pumilo Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 Śliczne to Guciątko :loveu: I jak widać na fotach od jednego shih lepsze dwa shih 8) Oczywiście czekam na jeszcze zdjęć :D
pumilo Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 Dostałam dzisiaj fotki mojego (i Koki :wink: ) synusia SGT PEPPERa, po domowemu Gizmo :D
Yaki Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 Swietny jest GIZMO,a jasniutki jak JULKA Carotiny.One z GUCIEM sa chyba w jednym wieku?GUCIO jest z 11 marca. Kapitalna pare tworza z persikiem.
anushka Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 same słodkie mordki :eating: ,i to jest ten sam Gutek co miał takie śliczne foty przy kwiatuszkach robione??ależ on doooży już... :o :o tego persika to ja za drugim razem na focie zobaczyłam :lol: ,para jak u Anii 8)
pumilo Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 Persiczka została ździebko wydepilowana przez Pepperka :oops: ale bardzo się kochają. Yaki, fotki są troszkę nieaktualne. Przeleżały na płytce w torebce z miesiąc może, bo nie mogłyśmy się spotkać z pańcią Pepperkową. Moje eSki są z 20 stycznia, konie już przy Guciu :P Kurcze, jak ten czas leci. Dopiero się urodziły, takie były okruszynki malutkie.
Amelia23 Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 Ależ piękne te Wasze pieseczki :thumbs: Nie ma mowy , kupuję drugiego psa :loveu:
anushka Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 Amelia23 napisał(a):Ależ piękne te Wasze pieseczki :thumbs: Nie ma mowy , kupuję drugiego psa :loveu: nareszcie jakaś słuszna decyzja na tym forum :o :evilbat: no to czekamy Amelia kiedy kiedy??? :angel:
lonka Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 Amelia23 napisał(a):Carotina, super fotki :o , no normalnie nie mogę się napatrzeć. Śliczne!!! Ania-k, Lonka, sto lat dla dziewczynek!!! :BIG: :BIG: :tort:Dziekujemy za zyczenia! :D Przepraszam ze dopiero teraz pisze ale bardzo malo mam czasu dla kompa.Amelia a co za pieska masz zamiar kupić?mam nadzieje ze shih-tzaczka?!
anushka Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 Carotina no i co z tymi fotkami??? :evilbat: :o chyba cię zamęczę :wink:
Yaki Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 pumilo napisał(a):Persiczka została ździebko wydepilowana przez Pepperka :oops: ale bardzo się kochają. Yaki, fotki są troszkę nieaktualne. Przeleżały na płytce w torebce z miesiąc może, bo nie mogłyśmy się spotkać z pańcią Pepperkową. Moje eSki są z 20 stycznia, konie już przy Guciu :P Kurcze, jak ten czas leci. Dopiero się urodziły, takie były okruszynki malutkie. Pumilo moze nie ,az taka roznica miedzy nimi ,ale w Poznaniu z cala pewnoscia o klase :D A to malenstwo na zdjeciach z GUCIEM to jego mama...NANAY :D :D
Amelia23 Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 lonka napisał(a): .Amelia a co za pieska masz zamiar kupić?mam nadzieje ze shih-tzaczka?! No właśnie shih-tzaczka :megagrin: . Mam już"coś" na oku..., ale to jeszcze zobaczymy, muszę się troszkę rozeznać :hmmmm: . Ania, pytasz kiedy..., myślę że w tym roku. Muszę jedynie trochę bardziej przycisnąć TŻ-a :evilbat: :nono: :motz:
anushka Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 Amelia23 napisał(a): Muszę jedynie trochę bardziej przycisnąć TŻ-a :evilbat: :nono: :motz: jak chcesz możemy ci pomóc
Amelia23 Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 Buuuuhahahaha :laugh2_2: , Ania jesteś boska!!! Właśnie ocieram łzy ze śmiechu :bigok: Chodzcie, chodzcie w jednosci siła!!1 :laola: Ps. Skąd macie takie nowe ikonki?
lonka Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 Amelia23 napisał(a):Buuuuhahahaha :laugh2_2: , Ania jesteś boska!!! Właśnie ocieram łzy ze śmiechu :bigok: Chodzcie, chodzcie w jednosci siła!!1 :laola: Ps. Skąd macie takie nowe ikonki?Jak trzeba pomoc to nie ma sprawy :wink: ja też będe miała dla TZ niespodzianke :D
Amelia23 Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 lonka napisał(a)::wink: ja też będe miała dla TZ niespodzianke :D Łał....!!!! Jaką?? :o Możemy wiedzieć pierwsze???
lonka Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 Jak wszystko dobrze pójdzie to powiadome was :wink: troche cierpliwosci :wink:
Amelia23 Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 lonka napisał(a):Jak wszystko dobrze pójdzie to powiadome was :wink: troche cierpliwosci :wink: Mam nadzieję że wytrzymam i mnie nie skręci.... :evilbat: :wallbash: :wink:
Amelia23 Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 Ania-k napisał(a):Amelia zawsze do usług No koniec świata... buhahahaha :roflt:
Gosia_i_Luka Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 carotina napisał(a):Carotina - gdzie chodzicie się wybiegać?? Bo to chyba nie są tereny Jelitkowa czy Brzeźna (?) BTW - masz pw. :D Gosiu, to jest na stogach :P zawyczaj jeździmy tam, lub do Sobieszewa (tam to już wogule jest super :D , luz totalny, malutko ludzi, śliczna szeroka plaża i lasek :D ) No właśnie... Na Stogi to ja mam baaardzo daleko... :cry: Pozostają nam więc "cywilizowane" plaże a'la Brzeźno i Jelitkowo - nawet dziś było sporo ludzi i psów... :roll: Ale już w październiku, listopadzie jest pusto. :D
pumilo Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 Właśnie Amelia, my Ci pomozeeeemy :cunao: Lonka, ja tam mam nadzieję, że nas jakimiś fotkami uraczysz z jutrzejszej wystawy :B-fly:
lonka Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 pumilo napisał(a):Właśnie Amelia, my Ci pomozeeeemy :cunao: Lonka, ja tam mam nadzieję, że nas jakimiś fotkami uraczysz z jutrzejszej wystawy :B-fly:Jak pojade na wystawe to tak.Mam dzisiaj jeszcze wieczorem iść do pracy i coś mnie karar bierze :cry:
Yaki Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 Nie daj sie Lonka ,w Tobie cala nasza nadzieja.Witaminki ,malinki i nawet cos mocniejszego ,aby tylko pomoglo :D
lonka Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 Yaki napisał(a):Nie daj sie Lonka ,w Tobie cala nasza nadzieja.Witaminki ,malinki i nawet cos mocniejszego ,aby tylko pomoglo :Dwitaminki,malinki...jak ja cały czas w ruchu a w nocy w pracy zńow zmarzne :evil:
Recommended Posts