Jump to content
Dogomania

SHIH - TZU (prosimy zakladac oddzielne tematy!)

Recommended Posts

Posted

Pumilo słodka fotka!!!jakoś najbardziej podoba mi się taka długość włosa jak ma tutaj na fotce Kluska :o ja wiem,że to dziwne,ale one wtedy wyglądają non stop na szczeniakowate :lol:
ja na alergii się zupełnie nie znam,bo moja córka nie miała z tym do czynienia,no w sumie ja mam alergię-ale tylko kicham,kicham,kicham i kicham...jak coś kwitnie lub pyli,dużo zdrówka Madzia dla Alanka :calus: może masz jakąś foteczkę??? :lol:

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='":)"']Śliczne psiaki Agatko:) Ale ja się mojej księżniczki chyba nigdy nie dooczekam...quote]
Agnieszka, zajrzyj do działu ze szczeniaczkami, bo wcale nie mogę wysłać Ci tych fotek ciągle wraca i wraca. Nie wiem co jest, za duże nie są :(
Madzia, szkoda mi dzitka i Jokulka. Pewnie, że dzidziuś ważniejszy. Może malutki wyrośnie z tego albo będzie wiadomo co dokładnie go uczula.

Fajnie jest mieć tyle psów :-? Dzisiaj robiłam rybę po grecku i myślałam, że nigdy nie skończę obierać i trzeć warzyw. Wszystko mi zżerały i darły się o więcej :evil:

Posted

pumilo napisał(a):
Dzisiaj robiłam rybę po grecku

oj jak ja uwielbiam rybkę po grecku!!! :eating: ale ty to dajesz swoim psom?? :o co prawda Jądro by chętnie zeżarł..ale ja tam ocet daje... :oops: no i jakoś mi nie wsmak mu tego dać :lol: ,daję mu owszem ale przed zrobieniem zalewy,ale mi ochoty narobiłaś teraz... :sabber:

Posted

Ania-k napisał(a):
pumilo napisał(a):
Dzisiaj robiłam rybę po grecku

oj jak ja uwielbiam rybkę po grecku!!! :eating: ale ty to dajesz swoim psom?? :o co prawda Jądro by chętnie zeżarł..ale ja tam ocet daje... :oops: no i jakoś mi nie wsmak mu tego dać :lol: ,daję mu owszem ale przed zrobieniem zalewy,ale mi ochoty narobiłaś teraz... :sabber:

Nie, Agacie pewnie chodzilo o same warzywka:)

Posted

:) napisał(a):

:o :wallbash: teraz to się uśmiałam!!!a ja myślałam,że Pumilo robi im specjalnie rybkę po grecku :lol: dobre,dobre!!!
Pumilo jakie ty masz wyapsione fotki szczeniaków :o :o :o ,no nie mogę się napatrzeć,już miałam powklejać na forum...takie kluski fajne :angel: :angel: a szczególnie jedna kluseczka co leży sobie do góry kołami i brzuszek ma na wierzchu :angel: extra!zamiast wklejać na forum,żebyśmy mieli miód dla oczu to ty co???chowasz je sobie :evilbat:

Posted

Ania-k napisał(a):
:) napisał(a):

:o :wallbash: teraz to się uśmiałam!!!a ja myślałam,że Pumilo robi im specjalnie rybkę po grecku :lol: dobre,dobre!!!

No coż... Czasami sie zdarza :)

Posted

Aga dziękuje ci bardzo za wstawienie :buzi: To jest wystawa z Chorzowa.Fotki robione z daleka :evil: a na ostatniej fotce Lonka jest po bisach przemoczona.Akuret jak wchodziła 9-ta gr. zaczelo lac a ja nie miałam parasolki (a zawsze ją mam)

Posted

Gdzieś przeczytałam ze do przemywania oczu shih tzu powinno sie stosowac- mozna roztwór kwasu borowego. ja kupiłam w aptece 3% roztwór tego kwasupid nazwa BORASOL- pisze ze jest na skóre a nie na oczy ale jest wyjałowiony czy mozna go stosowac do przemywan oczu psiaka ???
pozdrawiam
i zycze miłej i słonecznej niedzieli:P

Posted

carotina napisał(a):
a co to za Wystawa?? Chorzów??

Kto się wybiera do Poznania?? My jedziemy :P
wiem, że bedzie także Bohemia Acro

My tez jedziemy.Psiaki zgloszone i potwierdzone zgloszenia telefonicznie.
To bedzie debiut Gucia (juz pelnoprawny ,Ha,Ha)A nasze dziewczynki to sie chyba spotkaja w jednej klasie Carotino?

Posted

aneta21 napisał(a):
Gdzieś przeczytałam ze do przemywania oczu shih tzu powinno sie stosowac- mozna roztwór kwasu borowego. ja kupiłam w aptece 3% roztwór tego kwasupid nazwa BORASOL- pisze ze jest na skóre a nie na oczy ale jest wyjałowiony czy mozna go stosowac do przemywan oczu psiaka ???
pozdrawiam

Ja bym nie ryzykowala,ale sie nie znam na tym...

Posted

Yaki napisał(a):
carotina napisał(a):
a co to za Wystawa?? Chorzów??

Kto się wybiera do Poznania?? My jedziemy :P
wiem, że bedzie także Bohemia Acro

My tez jedziemy.Psiaki zgloszone i potwierdzone zgloszenia telefonicznie.
To bedzie debiut Gucia (juz pelnoprawny ,Ha,Ha)A nasze dziewczynki to sie chyba spotkaja w jednej klasie Carotino?

a właśnie :P bo przecież Maxi jeszcze w młodzieży, a Julka już :wink: :wink: Ciekawe kto jeszcze bedzie z nami szedł :P Pewnie Julka najmłodsza w stawce bedzie 8) ehh.... niech sie sprawdzi :roll: :wink:

Posted

aneta21 napisał(a):
pozdrawiam
Aneta ja tez bym nie ryzykowala ,jest tyle dobrych preparatów do przemywania.A gdzie ty to przeczytalas?

Posted

lonka napisał(a):
aneta21 napisał(a):
pozdrawiam
Aneta ja tez bym nie ryzykowala ,jest tyle dobrych preparatów do przemywania

np. żel z Hery :wink:

Posted

JA prawde powiedziawszy, to o kwasie borowym slyszalam,ze do rozjasniania przebarwien jest dobry.Ale tez trzeba uwazac i to wlasnie na OCZY... Wiec nie probuj tego!!

Posted

dobrze ze nie przemywałam
mozecie polecic mi jakies preparaty do przemywania i napisac gdzie sie je kupuje- u vet czy w zoologicnym??
dzieki za informacje

Posted

Anetka jezeli twoje schih-tzu nie ma bialej mordki to plyn DR.SEIDLA może być.A jezeli biala to trzeba uwazac aby nie przearwic i polecam Vitacoad Diamond Eye.Kupisz w sklepach zoologicznych a ten drugij na wystawach albo w sklepach internetowych

Posted

.My tez jedziemy.Psiaki zgloszone i potwierdzone zgloszenia telefonicznie.

Yaki !
Gdyby była potrzebna pomoc przy przygotowaniu psiaków
przed wystawą w poznaniu , słóżę pomocą .

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...