chore :smhair2: , a mieliśmy się dziś szczepić na grypę :-? .., no ja i TŻ pójdziemy, a dziewczyny po lekarstwa... Ło matko!!
Goja Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 bylysmy wczoraj w zk zarejestrowac belcie pani ja obejzala obmacala i powiedziala ze wszystko jest ok ma ladna szufladke przepiekny wlos i przesliczne kitki kazali nam sie zglosic w grudniu na ogledziny i wtedy zobaczy czy nadaje sie na wystawy czy tez zostanie zdyskfalifikowana z jakiegos powodu dziewczyny trzymajcie sie cieplutko i szybko powracajcie do zdrowia
Goja Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 bylam w kilku sklepach szukac tych kombinezonikow dla malej w tym tygodniu mam isc zobaczyc czy przywiezli pujde dzisiaj bo nie pada wezme belcie to sobie pospacerujemy i moze jakiegos kumpla do zabawy spotkamy wprawdzie chodze z nia codziennie na wybieg dla psow ale bawi sie na terenie przylegajacym bo na wybiegu to normalnie jakby gnojowica z chlewu nikt nie sprzata po swoim psie ale i tam zadko mozna spotkac chcacego sie bawic psa dzisiaj byly dwa takie postura do mojej pasujace ale staruszki i wcale nie zwrucily na nia uwagi
lonka Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 Ania-k napisał(a):a tu nikogo nie ma??ja mam urlop,siedzę w domku chora,dobrze,że tu nie trzeba mówić bo mnie gardło tak boli,że ani słowa dzisiaj napewno nie powiem bo nie dam rady :lol: TZ się ucieszy jak wróci :lol:Witaj w klubie :roll: ja też kicham,prycham...koszmar :evilbat: Dawno nic nie pisałaś o Jędrku.jak sie miewa?Moje w domu szaleją a potem odpoczywają i nabierają sił.Chodniki i trawniki tak zakurzone że po paru dniach moje pieski tak czyste że musze ich na nowo kapać.wy też macie taki problem teraz?
anushka Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 Jerrek jak rano wychodzi koło 6 to jest strasznie mokro jeszcze,więc jak wracamy to myjemy sobie podwozie ,bo łapki to całe czarne jak wracamy z dworu :lol: później w sumie to zalezy już od dnia czy pada czy nie...ale i tak codziennie prawie po każdym spacerze ląduje w wannie :evilbat: stoi tam ze spuszczoną głową w dół,nawet na mnie nie patrzy :lol: wogóle to uważam,że mój pies ma mnie głęboko w poważaniu,jak czytam o psach od innych osób to uważam że mam wcielenie diabła( w kucyku z zębem na wierzchu) w domu :evilbat: o spuszczeniu ze smyczy go nie ma mowy przynajmniej w "otwartym terenie",ostatnio spuściłam go ze smyczy i szedł sobie przy nodze małej i jej kuzynki,no do czasu jak przejchał facet na rowerze,a że szliśmy na ogródek to myślę sobie pewnie na ogródek poleciał za facetem...no nie myliłam się na szczęscie,Jerrek siedział pod furtką i czekał na nas chyba z 5 minut w sumie,pewnie pamiętał gdzie latem kiełbasy były robione :lol: na działce to anioł nie pies :o każdy sie dziwił,że taki ułożony :evilbat: po grządkach nie łazi :evilbat: no jak ma łazić jak on brzuchem po ziemi prawie ciągnął i po ogórkach czy marchewce trudno by mu było łazić!!!no ale w sumie na działce to anioł nie pies,za to pod domem zapomina o wszystkim,zapomina wogóle,że żyje w cywilizowanym świecie,jakby mógł to by poleciał za każdym jeszcze z podziękowaniem!!! :lol: proszę go daj łapę....tak z 10 razy za 11 razem wybucham śmiechem bo nie mam siły już i jak patrze na niego jak przekręca łęb i mi się przygląda "...o co jej moze chodzić wogóle..."??mimo iż kilkanaście razy dziennie błagam go wręcz o tą łapę on i tak ma swój świat!!a jakbyście go wiedzieli jak np. wychodzi z pokoju...pokazuję mu paluchem i jest komenda(jak to komendą mogę nnazwać)WYJDŹ! to on oczywiście podejdzie powolutku tyłem do drzwi a potem jak byczek łbem podrzuca i drapie łapą w dywan..podwarkując coś w kierunku mojego placa!!!on mi normalnie pyskuje...rozwala mi serce ten pies....muszę go ufocić znowu kiedyś bo dawno fotek nie miał,ja się zastanawiam jak on na szkoleniu by się zachowywał,rozpraszał by wszystkie psy 8) no i w sumie,żeby się wariat nie stracił żadko jest spuszczany ze smyczy,bo mogłabym widzieć tylko koniec białego ogona i tyle...z drugiej strony dobrze,że on jest mały bo jakby tak molos takie się trafiłto mógłby być niezły problem...o ile to już nie jest problemem!!! :-? ale dajemy radę :lol:
