Jump to content
Dogomania

SHIH - TZU (prosimy zakladac oddzielne tematy!)

Recommended Posts

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Goja, u mnie mieszkają razem yorki i shih i nie ma problemów.
3 mies. temu byłam zmuszona zaopiekować się po śmierci właścicelki 1.5 roczną yorką . Yoreczka tak się do nas przykleiła, że odkupiłam ją od rodziny wlaścicelki i jest z nami do dziś. Wprowadzenie do stada było bezbolesne :wink: To był dorosły pies i moje też dorosłe. 2 młodziutkie dogadają się bez problemu.
Ja radzę wyjaśnić do końca sytuację, przemyśleć wszystko, żeby tej yoreczki nie przenosić 10 razy. Ona jest i tak pewnie bidulka zestresowana sytuacją w obecnym domu. Pies czuje taką atmosferę niepewności :( A pielęgnacja yorka, to pestka przy shih 8)

Orasek, ja Tobie normalnie zazdroszczę tego małego berniaka :D

Posted

Goja napisał(a):
ogladaliscie dzisiaejsza "szanse na sukces" byla tam doda z vergyn czy jak tam to sie pisze
ale nie to chcialam wam przekazac
miala ze soba taka mala ok 2,5-3 m-cy bialo brazowa kulke wabi sie bąbel jest to przesliczne shih tzu
normalnie cudo

Ja widziałam - PIĘKNY szczeniaczek !!! :D

Posted

Goja napisał(a):
ogladaliscie dzisiaejsza "szanse na sukces" byla tam doda z vergyn czy jak tam to sie pisze
ale nie to chcialam wam przekazac
miala ze soba taka mala ok 2,5-3 m-cy bialo brazowa kulke wabi sie bąbel jest to przesliczne shih tzu
normalnie cudo

ja niestety nie widziałam, ciekawe skąd kupiła tego szczeniaka, z jakiej hodowli, a co do jego uroku to chyba wszystkie szczeniaki są śliczne, ciekawe co z niego wyrośnie :)

Posted

ja też widziałam to shih,ale kiedyś już wcześniej widziałam ją gdzieś na fotach z tym psiakiem,malenki jest jeszcze i strasznie słooodki :angel:

Posted

NooOrasek, cuuuudoooo dziewczynka :angel: . Milusi misiaczek!!! :talker:
A żeby maleńka nie czuła się osamotniona swoją "innością" na tym forum, wkleję tu zdjątka ulubionych zwierzątek moich dzieci...

:lol:

Posted

hehe a moje dzieci jak sie dowiedziały że kupimy dom to sie ucieszyły że krowe sobie kupią hehe, oczywiście chciały ją trzymać w swoim pokoju :lol: Amelia widze że masz gospodarstwo, to było moje marzenie od dziecka a teraz jak mam warunki to rodzinka nie chce sie zgodzić, mój mówi że nie będzie gospodarzem w gumaczach :-?

Posted

orasek napisał(a):
hehe a moje dzieci jak sie dowiedziały że kupimy dom to sie ucieszyły że krowe sobie kupią hehe, oczywiście chciały ją trzymać w swoim pokoju :lol: Amelia widze że masz gospodarstwo, to było moje marzenie od dziecka a teraz jak mam warunki to rodzinka nie chce sie
zgodzić, mój mówi że nie będzie gospodarzem w gumaczach :-?

Ja tam bym namawiała :) Żeby spełnić marzenie mojego życia :)

Posted

ech nie da rady, jedyne na co moge sie uprzeć to brojlery no i może jakieś 5 kurek na swojskie jajka, chciałabym świnki ze dwie i krówke jedną ale świnki jak już urosną to sie do rzeźnika zawozi i przywozi mięsko, ja jednak jak pokocham prosiaka to nie dam zabić :wink:

Posted

BEZ JAJ!!! Jak juz pisza rase psa, to mogliby sie dowiedziec, jak to sie pisze!! Wirtualna Polska,a takie byki robi??!! No przegiecie!! Jestem zbulwersowana!! Patrzcie, co napisali: "Dodzie na sopockim festiwalu towarzyszył nie tylko Radek Majdan, ale i dwa psiaki: Bianka i Bąbel. Ten pierwszy należy do jej męża. Drugi - rasy szitsu - to "dziecko" Dody. Maluch przed wyjazdem poważnie się rozchorował. Jednak szybko uzdrowiło go morskie powietrze i... wygrana jego pani."

Posted

orasek napisał(a):
Amelia widze że masz gospodarstwo

:o :o ee to chyba nie jej "gospodarka" :lol: ale córki masz śliczne,a gdzie są takie barany z takimi błyszczącymi gałami :o :o hihih ufo normlanie!!!cóż za rzadka odmiana :lol:

Posted

Oj, to nie moje gospodarstwo :D , a szkoda..., też bym tak chciała "pogospodarzyć'. A ile bym miała psów.... :roll: , chyba bym nie policzyla... :lol: .Zdjątka zrobione w górach, u naszych dobroczyńców :D .
Owieczki to rasa" Świecą mi" z hodoffli "Błysk Flesz o Zmroku"... :megagrin:

Posted

ania-k to nie barany byly tylko zmutowane pudelki :D
cala chodowla
ty sie poprostu nie poznalas
a ten zekomy byczek to rodezjan mial taka piekna prege na grzbiecie :D

Posted

ja poprosze z 5 sztuk szitsu z "chodowli Dody"
moga byc chorowite bo mieszkam nad morzem to wyzdrowieja :lol: jod im pomoze

to pewnie dlatego w 3miescie weterynarze bankrotuja

Posted

a co do yoreczki to oddali ja w zupelnie obce rece ze wzgledu na natarczywosc cureczki bo zapowiedziala mi wizyty w celu przywitania sie z mala

a po co psina miala sie stresowac i tesknic
a tak to curka nawet nie wie gdzie ona jest
moze to i lepiej a ja sobie (tzn mojej suni) znajde inna "zabawke"
a szkoda miala by mniejsza starsza siostrzyczke

Posted

HEj, jak tam Wasze pociechy??!! Zyziek lata cały szczęśliwy z miską Figusi po domu i bawi się nią :) :) :)

Posted

orasek napisał(a):
Już to kiedyś widziałam, sama tych ludzi bym tak obdzierała ze skóry i sie śmiała :evil:

Orasek jak jesteś "normalna" to nie dałabyś rady nikogo obedrzeć ze skóry..zapewniam cię...no i jeszcze śmiać się do tego...niewiem co jest w filmiku bo nie zaglądałam,ale mogę się już wspaniale domyślać :evil: jak dla mnie to podstawa żeby takiego(-taką) delikwenta oskarżyć...a nie jeszcze rozpowszechniać takie świństwa po necie :evil: przecież to sprawa dla prokuratury...po mojemu przynajmniej,wydawało mi się,że jestem "raczej normalną" osobą... :-?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...