Yaki Posted October 6, 2005 Posted October 6, 2005 marynia napisał(a):Witam! W ostatnią niedzielę byłam na wystawie w Nowym Dworze Mazowieckim i mogę się pochwalić że nasza gryfonka Ivi skończyła Champ. Młodzieżowy. Mam kilka fajnych fotek, także z ringu shih tzu :) Gratuluje Maryniu Tobie i malej malpeczce.
orasek Posted October 6, 2005 Posted October 6, 2005 Tyle sie gada o tej Dodzie, trzeba sie dowiedzieć z jakiej hodowli kupiła tego psa, a może on wcale nie ma rodowodu?
Goja Posted October 6, 2005 Posted October 6, 2005 tu nie chodzi o to ze to wlasnie doda ma takiego a nie innego psa w artykule na temat dody bylo napisane ze ma psa rasy szitsu a nie shih tzu ze piesek byl ciezko chory doda przyjechala z nim nad moze i piesek wyzdrowial a to juz moj kometaz do tego artykulu : jak wszystkim wiadomo morskie powietrze i zawarty w nim jod ma wlasciwosci lecznicze a drogi kometarz dotyczaczyl elitarnej hodowli shih tzu ogloszenie o elitarnej hodowli tej rasy ukazalo sie w jakiejs psiej gazecie na koniec zeby bylo smieszniej polaczylam to w jedna calosc no teraz to juz chyba wszystko rozumiecie
Goja Posted October 6, 2005 Posted October 6, 2005 ma moze ktos na oddaniu lub tanio odsprzedac suczke tak do 9 m-cy wolala bym grzywacza z wlosami albo yorka lub shih tzu chce zapewnic mojej towazystwo na obecny czas nie stac mnie na kupienie drugiego psiaka bo za pierwsza sporo zaplacilam przeszukalam wszystkie fora udalo mi sie wkoncu wejsc na psy w potrzebie ale nic nie znalazlam gdybyscie cos wiedzieli bede wdzieczna
Amelia23 Posted October 6, 2005 Posted October 6, 2005 Ota ja, Beza... ...Tu chciałam zaprezentować ją jako szczeniaczka :roll: ... ..."Długo jeszcze...?".. ..."Już więcej nic nie pokażę..." ..."Ty naprawdę nigdy nie masz dość...?".
Goja Posted October 6, 2005 Posted October 6, 2005 Beza jestes slodziutka pewnie dlatego masz takie imie normalnie cudenko ciekawe czy moja tez sie bedzie tak prezentowac :)
Goja Posted October 6, 2005 Posted October 6, 2005 sprzedawane sa juz branzoletki a zebrane pieniadze przeznaczone na opieke nad zwiezentami super co ja lece kupic moze poza schroniskami w toz-ie tez je maja http://www.toz.pl/
:) Posted October 6, 2005 Posted October 6, 2005 Amelia23 napisał(a):Ota ja, Beza... ...Tu chciałam zaprezentować ją jako szczeniaczka :roll: ... ..."Długo jeszcze...?".. ..."Już więcej nic nie pokażę..." ..."Ty naprawdę nigdy nie masz dość...?". Śliczna!!!! 8)
anushka Posted October 6, 2005 Posted October 6, 2005 jakie ona ma długie włochy :o :o śliczna pannica Amelia no i do tego słooodkie imię :lol:
Cockerek Posted October 6, 2005 Posted October 6, 2005 Beza jest piękna! Ma taki piękny włos i kolorki :angel: No i bardzo profesjonalne zdjęcia ( i tu pochwały dla właścicielki :P)
lonka Posted October 6, 2005 Posted October 6, 2005 Ania-k napisał(a)::o ja chyba tutaj czegoś nie kapuję..dziewczyna ma psa..a to,że jest "Dodą" to co??to znaczy,że psa nie może mieć??to,że jest kontrowersyjna??--to znaczy,że ma mieć"psa bardziej rasowego od twojego"??? :o jak może być pies bardziej rasowy od psa z rodowodem i nie rozumiem tutaj podziału na plebs i elitę...bez sensu zupełnie... :-?Ania czytasz w moich myslach :D
marynia Posted October 6, 2005 Posted October 6, 2005 Oto obiecane zdjecia z wystawy w Nowym Dworze Mazowieckim. Może nie są idealne i trochę późno je wklejam, ale jest na co popatrzeć :) Dziekujemy za gratulacje :) psy klasa młodzieży pies z klasy pośredniej i pies z klasy championów suki klasa pośrednia Ivi oglądająca sędziowanie shih tzu pomysłowa tabliczka na bramie wejściowej wystawy
