anushka Posted September 17, 2005 Posted September 17, 2005 Pumilo słodka fotka!!!jakoś najbardziej podoba mi się taka długość włosa jak ma tutaj na fotce Kluska :o ja wiem,że to dziwne,ale one wtedy wyglądają non stop na szczeniakowate :lol: ja na alergii się zupełnie nie znam,bo moja córka nie miała z tym do czynienia,no w sumie ja mam alergię-ale tylko kicham,kicham,kicham i kicham...jak coś kwitnie lub pyli,dużo zdrówka Madzia dla Alanka :calus: może masz jakąś foteczkę??? :lol:
pumilo Posted September 17, 2005 Posted September 17, 2005 [quote name='":)"']Śliczne psiaki Agatko:) Ale ja się mojej księżniczki chyba nigdy nie dooczekam...quote] Agnieszka, zajrzyj do działu ze szczeniaczkami, bo wcale nie mogę wysłać Ci tych fotek ciągle wraca i wraca. Nie wiem co jest, za duże nie są :( Madzia, szkoda mi dzitka i Jokulka. Pewnie, że dzidziuś ważniejszy. Może malutki wyrośnie z tego albo będzie wiadomo co dokładnie go uczula. Fajnie jest mieć tyle psów :-? Dzisiaj robiłam rybę po grecku i myślałam, że nigdy nie skończę obierać i trzeć warzyw. Wszystko mi zżerały i darły się o więcej :evil:
anushka Posted September 17, 2005 Posted September 17, 2005 pumilo napisał(a):Dzisiaj robiłam rybę po grecku oj jak ja uwielbiam rybkę po grecku!!! :eating: ale ty to dajesz swoim psom?? :o co prawda Jądro by chętnie zeżarł..ale ja tam ocet daje... :oops: no i jakoś mi nie wsmak mu tego dać :lol: ,daję mu owszem ale przed zrobieniem zalewy,ale mi ochoty narobiłaś teraz... :sabber:
:) Posted September 17, 2005 Posted September 17, 2005 Ania-k napisał(a):pumilo napisał(a):Dzisiaj robiłam rybę po grecku oj jak ja uwielbiam rybkę po grecku!!! :eating: ale ty to dajesz swoim psom?? :o co prawda Jądro by chętnie zeżarł..ale ja tam ocet daje... :oops: no i jakoś mi nie wsmak mu tego dać :lol: ,daję mu owszem ale przed zrobieniem zalewy,ale mi ochoty narobiłaś teraz... :sabber: Nie, Agacie pewnie chodzilo o same warzywka:)
anushka Posted September 17, 2005 Posted September 17, 2005 :) napisał(a):Nie, Agacie pewnie chodzilo o same warzywka:) :o :wallbash: teraz to się uśmiałam!!!a ja myślałam,że Pumilo robi im specjalnie rybkę po grecku :lol: dobre,dobre!!! Pumilo jakie ty masz wyapsione fotki szczeniaków :o :o :o ,no nie mogę się napatrzeć,już miałam powklejać na forum...takie kluski fajne :angel: :angel: a szczególnie jedna kluseczka co leży sobie do góry kołami i brzuszek ma na wierzchu :angel: extra!zamiast wklejać na forum,żebyśmy mieli miód dla oczu to ty co???chowasz je sobie :evilbat:
:) Posted September 17, 2005 Posted September 17, 2005 Ania-k napisał(a)::) napisał(a):Nie, Agacie pewnie chodzilo o same warzywka:) :o :wallbash: teraz to się uśmiałam!!!a ja myślałam,że Pumilo robi im specjalnie rybkę po grecku :lol: dobre,dobre!!! No coż... Czasami sie zdarza :)
lonka Posted September 17, 2005 Posted September 17, 2005 Pumilo moja Lonka tez strasznie lubi warzywa i owoce i jak jem to tez szczeka aby jej dalam :wink: :D
carotina Posted September 18, 2005 Posted September 18, 2005 a co to za Wystawa?? Chorzów?? Kto się wybiera do Poznania?? My jedziemy :P wiem, że bedzie także Bohemia Acro
lonka Posted September 18, 2005 Posted September 18, 2005 Aga dziękuje ci bardzo za wstawienie :buzi: To jest wystawa z Chorzowa.Fotki robione z daleka :evil: a na ostatniej fotce Lonka jest po bisach przemoczona.Akuret jak wchodziła 9-ta gr. zaczelo lac a ja nie miałam parasolki (a zawsze ją mam)
aneta21 Posted September 18, 2005 Posted September 18, 2005 Gdzieś przeczytałam ze do przemywania oczu shih tzu powinno sie stosowac- mozna roztwór kwasu borowego. ja kupiłam w aptece 3% roztwór tego kwasupid nazwa BORASOL- pisze ze jest na skóre a nie na oczy ale jest wyjałowiony czy mozna go stosowac do przemywan oczu psiaka ??? pozdrawiam i zycze miłej i słonecznej niedzieli:P
Yaki Posted September 18, 2005 Posted September 18, 2005 carotina napisał(a):a co to za Wystawa?? Chorzów?? Kto się wybiera do Poznania?? My jedziemy :P wiem, że bedzie także Bohemia Acro My tez jedziemy.Psiaki zgloszone i potwierdzone zgloszenia telefonicznie. To bedzie debiut Gucia (juz pelnoprawny ,Ha,Ha)A nasze dziewczynki to sie chyba spotkaja w jednej klasie Carotino?
