Yaki Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 Na buldozkach franc. SLAWKU jest topik POMOC TECHNICZNA . BOLSOWE dzieci mieszkaja w Koszalinie ,nowe zdjecia beda za tydzien.
Yaki Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 Rapsodia jak zwykle piekna .Do jakiej klasy ja zglosiles na Poznan? A malentas jaka ma sliczna glowke,i zadarty nosek.Piekny.
slaweknowicki Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 Yaki napisał(a):Rapsodia jak zwykle piekna .Do jakiej klasy ja zglosiles na Poznan? A malentas jaka ma sliczna glowke,i zadarty nosek.Piekny. Rapsodia bedzie w weteranach zastanawialem sie mocno nad championami ale stwierdzilem ze dziesiecioletnia suczka powinna wystepowac juz a honorach a poza tym nie ma juz w sobie takiej iskry jeste troszeczke wolniejsza troszke sie jej przytylo ale nie ma sie co dziwic przeciez to juz starsza pani a zdjecie maluszka zrobione bylo jakies 1.5 tygodnia temu wiec teraz juz sie troszke pozmienialy przepraszam ze tak malo zdjec wyslalem ale nie mam zbytnio czasu bo musze leciec do pracy na inwentaryzacje ale obiecuje ze w wolnej chwile bede slal wiecej i ciekawszych zdjec pozdrowienia dla wszystkich
pumilo Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 Chciałabym, żeby moje suczki tak wygladały jak Rapsodia, kiedy będą miały dyszkę na karku. :)
pumilo Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 A moje dzieciaczki dzisiaj miesiąc kończą. Rodzinka na biało-czarno. Dixi wygląda w tej chwili "trochę" inaczej niż Rapsodia :P i na złoto-biało
Cockerek Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 Śliczniuchy :baby: mają kochane dziubki :P :angel:
Yaki Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 Pumilo jakie sliczne ,a jak sie rowno rozdzielily ,trzy mamowe i trzy tatowe. Dixi jak na mame takiej duzej gromadki wyglada bardzo pieknnie. SLICZNOSCI
Goja Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 szczeniaczki sa przepiekne byle zdrowo sie chowaly a mamusia ma fajowe kucyki a wczoraj wieczorem widzialam na mojej dzielnicy drugie shih tzu tez suczka tylko starsza nie rozmawialam z wlascicielem bo piesek byl przywiazany przed sklepem swoja droga odwazny ten ktos przeciez tak kradna pieski a ten dal sie poglaskaci merdal ogonkiem jak do niego podeszlam wiec zlodziej nie mial by klopotu
lonka Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 Witam wszystkich.Dopiero wrociłam z Wroclawia.Jestem zmeczona,fotki i wyniki mam.Aga moge tobie podżycic? :wink: Ogromne GRATULACJI dla MAGNASIA!!!!!!!!!!!!!! :smilecol: CWC,NPwR,CACIB,BOB.
carotina Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 lonka napisał(a):Witam wszystkich.Dopiero wrociłam z Wroclawia.Jestem zmeczona,fotki i wyniki mam.Aga moge tobie podżycic? :wink: Ogromne GRATULACJI dla MAGNASIA!!!!!!!!!!!!!! :smilecol: CWC,NPwR,CACIB,BOB. widze, że trafiłam w samą pore :D Lonka, jak Wam poszło?? znasz wyniki suczek młodzieży?
lonka Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 Carotina ja tylko była z cała rodzinka jako widz :wink: Znam wyniki jutro podam.Ultra była pierwsza ale wogóle sie nie pokazała.Pierwsza powinna była być Lorela Eli-Sen(ładnie się pokazała i jest ładną suczka).Musze powiedziec ze Lorelei dużo osobom sie podobała :D
slaweknowicki Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 pumilo napisał(a):Chciałabym, żeby moje suczki tak wygladały jak Rapsodia, kiedy będą miały dyszkę na karku. :)Pumilo faktem jest ze rapsodia dosc dobrze sie trzyma jak na swoj wiek ale pojawiaja sie juz problemy zwiazane z wiekiem (ruszajace sie zeby mniejsza ruchliwosc mala nadwaga)a futro to nie wszystko... mam nadzieje ze przez najblizsze 5 lat jeszcze z nia troszke pojezdze po wystawach nie dlatego ze ja tak chce ale dlatego ze rapsodia (tak jak jej ojciec Krishna) uwielbia wystawy lubi to cale zamieszanie panujace wokol niej i kocha byc podziwiana i nie jest to moja wyimaginowana fantazja tylko fakt
pumilo Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 Sławku, no nie bądź taki skromny :wink: na psie nie w formie takich kłaczorów raczej nie zobaczymy. A to, że sunia lubi być podziwiana, to widać. Jest taka dumna jak stoi :D Pokazuj ją jak najczęściej. Taka sunia w tym wieku to radość dla oczu. Po raz kolejny gratulacje dla Magnacika. W krew mu to już chyba weszło :P Gratulacje dla właścicieli i hodowcy :klacz: Lorelei widziałam na międzynarodowej w Wawie. Też mi się najbardziej podobała ze wszystkich suczek w młodzieży, ale też była 2 za QUEEN STAR Boh. Acro.
anii Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 Piekne psiaczki na foteczkach!! Lonka A masz moze jakies zdjecia suczek mlodziezy?! Jesli tak, to prosze wyslij mi je!! :)
anushka Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 ale śliczne maleństwo :o :o w końcu nowa miłośniczka zawitała :lol:
Amelia23 Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 Pumilo, ależ masz piękne dzieciaczki, cudeńka :baby: :angel: A Rapsodia jaka piękna :o
lonka Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 Dziewczyny mam fotki,zaraz Anii wyszle.Wyniki mam na fotce(bo nie chcialo mi sie przepisywać katalog).Jak wstawisz to przenumeruj i ja skomentuje jako to była klasa :wink:
marynia Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 lonka napisał(a):Dziewczyny mam fotki,zaraz Anii wyszle.Wyniki mam na fotce(bo nie chcialo mi sie przepisywać katalog).Jak wstawisz to przenumeruj i ja skomentuje jako to była klasa :wink: czekamy, czekamy :)
anii Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 Cos sie dzieje z Forum. Ponizej jest klasa pieski mlodziez.
anii Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 Maryniu Widzialam na stronie coreczke po Seduction, ale CUDO!!! Normalnie do zakochania jeden krok :wink: :lol:
Recommended Posts