anii Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 Lonka Zaraz wkleje reszte zdjec, a nie masz zdjec suczek mlodziezy?! 8)
anii Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 STAWKA strona pierwsza STAWKA strona druga Cacibowy Magnat Fani shih tzu :wink: Super fotka, super piesek ;)
lonka Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 Anii mam tylko nie doszedl chyba emeil.Zaraz jeszcze raz wyszle :wink:
Goja Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 Carotina ja mieszkam we wrzeszczu na lelewela w mojej okolicy sa juz 4 shih tzu a na mojej ulicy mieszkaja az 2 suczki te zdjecia zostaly wykonane w pierwszym i drugim dniu gdy szczescie zawitalo do naszego domu Belcia ma na nich 2 m-ce
AnTu Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 elo szukam szczeniaka.. suczki.. moze mi ktos dac namiar na jakas hodole?? z gory dzieki
marynia Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 anii napisał(a):Maryniu Widzialam na stronie coreczke po Seduction, ale CUDO!!! Normalnie do zakochania jeden krok :wink: :lol: Anii, dziekuję za miłe słowa :) Córeczka CD to Venus i jest wyjątkowa pod kazdym względem - i koloru i charakteru. Cieszę się że nie tylko ja jestem miłośnikiem takich rudzielców :D
lonka Posted September 27, 2005 Posted September 27, 2005 AnTu napisał(a):elo szukam szczeniaka.. suczki.. moze mi ktos dac namiar na jakas hodole?? z gory dziekiMasz wiadomośc na pv :wink:
anii Posted September 27, 2005 Posted September 27, 2005 Lonka Dzieki za fotki!!! A oto dalsze foty z Wrocławia
Amelia23 Posted September 27, 2005 Posted September 27, 2005 Faaajne fotki :D , ja też tak będę za" parę" miesięcy :thumbs: . A te zdjątka ostatnie, to są sunie czy pieski :hmmmm:
anii Posted September 27, 2005 Posted September 27, 2005 Amelia23 napisał(a):Faaajne fotki :D , ja też tak będę za" parę" miesięcy :thumbs: . A te zdjątka ostatnie, to są sunie czy pieski :hmmmm: Amelia Na drugiej, trzeciej i czwartej fotcr sa suczki mlodziezy. Amelia Chwal sie koniecznie co kupujesz (suczke czy pieska) i gdzie? :P :D
Amelia23 Posted September 27, 2005 Posted September 27, 2005 anii napisał(a): Amelia Chwal sie koniecznie co kupujesz (suczke czy pieska) i gdzie? :P :D Taak, no właśnie... :jumpie: , to będą sunie sztuk dwie (zwariowałam chyba, ale co mi tam). Mój TZ już machną ręką, mam sobie robić co chcę, to i robię. A gdzie? Napiszę za jakiś czas... :wink: :baby:
anii Posted September 27, 2005 Posted September 27, 2005 Amelia ostro zaczynasz :) Trzymam kciuki!!!! :D
carotina Posted September 27, 2005 Posted September 27, 2005 Amelia23 napisał(a):anii napisał(a): Amelia Chwal sie koniecznie co kupujesz (suczke czy pieska) i gdzie? :P :D Taak, no właśnie... :jumpie: , to będą sunie sztuk dwie (zwariowałam chyba, ale co mi tam). Mój TZ już machną ręką, mam sobie robić co chcę, to i robię. A gdzie? Napiszę za jakiś czas... :wink: :baby: no, no Amelia :D gratulacje :D napisz koniecznie gdzie, bo tu uschniemy z ciekawości.... :P a, jeżeli moge coś poradzić, to nie kupuj dwóch suczek z jednego miotu... :wink:
Amelia23 Posted September 27, 2005 Posted September 27, 2005 carotina napisał(a): a, jeżeli moge coś poradzić, to nie kupuj dwóch suczek z jednego miotu... :wink: Nie, nie będą to sunie z jednego miotu :D A tak wogóle, to z tymi dwoma pieskami było małe nieporozumienie z moim TŻ. TZ chciał mi zrobić niespodziankę i zamówił jedną, a ja miałam obcykane gdzie indziej... No i tak... :megagrin: Carotina, czy coś nie tak jest z Twoją stronką, czy u mnie? Bo jak wchodzę to mam same literki i cyferki :roll:
carotina Posted September 27, 2005 Posted September 27, 2005 Amelia23 napisał(a):carotina napisał(a): a, jeżeli moge coś poradzić, to nie kupuj dwóch suczek z jednego miotu... :wink: Nie, nie będą to sunie z jednego miotu :D A tak wogóle, to z tymi dwoma pieskami było małe nieporozumienie z moim TŻ. TZ chciał mi zrobić niespodziankę i zamówił jedną, a ja miałam obcykane gdzie indziej... No i tak... :megagrin: Carotina, czy coś nie tak jest z Twoją stronką, czy u mnie? Bo jak wchodzę to mam same literki i cyferki :roll: hmmm... może spróbuj odświerzyć poprzez ctrl +f5 powinna chodzić normalnie....lub wejdź przez link http://republika.pl/vemi_shihtzu/ inna sparawa, że aktualizacja nie była robiona od lipca 8) w każdym razie już prawie gotowa i mam nadzieje, że w tym tyg. w końcu bedzie.....