:) Posted September 18, 2005 Posted September 18, 2005 aneta21 napisał(a):Gdzieś przeczytałam ze do przemywania oczu shih tzu powinno sie stosowac- mozna roztwór kwasu borowego. ja kupiłam w aptece 3% roztwór tego kwasupid nazwa BORASOL- pisze ze jest na skóre a nie na oczy ale jest wyjałowiony czy mozna go stosowac do przemywan oczu psiaka ??? pozdrawiam i zycze miłej i słonecznej niedzieli:P Ja bym nie ryzykowala,ale sie nie znam na tym...
carotina Posted September 18, 2005 Posted September 18, 2005 Yaki napisał(a):carotina napisał(a):a co to za Wystawa?? Chorzów?? Kto się wybiera do Poznania?? My jedziemy :P wiem, że bedzie także Bohemia Acro My tez jedziemy.Psiaki zgloszone i potwierdzone zgloszenia telefonicznie. To bedzie debiut Gucia (juz pelnoprawny ,Ha,Ha)A nasze dziewczynki to sie chyba spotkaja w jednej klasie Carotino? a właśnie :P bo przecież Maxi jeszcze w młodzieży, a Julka już :wink: :wink: Ciekawe kto jeszcze bedzie z nami szedł :P Pewnie Julka najmłodsza w stawce bedzie 8) ehh.... niech sie sprawdzi :roll: :wink:
lonka Posted September 18, 2005 Posted September 18, 2005 aneta21 napisał(a):Gdzieś przeczytałam ze do przemywania oczu shih tzu powinno sie stosowac- mozna roztwór kwasu borowego. ja kupiłam w aptece 3% roztwór tego kwasupid nazwa BORASOL- pisze ze jest na skóre a nie na oczy ale jest wyjałowiony czy mozna go stosowac do przemywan oczu psiaka ??? pozdrawiam i zycze miłej i słonecznej niedzieli:PAneta ja tez bym nie ryzykowala ,jest tyle dobrych preparatów do przemywania.A gdzie ty to przeczytalas?
aneta21 Posted September 18, 2005 Posted September 18, 2005 na jakies stronie o shih tzu narazie przemywam jej woda przegotowana i herbata ziel jak polecił wet
carotina Posted September 18, 2005 Posted September 18, 2005 lonka napisał(a):aneta21 napisał(a):Gdzieś przeczytałam ze do przemywania oczu shih tzu powinno sie stosowac- mozna roztwór kwasu borowego. ja kupiłam w aptece 3% roztwór tego kwasupid nazwa BORASOL- pisze ze jest na skóre a nie na oczy ale jest wyjałowiony czy mozna go stosowac do przemywan oczu psiaka ??? pozdrawiam i zycze miłej i słonecznej niedzieli:PAneta ja tez bym nie ryzykowala ,jest tyle dobrych preparatów do przemywania np. żel z Hery :wink:
:) Posted September 18, 2005 Posted September 18, 2005 JA prawde powiedziawszy, to o kwasie borowym slyszalam,ze do rozjasniania przebarwien jest dobry.Ale tez trzeba uwazac i to wlasnie na OCZY... Wiec nie probuj tego!!
lonka Posted September 18, 2005 Posted September 18, 2005 A nie lepiej kupic specjalistyczny preparat i starczy na dlugo?
aneta21 Posted September 18, 2005 Posted September 18, 2005 dobrze ze nie przemywałam mozecie polecic mi jakies preparaty do przemywania i napisac gdzie sie je kupuje- u vet czy w zoologicnym?? dzieki za informacje
:) Posted September 18, 2005 Posted September 18, 2005 ALbo nawet jakies kropelki ze swietlika... Tez nie zaszkodza.A ten kwas-zdecydowanie odradzam!!!!
lonka Posted September 18, 2005 Posted September 18, 2005 Anetka jezeli twoje schih-tzu nie ma bialej mordki to plyn DR.SEIDLA może być.A jezeli biala to trzeba uwazac aby nie przearwic i polecam Vitacoad Diamond Eye.Kupisz w sklepach zoologicznych a ten drugij na wystawach albo w sklepach internetowych
Yaki Posted September 18, 2005 Posted September 18, 2005 A ja uzywam wlasnie kwas borny i bardzo sobie chwale.
slaweknowicki Posted September 18, 2005 Posted September 18, 2005 .My tez jedziemy.Psiaki zgloszone i potwierdzone zgloszenia telefonicznie. To bedzie debiut Gucia (juz pelnoprawny ,Ha,Ha)A nasze dziewczynki to sie chyba spotkaja w jednej klasie Carotino? Yaki ! Gdyby była potrzebna pomoc przy przygotowaniu psiaków przed wystawą w poznaniu , słóżę pomocą .
Recommended Posts