Jump to content
Dogomania

SHIH - TZU (prosimy zakladac oddzielne tematy!)

Recommended Posts

Posted

Yaki napisał(a):
Oj Agnieszko igrasz z ogniem bo tu u nas jest wiecej takich neptykow komputerowych.Zeby nie bylo "znow za rok matura"

He, he, możliwe, ale jakoś sobie poradzę :) Postaram się w każdym bądź razie. Najlepiej, jak jakieś angielskie fotki będą przychodzić, to poduczę się języka, a wybieram się na filologię angielską :)

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

carotina napisał(a):
z Maxi prawdziwa laleczka :angel: :angel: :angel: i te włoski :angel: :D :angel: :D

a co do tego pieska, to ja i tak sobie takiej sytuacji nie wyobrażam :roll:

Ciesze sie ,ze sie MAXI podoba.Ma teraz 13,5 miesiaca i chyba jest w okresie zmiany siersci .

Posted

anii napisał(a):
Maxi Slicznocha
Ja mam troche malo czasu, wiec nie co dziennie zagladam na Forum ;)

:o :o :o właśnie pisałam o Tobie w galerii chyba :lol:

Posted

anii napisał(a):
Ania-k"
:calus:

:oops: :oops: :oops: :oops: :angel: :calus:
Anii a zdradzisz nam dlaczego ty jesteś aż tak zajęta,że nie masz czasu??/gdzie ty się tak "lansujesz" z Lumpem?? pamiętasz kiedy ostatnio dawałas tu jego fotkę??? :evilbat:

Posted

Ania-k napisał(a):
anii napisał(a):
Ania-k"
:calus:

:oops: :oops: :oops: :oops: :angel: :calus:
Anii a zdradzisz nam dlaczego ty jesteś aż tak zajęta,że nie masz czasu??/gdzie ty się tak "lansujesz" z Lumpem?? pamiętasz kiedy ostatnio dawałas tu jego fotkę??? :evilbat:

Ania-k
Kto jest cierpliwy w koncu sie dowie :lol: :lol:

A lansowalam sie wczoraj z Lumpem na spacerze w parku. Spotkalam sie z Ania i Cezarem (male shih tzu, wklejalam foty ze spaceru) i bardzo milo spedzilam dwie godzinki :)
Ty tez sie nie chwalisz fotkami Jerrego

:evil:

Posted

Ania-k napisał(a):
anii napisał(a):
Ty tez sie nie chwalisz fotkami Jerrego :evil:

:bigcry: nie mam aparatu cyfrowego :megagrin:

No to przyjeżdżaj do mnie i ja mu porobię full fot :D :D :D :D ZAPRASZAM :D

Posted

:) napisał(a):
Ania-k napisał(a):
anii napisał(a):
Ty tez sie nie chwalisz fotkami Jerrego :evil:

:bigcry: nie mam aparatu cyfrowego :megagrin:

No to przyjeżdżaj do mnie i ja mu porobię full fot :D :D :D :D ZAPRASZAM :D

tylko sęk w tym,że ja np. dzisiaj jestem w pracy od 6.30 i jak widać po ilości zamieszczonych postów dzisiaj mam mało pracy a o 15 miałam telfon,że mam zostać dłużej bo jakaś oferta ma być :evil: i jak tu się Agnieszka z kimś umówić???jeszcze małą mam chorą :cry: :cry: nadrobię wszystko :oops:

Posted

Ania, a jak Ci za daleko do Wrocławia, to przyjeżdżaj do Wa-wy, ja też porobię Ci full fotek :wink: :bigok:

A co do tej suni z linku, to strasznie mi jej szkoda :cry: !Sunia się zrobiła markotna i wcale się jej nie dziwię. przecież pies wyczuwa niechęć właściciela! Owszem, ludzie mają różne problemy, ale tu akurat, takiej decyzji NIC nie tłumaczy :roll: .

Posted

Może tej suni z allegro lepiej będzie w nowym domu? Może znajdzie się ktoś, kto będzie w stanie poświęcić jej więcej czasu. Jeśli będzie jej dobrze, to bardzo szybko przyzwyczai się do nowego. Ja też nie popieram oddawania dorosłych psów, ale wydaje mi się, że czasem lepiej jest znaleźć psu dom, w którym dostanie oprócz jedzenia, spacerku, odrobinę uczucia. Tu gdzie jest teraz, wyraźnie widać, ze jest tylko kłopotem i nikt nie ma głowy do tego, żeby jakimś tam psem zajmować się w tej chwili....

Tutaj można zobaczyć stawkę szitzaczków z wystawy warszawskiej.

Posted

anii napisał(a):
Ania
A Czeladź to daleko od Wroclawia?!

:bigcry: daleko daleko :cry:
Amelia napisał(a):
Ania, a jak Ci za daleko do Wrocławia, to przyjeżdżaj do Wa-wy, ja też porobię Ci full fotek

:bigcry: no do Wawy to też zdecydowanie daleko,ale mam nadzieję,że za rok w Katowicach Was spotkam i wtedy się "obfocicie" do syta :lol:
Pumilo fotorelacja super,brawa dla Ludwika :angel: śliczne te Twoje shitzaki :o

Posted

Świetne są te fotorelacje Pumilo ,mamy przegląd wszystkich wystawianych piesków.Proszę cześciej bywac na wystawach.
A szczeniątka na ringu są rozbrajające.

Posted

U nas dzisiaj male święto,listonosz wlaśnie przyniosl certyfikat Mlodzieżowego CHampiona Polski BLACK BOY COCA Bast ....BOLSA

Posted

gratualcje :D to faktycznie bardzo miły moment :D

Pumilo fotorelacja na najwyższym poziomie :D
apropos wystawy warszawskiej, dostałam dziś potwierdzenie :evilbat:

Posted

Wszystkie szitzaki są śliczne :D A najśliczniejsze są zawsze nasze własne, no nie? :P Apropos ślicznot, Carotina dostałaś nowe focie tatusia i cioci Julki? Suuuuperowe są.

Jaki, całuski dla Bolsika i dalszych sukcesów :jumpie:
Szkoda Carotina, że nie dojechałaś na wystawkę. A potwierdzeń nie miało dużo ludzi. Oddział zmieniał siedzibę i podobno było trochę zamieszania z wysyłaniem.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...