carotina Posted September 27, 2005 Posted September 27, 2005 Goja napisał(a):carotina a ty gdzie mieszkasz? ja mieszkam w centrum, 5 min. od starówki :wink:
anushka Posted September 27, 2005 Posted September 27, 2005 Amelia :o :o :o :o mam nadzieję,że to nasz urok osobisty tak podziałał na twojego TZ i coś mi się zdaje,że chciałabym mieć chociaż kawałeczek z twojego TZ pozdrów go od nas,spisał się na medal
anii Posted September 27, 2005 Posted September 27, 2005 Ania-k My jestesmy rodzynki, bo mamy jedynakow chlopakow :P Ja dla swojego jedynaka pieke ciastka watrobiane. Watrobka cieleca 8) Jak kroilam watrobke (fuj :evilbat: ) to mialam kolo siebie kotka i pieska. Wpatrzone w watrobke jak w obrazek, grzeczniutkie, ciuchutkie. Teraz Lumpik grzecznie czeka, az sie upiecze 8)
pumilo Posted September 27, 2005 Posted September 27, 2005 Naszym dziewczynkom ślina cieknie po wąsach :D Niech się chłopaki podzielą przepisem, zagonimy kochanych TZ-tów do siekania wątróbki :P i też bedziemy pannice raczyć frykasami. Tylko ja pewnie z pół tony będę musiała upiec :silly:
anii Posted September 27, 2005 Posted September 27, 2005 Ciastka watrobiane watroba jajeczko maka oliwa z oliwek dodalam tez zabek czosnku (spory ;) ) Watrobe zemlec w maszynce, albo w sokowirowce. Ja drobno pokrojona watrobke wrzucilam do sokowirowki, jajko, oliwe, make. Szybciutko powstala masa, wylalam ja na blache, 40 minut pieczenia i gotowe. Pokroilam placek na kawalki i zostawilam w piekarniku do wyschniecia Pozniej trzymam ciastka w lodowce. Na TŻ-ta tak podzialal zapach pieczonej watrobki, ze wlasnie sobie robi kolacje. :lol:
anushka Posted September 28, 2005 Posted September 28, 2005 jak ja nienawidze wątróbki...nawet kurczaka jak porcjuje to mnie ciarki przechodzą i wszystko szczypie np. jak ciacham skrzydło to mnie pod pachą boli... :lol: mam awersję wogóle to trzymania mięcha surowego w ręce :x ale za to uwielbiam je jeść :cry: jako mała dziewczynka byłam uznawana za tzw. kiełbasiarę :lol: ,ale wszlekiego rodzaju podroby u mnie w domu jeszcze nie zawitały,czyli:serca,płucka,wątróbki....boshe nawet myslec o tym nie moge :drinking: ostatnio myślałam jakby Jerrek miał jakiegoś(-ąś) kompana(-kę) do zabawy i już sobie wyobraziłam co by się działo jakby psy były same cały dzien w domu(teraz to młody jest sam tylko od 6.30 do 14)to by mi chyba chatę rozniosły :evilbat: jak widzę jak młody szaleje nawet ze zwykła skarpetką którą skacząc ściaga z suszarki :evilbat: to mnie rozwala na łopatki!!!wczoraj wieczorem poszłam z nim na wieczorny spacerek potem chciałam poczytać książkę sobie,a ten wariat mały skakał koło fotela i gryzł mnie delikatnie w łokieć żeby tylko zwrócić na siebie moją uwagę,a ja świnia jestem zero reakcjii :evilbat: (śmiałam się w duchu)byłam ciekawa co zrobi a jak widział,że nic a nic nie reaguje to usiadł sobie zrozpaczony i po swojemu zaczął "gadać i narzekać" ani to szczekanie ani jęczenie...ja nawet niewiem jak to nazwać... :lol: ale żal mi się go zrobiło i pani go wzięła na rączki-a to jest to czego on nie trawi-nadal nie lubi ściskania,chyba,że sam podejdzie tylko i się połasi ale pieszczot nie lubi takich
anii Posted September 28, 2005 Posted September 28, 2005 Ania-k Ja jestem troche mniej przewrazliwiona, ale krojenie miesa (te blony) nie nalezy do przyjemnosci. A co do towarzystwa dla Lumpa. Lump sam sobie wybiera kompanow, ja mu wyszukuje towarzystwo ozdobek, a on niekoniecznie jest nimi zainteresowany. Takze szczerze powiedziawszy, jest naprawde duze prawdopodobienstwo, ze szczeniaka by olal maksymalnie i dalej, zyl sam dla siebie ;)
lonka Posted September 28, 2005 Posted September 28, 2005 Ania-k jedno wyjście :wink: kupic jeszcze kompana dla Jedrka.Moje sie czasami kłuca jak dzieci. :D A najlepiej jak dzieci kluca sie w jednym pokoju a Codik z lonka w drugim.Wtedy ubaw :) :) Carotina zapomniałam napisać Patrysia Mazur wygrała w niedziele MP.Gratulacjii dla niej!!!!!!!!
Recommended Posts