lonka Posted October 6, 2005 Posted October 6, 2005 Marynia ale napisz wyniki sedziowania :wink: A kiedy Ivi bedzie jeszcze sedziować i gdzie?To pojedziemy :D A ta tabliczka to rewelacja,mandatu nikt nie dostał :wink:
marynia Posted October 6, 2005 Posted October 6, 2005 Więc na życzenie, wyniki sędziowania - ale podaję tylko pierwsze miejsca. Psy kl.mł : Showcase Flash (Zwycięzca Rasy) Psy kl. pośr. : Don Filippe Vena Psy kl. champ.: Ares Natera Suki kl. mł: Diana Ross Jawogród Suki kl.pośr.: Julia Roberts Dianthus Suki kl.otwarta: Tasha Astarte Gold Lonka, jeśli chodzi o "sędziowanie" Ivi to ona jest raczej mało obiektywna, jej fawortytem z pewnościa byłby Topper (to jej najlepszy przyjaciel:)
orasek Posted October 6, 2005 Posted October 6, 2005 marynia możesz mi wysłać te fotki e-mailem? Chodzi mi o psy w młodzieży, fotki na których jest mój Conan, ja niestety straciłam swoje zdjęcia i nie mam żadnej pamiątki po tej wystawie w Nowym Dworze, czasem ma sie pecha :cry:
marynia Posted October 6, 2005 Posted October 6, 2005 orasek napisał(a):marynia możesz mi wysłać te fotki e-mailem? Chodzi mi o psy w młodzieży, fotki na których jest mój Conan, ja niestety straciłam swoje zdjęcia i nie mam żadnej pamiątki po tej wystawie w Nowym Dworze, czasem ma sie pecha :cry: Oczywiście, mogę wysłać tylko napisz mi proszę swój email na pw. :D
orasek Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 Halo halo jest tu ktoś? Już wiem co to za elita rasy hehe, chyba powinnam być dumna bo moje psy mają tą samą krew co ta niby "elita" zapewniam Was, że to nie jest żadna inna odmiana shih-tzu heheheheehe, ale sie naśmiałam :roflt:
:) Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 orasek napisał(a):Halo halo jest tu ktoś? Już wiem co to za elita rasy hehe, chyba powinnam być dumna bo moje psy mają tą samą krew co ta niby "elita" zapewniam Was, że to nie jest żadna inna odmiana shih-tzu heheheheehe, ale sie naśmiałam :roflt: A mogłabyś coś więcej powiedzieć??
lonka Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 marynia napisał(a):Więc na życzenie, wyniki sędziowania - ale podaję tylko pierwsze miejsca. Psy kl.mł : Showcase Flash (Zwycięzca Rasy) Psy kl. pośr. : Don Filippe Vena Psy kl. champ.: Ares Natera Suki kl. mł: Diana Ross Jawogród Suki kl.pośr.: Julia Roberts Dianthus Suki kl.otwarta: Tasha Astarte Gold Lonka, jeśli chodzi o "sędziowanie" Ivi to ona jest raczej mało obiektywna, jej fawortytem z pewnościa byłby Topper (to jej najlepszy przyjaciel:)Wiadomo :wink: Ale tu nie bylo Toperka,więc może gdzieś jak Toperek nie bedzie wystawiany to my pojedziemy na wystawę :D Zartuje.Ivi wygłda na fotkach bardzo skupiona i poważna(zna się na rzeczy) :wink:
anushka Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 Lonia widzę przynajmniej,że rozumuję chyba normalnie ,bo już myślalam,że to ja coś nie tędy jestem :-? ale nadal niewiem o co chodzi z tą elitą???może zostawy to tak jak jest lepiej :lol:
lonka Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 Ania-k napisał(a):Lonia widzę przynajmniej,że rozumuję chyba normalnie ,bo już myślalam,że to ja coś nie tędy jestem :-? ale nadal niewiem o co chodzi z tą elitą???może zostawy to tak jak jest lepiej :lol:Ania nie przejmuj się ja nadal też nie wie co autor ma na myśli i też jak ty myślałam co tu jest grane :roll: i że czegoś nie wiem ale się domyslam o co chodzi.Wiecej nic mnie nie interesuje.
Recommended Posts