Jump to content
Dogomania

SHIH - TZU (prosimy zakladac oddzielne tematy!)

Recommended Posts

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Swietny jest GIZMO,a jasniutki jak JULKA Carotiny.One z GUCIEM sa chyba w jednym wieku?GUCIO jest z 11 marca.
Kapitalna pare tworza z persikiem.

Posted

same słodkie mordki :eating: ,i to jest ten sam Gutek co miał takie śliczne foty przy kwiatuszkach robione??ależ on doooży już... :o :o
tego persika to ja za drugim razem na focie zobaczyłam :lol: ,para jak u Anii 8)

Posted

Persiczka została ździebko wydepilowana przez Pepperka :oops: ale bardzo się kochają.
Yaki, fotki są troszkę nieaktualne. Przeleżały na płytce w torebce z miesiąc może, bo nie mogłyśmy się spotkać z pańcią Pepperkową. Moje eSki są z 20 stycznia, konie już przy Guciu :P Kurcze, jak ten czas leci. Dopiero się urodziły, takie były okruszynki malutkie.

Posted

Amelia23 napisał(a):
Ależ piękne te Wasze pieseczki :thumbs:
Nie ma mowy , kupuję drugiego psa :loveu:

nareszcie jakaś słuszna decyzja na tym forum :o :evilbat: no to czekamy Amelia kiedy kiedy??? :angel:

Posted

Amelia23 napisał(a):
Carotina, super fotki :o , no normalnie nie mogę się napatrzeć. Śliczne!!!

Ania-k, Lonka, sto lat dla dziewczynek!!! :BIG: :BIG: :tort:
Dziekujemy za zyczenia! :D Przepraszam ze dopiero teraz pisze ale bardzo malo mam czasu dla kompa.Amelia a co za pieska masz zamiar kupić?mam nadzieje ze shih-tzaczka?!

Posted

pumilo napisał(a):
Persiczka została ździebko wydepilowana przez Pepperka :oops: ale bardzo się kochają.
Yaki, fotki są troszkę nieaktualne. Przeleżały na płytce w torebce z miesiąc może, bo nie mogłyśmy się spotkać z pańcią Pepperkową. Moje eSki są z 20 stycznia, konie już przy Guciu :P Kurcze, jak ten czas leci. Dopiero się urodziły, takie były okruszynki malutkie.

Pumilo moze nie ,az taka roznica miedzy nimi ,ale w Poznaniu z cala pewnoscia o klase :D
A to malenstwo na zdjeciach z GUCIEM to jego mama...NANAY :D :D

Posted

lonka napisał(a):

.Amelia a co za pieska masz zamiar kupić?mam nadzieje ze shih-tzaczka?!

No właśnie shih-tzaczka :megagrin: . Mam już"coś" na oku..., ale to jeszcze zobaczymy, muszę się troszkę rozeznać :hmmmm: .
Ania, pytasz kiedy..., myślę że w tym roku. Muszę jedynie trochę bardziej przycisnąć TŻ-a :evilbat: :nono: :motz:

Posted

Buuuuhahahaha :laugh2_2: , Ania jesteś boska!!! Właśnie ocieram łzy ze śmiechu :bigok: Chodzcie, chodzcie w jednosci siła!!1 :laola:

Ps. Skąd macie takie nowe ikonki?

Posted

Amelia23 napisał(a):
Buuuuhahahaha :laugh2_2: , Ania jesteś boska!!! Właśnie ocieram łzy ze śmiechu :bigok: Chodzcie, chodzcie w jednosci siła!!1 :laola:

Ps. Skąd macie takie nowe ikonki?
Jak trzeba pomoc to nie ma sprawy :wink: ja też będe miała dla TZ niespodzianke :D

Posted

lonka napisał(a):
Jak wszystko dobrze pójdzie to powiadome was :wink: troche cierpliwosci :wink:

Mam nadzieję że wytrzymam i mnie nie skręci.... :evilbat: :wallbash: :wink:

Posted

carotina napisał(a):
Carotina - gdzie chodzicie się wybiegać?? Bo to chyba nie są tereny Jelitkowa czy Brzeźna (?) BTW - masz pw. :D

Gosiu, to jest na stogach :P zawyczaj jeździmy tam, lub do Sobieszewa (tam to już wogule jest super :D , luz totalny, malutko ludzi, śliczna szeroka plaża i lasek :D )

No właśnie... Na Stogi to ja mam baaardzo daleko... :cry: Pozostają nam więc "cywilizowane" plaże a'la Brzeźno i Jelitkowo - nawet dziś było sporo ludzi i psów... :roll: Ale już w październiku, listopadzie jest pusto. :D

Posted

pumilo napisał(a):
Właśnie Amelia, my Ci pomozeeeemy :cunao:

Lonka, ja tam mam nadzieję, że nas jakimiś fotkami uraczysz z jutrzejszej wystawy :B-fly:
Jak pojade na wystawe to tak.Mam dzisiaj jeszcze wieczorem iść do pracy i coś mnie karar bierze :cry:

Posted

Yaki napisał(a):
Nie daj sie Lonka ,w Tobie cala nasza nadzieja.Witaminki ,malinki i nawet cos mocniejszego ,aby tylko pomoglo :D
witaminki,malinki...jak ja cały czas w ruchu a w nocy w pracy zńow zmarzne :evil:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...