lonka Posted September 18, 2005 Posted September 18, 2005 carotina napisał(a):Yaki napisał(a):Carotinko SUPER <SUPER <SUPER zdjecie (a kto na pierwszym planie ?) na pierwszym planie Julia-dzikus :evilbat: :angel: 8)Młodzież ma swoje prawo :D :D :wink:
Yaki Posted September 18, 2005 Posted September 18, 2005 A ja bym powiedziala ......ZDOLNA MAMY MLODZIEZ ....Lonko
anushka Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 ja bym napewno nie zgadła,że to Juliś biegnie :o ,ostatnia chyba Demiśka pędzi :o ale fotka boomba,więcej Carotina,ja nadal czekam :wink: na specjalną galerię 8) Sławku Ciebie miałam na mysli,bo jesteś jedynym rodzynkiem na shih :D Lonka wszystkiego naj dla córki :BIG: :BIG: :tort: moja dzisiaj też ma urodzinki 4 latka 8) koza mała :P
anii Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 Carotina Super fotka Dawaj wiecej Wystawy w Poznaniu sa zawsze super i mam nadzieje, ze w tym roku moj TŻ zrobi mi Łaskę, wsiadziemy w pociag i wybierzemy sie na wystawe ;0
carotina Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 Ciesze się, że się Wam fota podoba :D pościgów c.d. 8) aż się kurzy :wink: to zdjecie podoba mi sie najbardziej sam dzikusek :wink: Julka i kawałek Demi :P tak zachował się Chakie do napotkanej amstaffki :oops: :evilbat: no cóż, chyba lubi duże kobiety :wink: (dobrze, że właściciele i sama zainteresowana byli wyrozumiali :wink: ) co on robi :o w każdym razie potem wyglądał tak.... (chyba służy mu ten luz i podcięte włoski :wink: ) oglądamy morze 8) a potem sie opalamy 8) :lol: (obok moja mama) zadowolona julka :evilbat: ciekawe o czym oni sobie myślą :hmmmm: Lonka, Ania-k sto lat dla córeczek :laola: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: co do galerii, to napewno w koncu zrobie :wink: :roll: :calus:
Yaki Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 Swietne zdjecia Carotinko i jaki musial byc udany spacerek. JULKA takie ma dlugie wloski na glowie ,ze trudno ja odroznic,a jak sie slicznie wybarwia. Duzo usmiechow malym solenizantkom :lol: :lol: :lol:
anii Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 Super foteczki !!! Ja chce miec duzo shih tzu i mieszkac nad morzem 8)
lonka Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 Ania-k,Carotina,Jaki moja coreczka Pati bardzo wam dziekuje za życzenia!!!!!!! :D :D :D :D Ania-K Pati prosiła przekazać twojej solinizantce spełnienia marzeń!!!!!
Yaki Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 anii napisał(a):Super foteczki !!! Ja chce miec duzo shih tzu i mieszkac nad morzem 8) Anii chciec to moc :lol:
pumilo Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 Buuu, ja też bym chciała teraz po plaży z pieskami. Ale Carotina smaku narobiłaś tymi fotkami. A ile Julka kłaczorów ma na sobie :crazyeye: suuuper wygląda.
Gosia_i_Luka Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 Oglądając te fotki uświadomiłam sobie, jak dawno nie byłam z białą nad morzem.. :cry: Carotina - gdzie chodzicie się wybiegać?? Bo to chyba nie są tereny Jelitkowa czy Brzeźna (?) BTW - masz pw. :D
Daga_i_Oskar Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 Jejku ale piękne fotki tutaj zapodajecie ... uwielbiam morskie :) cudowne pieski ;) Ja rpszę wiecej :)
slaweknowicki Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 czy ktoś z dogomaniaków wybiera się do wrocka na wystawe?
Amelia23 Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 Carotina, super fotki :o , no normalnie nie mogę się napatrzeć. Śliczne!!! Ania-k, Lonka, sto lat dla dziewczynek!!! :BIG: :BIG: :tort:
anushka Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 późno dzisiaj tu wpadłam...ale warto było :o :o Carotina powiało mi wakacjami z tych fotek :cry: rozmarzyłam się 8) hehe Julkę fktycznie trudno poznać bo kolorek jakoś jej się zmienił i w dodatku jak jej włochy urosly :o :o śliczne,ja czekam na nowy topic w galerii myślę,że masz tam już coś do wklejenia!! :evilbat: ,zreszta ja myślę,że ty nas coś kancisz,gdzie ty na focie widzisz twoją mamę :o :o dziękuję wszystkim za życzonka w imieniu młodej kozy,wczoraj czesała ze mną Jąderko--zajmowała się ogonem :lol: ja resztą,a ten stał jak zaklnięty :o :o normalnie musiałam go szturchnąć żeby zobaczyć czy on wogóle żyje :lol: a on sobie drzemkę na stojąco uciął :evilbat: z wąsami już mi nie poszło tak gładko,nie obyło się bez warknięć 8) oczywiście jego nie moich :lol:
Yaki Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 slaweknowicki napisał(a):czy ktoś z dogomaniaków wybiera się do wrocka na wystawe? Moze Lonka bedzie jako widz i fotoreporter. Carotinko jednym spacerkiem ile istot uszczesliwilas i czteronoznych i dwunoznych .Prosimy o nastepny.
carotina Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 Yaki napisał(a): Carotinko jednym spacerkiem ile istot uszczesliwilas i czteronoznych i dwunoznych .Prosimy o nastepny. :oops: bardzo mi miło z tego powodu :D :D :D :D Carotina - gdzie chodzicie się wybiegać?? Bo to chyba nie są tereny Jelitkowa czy Brzeźna (?) BTW - masz pw. :D Gosiu, to jest na stogach :P zawyczaj jeździmy tam, lub do Sobieszewa (tam to już wogule jest super :D , luz totalny, malutko ludzi, śliczna szeroka plaża i lasek :D )
slaweknowicki Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 yaki!! Szaleńcza decyzja... Moja suka Afrodyta poraz ostatni została pokryta.Skojarzenie to samo , z którego jest kiri.Liczę na to że jeśli coś sie urodzi to bedzie równie udane , jak psiaki z poprzedniego miotu .
Yaki Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 No brawo Slawku,bardzo sie ciesze ,a jednak widok shitzakowych dzieci zrobil swoje!!!Ciesze sie ogromnie,gratuluje decyzji.
carotina Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 Właśnie zajrzałam do mojej skrzynki i zobaczyłam, że przyszły cudne foteczki od Yaki :D :D Jutro (po szkole 8) ) je wszystkie wstawie :D :D
pumilo Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 W takim razie czekamy niecierpliwie :B-fly:
anushka Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 pumilo napisał(a):W takim razie czekamy niecierpliwie :B-fly: zgadzam się 8)
carotina Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 Wstawiam fotki :D od Yaki (sorki, że linki, wyjątkowo :wink: ) http://img287.imageshack.us/img287/113/img15891ka.jpg http://img316.imageshack.us/img316/6046/img15900ue.jpg http://img320.imageshack.us/img320/5029/img15939ha.jpg http://img26.imageshack.us/img26/2527/img15958oc.jpg http://img228.imageshack.us/img228/9826/img15974io.jpg http://img95.imageshack.us/img95/9159/img15999np.jpg Gucio pięknie wyrósł :D Z uroczego dzieciaczka, którego widziałam w Koszalinie, wyrasta mały książe :D :D :D
Recommended Posts