Jump to content
Dogomania

SHIH - TZU (prosimy zakladac oddzielne tematy!)

Recommended Posts

Posted

carotina napisał(a):
Yaki napisał(a):
Carotinko SUPER <SUPER <SUPER zdjecie
(a kto na pierwszym planie ?)

na pierwszym planie Julia-dzikus :evilbat: :angel: 8)
Młodzież ma swoje prawo :D :D :wink:

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

ja bym napewno nie zgadła,że to Juliś biegnie :o ,ostatnia chyba Demiśka pędzi :o ale fotka boomba,więcej Carotina,ja nadal czekam :wink: na specjalną galerię 8)
Sławku Ciebie miałam na mysli,bo jesteś jedynym rodzynkiem na shih :D
Lonka wszystkiego naj dla córki :BIG: :BIG: :tort: moja dzisiaj też ma urodzinki 4 latka 8) koza mała :P

Posted

Carotina
Super fotka
Dawaj wiecej

Wystawy w Poznaniu sa zawsze super i mam nadzieje, ze w tym roku moj TŻ zrobi mi Łaskę, wsiadziemy w pociag i wybierzemy sie na wystawe ;0

Posted

Ciesze się, że się Wam fota podoba :D

pościgów c.d. 8)

aż się kurzy :wink:

to zdjecie podoba mi sie najbardziej
sam dzikusek :wink:

Julka i kawałek Demi :P

tak zachował się Chakie do napotkanej amstaffki :oops: :evilbat:
no cóż, chyba lubi duże kobiety :wink:
(dobrze, że właściciele i sama zainteresowana byli wyrozumiali :wink: )

co on robi :o

w każdym razie potem wyglądał tak....
(chyba służy mu ten luz i podcięte włoski :wink: )

oglądamy morze 8)

a potem sie opalamy 8) :lol: (obok moja mama)

zadowolona julka :evilbat:

ciekawe o czym oni sobie myślą :hmmmm:

Lonka, Ania-k sto lat dla córeczek :laola: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG:

co do galerii, to napewno w koncu zrobie :wink: :roll: :calus:

Posted

Swietne zdjecia Carotinko i jaki musial byc udany spacerek.
JULKA takie ma dlugie wloski na glowie ,ze trudno ja odroznic,a jak sie slicznie wybarwia.

Duzo usmiechow malym solenizantkom :lol: :lol: :lol:

Posted

Ania-k,Carotina,Jaki moja coreczka Pati bardzo wam dziekuje za życzenia!!!!!!! :D :D :D :D Ania-K Pati prosiła przekazać twojej solinizantce spełnienia marzeń!!!!!

Posted

Buuu, ja też bym chciała teraz po plaży z pieskami. Ale Carotina smaku narobiłaś tymi fotkami. A ile Julka kłaczorów ma na sobie :crazyeye: suuuper wygląda.

Posted

Oglądając te fotki uświadomiłam sobie, jak dawno nie byłam z białą nad morzem.. :cry: Carotina - gdzie chodzicie się wybiegać?? Bo to chyba nie są tereny Jelitkowa czy Brzeźna (?) BTW - masz pw. :D

Posted

późno dzisiaj tu wpadłam...ale warto było :o :o Carotina powiało mi wakacjami z tych fotek :cry: rozmarzyłam się 8) hehe Julkę fktycznie trudno poznać bo kolorek jakoś jej się zmienił i w dodatku jak jej włochy urosly :o :o śliczne,ja czekam na nowy topic w galerii myślę,że masz tam już coś do wklejenia!! :evilbat: ,zreszta ja myślę,że ty nas coś kancisz,gdzie ty na focie widzisz twoją mamę :o :o
dziękuję wszystkim za życzonka w imieniu młodej kozy,wczoraj czesała ze mną Jąderko--zajmowała się ogonem :lol: ja resztą,a ten stał jak zaklnięty :o :o normalnie musiałam go szturchnąć żeby zobaczyć czy on wogóle żyje :lol: a on sobie drzemkę na stojąco uciął :evilbat: z wąsami już mi nie poszło tak gładko,nie obyło się bez warknięć 8) oczywiście jego nie moich :lol:

Posted

slaweknowicki napisał(a):
czy ktoś z dogomaniaków wybiera się do wrocka na wystawe?

Moze Lonka bedzie jako widz i fotoreporter.

Carotinko jednym spacerkiem ile istot uszczesliwilas i czteronoznych i dwunoznych .Prosimy o nastepny.

Posted

Yaki napisał(a):

Carotinko jednym spacerkiem ile istot uszczesliwilas i czteronoznych i dwunoznych .Prosimy o nastepny.

:oops: bardzo mi miło z tego powodu :D :D :D :D

Carotina - gdzie chodzicie się wybiegać?? Bo to chyba nie są tereny Jelitkowa czy Brzeźna (?) BTW - masz pw. :D

Gosiu, to jest na stogach :P zawyczaj jeździmy tam, lub do Sobieszewa (tam to już wogule jest super :D , luz totalny, malutko ludzi, śliczna szeroka plaża i lasek :D )

Posted

yaki!!
Szaleńcza decyzja...
Moja suka Afrodyta poraz ostatni została pokryta.Skojarzenie to samo , z którego jest kiri.Liczę na to że jeśli coś sie urodzi to bedzie równie udane , jak psiaki z poprzedniego miotu .

Posted
Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...