Jump to content
Dogomania

SHIH - TZU (prosimy zakladac oddzielne tematy!)

Recommended Posts

Posted

pumilo napisał(a):
Orasku, fajnie, że już jesteś. Chwal się nowym dzieckiem 8)

hehe no to sie chwale :) jest śliczna i pocieszna i szybko rośnie, musze fotosy porobić i powysyłać zainteresowanym, ma dwa miesiące i jest już wyższa od dorosłego shih-tzu, pocieszna, słodka i przepiekna bernenka :lilangel:

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

a ja sobie myślę,jak dwu miesięczne shih tzu może być większe od dorosłego??? :shock: :hmmmm: dopiero za 3 razem doczytałam,że to berneńczyk malusi :angel: :angel: fotki Orasek fotki :lol:

Posted

orasek napisał(a):
Ale tu chyba wkleić fotek berneńczyka nie wolno :roll:

Mnie nie wywalili, to może Ciebie tez nie wywalą :P Dawaj fotki :D

Posted

Anii piekny ten Twoj pekinczyk podlawkowy :lol: i taki grzeczny ,ze na spacerki chodzi bez smyczki?
A my dzisiaj jedziemy w odwiedzinki do BOLSA dzieciaczkow,juz nie moge sie doczekac.Porobimy zdjecia i znow bede prosila ktoras z Was o wstawienie na dogomanie. :oops:

Posted

bylysmy tzn ja i moja sunia w sklepie kupilam jej szamponik kostke ze sciegien i taka gumowa troche sie zmeczyla spacerkiem choc itak ja nioslam jakis kawalek
ale w domu jej werwy nie brakuje kosi poszly w ruch
zalozylam jej dzisiaj pierwsze spineczki
zara bede robic zdjecia to wkleje

Posted

belcia gryzie kostke placze przy tym myslalam ze sobie cos zrobila a nimfa slyszy to i drze dziba normalnie sajgon wyprowadzam sie z tad

Posted

dostalam propozycje zaadoptowania 6-m-cznej yoreczki jak sie maja kontakty shih tzy z yorkiem ?

ma ktos moze taki koktail
moja ma teraz skonczone 3 m-ce
z checia zapewnila bym jej jakies towazystwo ale nie wiem czy te dwie rasy moga sie pogodzic

Posted

Goja napisał(a):
dostalam propozycje zaadoptowania 6-m-cznej yoreczki jak sie maja kontakty shih tzy z yorkiem ?

ma ktos moze taki koktail
moja ma teraz skonczone 3 m-ce
z checia zapewnila bym jej jakies towazystwo ale nie wiem czy te dwie rasy moga sie pogodzic

pumilo ma taką mieszanke :wink: , jak sie zjawi to napewno Ci opowie :P

Posted

ogladaliscie dzisiaejsza "szanse na sukces" byla tam doda z vergyn czy jak tam to sie pisze
ale nie to chcialam wam przekazac
miala ze soba taka mala ok 2,5-3 m-cy bialo brazowa kulke wabi sie bąbel jest to przesliczne shih tzu
normalnie cudo

Posted

Goja napisał(a):
ogladaliscie dzisiaejsza "szanse na sukces" byla tam doda z vergyn czy jak tam to sie pisze
ale nie to chcialam wam przekazac
miala ze soba taka mala ok 2,5-3 m-cy bialo brazowa kulke wabi sie bąbel jest to przesliczne shih tzu
normalnie cudo

Tak,slyszalam o tym

Posted

jezeli tak twierdzicie to chyba moge byc spokojna o yoreczke
a poztym gdyby cos bylo nietak z relacjami miedzi nimi to zawsze moge ja komus oddac
ale sa to szczeniaki i powinny sie polubic
zaadoptuje je pod warunkiem ze obecna wlascicielka zechce ja naprawde oddac
problem polega na tym ze:

mloda dziewczyna wynajela chate wraz ze swoim lubym po jakims czasie kupili sobie wspomniana yorke iiiii rozstali sie
teraz dziewczyna chce wracac do mamusi
ale tatus postawil warunek ty tak a pies nie ( w domu juz jest jeden psiak i male dziecko za duzo roboty jak dla jednej osoby)
i czekam na ich decyzje ja mowilam im ze ja wezme dla siebie
ale gdyby tak sie zdazylo ze sunie nie przypadna sobie do gustu to mam kilku znajomych ktorzy chetnie by ja przygarneli

bo chetni sie zawsze znajda ale nie kazdy powinien miec pasa czy jakiekolwiek inne zwieze

Posted

Ania-k napisał(a):
Orasek a to "maleństwo" to twój nowy mieszkaniec???kompan dla shih- to tak jak u Pumilo :lol: ale śliczny szczeniorek malusieńki :o

tak tak nowy mieszkaniec :)

Posted

pumilo napisał(a):
Może tak sie pokaże

Sunia superowa, udała Ci sie bardzo :D

Faktycznie piekna dziewczyna,a kosciec atlety :D :D

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...