Yaki Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 slaweknowicki napisał(a):anii napisał(a):Malena jest bardzo ladna i z umaszczenia mordki poszla w tatusia. Mickey sie spisal, nie ma co. zdjęcia nie oddaja tego jakie sa na zywo najpiekniejsze szczenie z tego miotu to mara red amo malena jest piekna ale mikiego ma baaardzo niewiele pierek o imieniu maius zamieszkał u pani Łozińskiej ( amusand) wlascicielki najbardziej utytuowanego shih-tzu w polsce przypuszczam ze nie jednoktornie bedziecie mieli okazje zobaczyc go na zywo w ringu No to przed MAJUSEM piekna kariera wystawowa,to cudownie ze trafil do pani Lozinskiej.Tylko reszcie miotu zyczyc takich domkow. A co Wy dziewczyny z chorobami ,zdrowiec szybciutko bo znow ma byc pieknie i cieplo.
slaweknowicki Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 Yaki napisał(a):slaweknowicki napisał(a):anii napisał(a):Malena jest bardzo ladna i z umaszczenia mordki poszla w tatusia. Mickey sie spisal, nie ma co. zdjęcia nie oddaja tego jakie sa na zywo najpiekniejsze szczenie z tego miotu to mara red amo malena jest piekna ale mikiego ma baaardzo niewiele pierek o imieniu maius zamieszkał u pani Łozińskiej ( amusand) wlascicielki najbardziej utytuowanego shih-tzu w polsce przypuszczam ze nie jednoktornie bedziecie mieli okazje zobaczyc go na zywo w ringu No to przed MAJUSEM piekna kariera wystawowa,to cudownie ze trafil do pani Lozinskiej.Tylko reszcie miotu zyczyc takich domkow. A co Wy dziewczyny z chorobami ,zdrowiec szybciutko bo znow ma byc pieknie i cieplo. miejmy nadzieje ze rez szta rownie dobrze trafi jedno lub dwa szczeniaczki jada do czech tam tez chyba zle nie beda mialy a trzy nadal szukaja domow
slaweknowicki Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 Yaki napisał(a):slaweknowicki napisał(a):anii napisał(a):Malena jest bardzo ladna i z umaszczenia mordki poszla w tatusia. Mickey sie spisal, nie ma co. zdjęcia nie oddaja tego jakie sa na zywo najpiekniejsze szczenie z tego miotu to mara red amo malena jest piekna ale mikiego ma baaardzo niewiele pierek o imieniu maius zamieszkał u pani Łozińskiej ( amusand) wlascicielki najbardziej utytuowanego shih-tzu w polsce przypuszczam ze nie jednoktornie bedziecie mieli okazje zobaczyc go na zywo w ringu No to przed MAJUSEM piekna kariera wystawowa,to cudownie ze trafil do pani Lozinskiej.Tylko reszcie miotu zyczyc takich domkow. A co Wy dziewczyny z chorobami ,zdrowiec szybciutko bo znow ma byc pieknie i cieplo. Yaki czy ma Pani gadu gadu? chetnie porozmawialbym z pania
Yaki Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 Wlasnie dostalam potwierdzenia przyjecia psow na wystawe w Poznaniu ,nr. startowe i karteczke na katalog.
pumilo Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 A u mnie potwierdzenie przyjęcia mojej Klusi dostała właścicielka Ludwiczka i ona też będzie figurowała w katalogu jako wlaścicielka, bo katalog wydrukowany i już nic nie można poprawić :evil: Rozumiem, żeby literówkę w nazwisku zrobić ale wpisać inne :-? Kwitka na katalog nie mam, bo Kluska została potraktowana jako 3 pies Danusi, chociaż wpłata byla jak najbardziej oddziela za 1 psa :roll:
Recommended Posts