lonka Posted September 11, 2005 Posted September 11, 2005 Cytat"Dumnie się nosi...,ekspresyjny ruch,mała zabaweczka" :wink:
Amelia23 Posted September 11, 2005 Posted September 11, 2005 [quote name='carotina'] dam wam cytacik od Demki :P "Dynamiczna starsza pani, nadal w kondycji wystawowej...." :D Cytat"Dumnie się nosi...,ekspresyjny ruch,mała zabaweczka" No nie wytrzymam, super!!! :laola: :klacz:
Gośka Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 carotina napisał(a):"Dynamiczna starsza pani, nadal w kondycji wystawowej...." :D Carotina to opis do psa w weteranach czy do właściciela? :lol:
Yaki Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 Gapa ze mnie ,PUMILO Tobie tez skladam gratulacje i przepraszam ,ze tak pozno.Czekamy na zdjecia.Twoje reportaze z wystaw sa doskonale Pumilo.
carotina Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 Gośka napisał(a):carotina napisał(a):"Dynamiczna starsza pani, nadal w kondycji wystawowej...." :D Carotina to opis do psa w weteranach czy do właściciela? :lol: to pytanie retoryczne, prawda? :evilbat: :lol: no ale, żeby nie było wątpliwości :evilbat: , to opis mojej suczki weteranki 8) :lol: :lol:
Gośka Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 W takim razie spodobało mi się jeszcze bardziej :lol: :wink: A sędzia zyskał u mnie kolejny DUŻY plus, nie dość że z szacunkiem do wystawców to w dodatku i do naszych zwierzaków :D Mój Bili ma też super opis od p.Ostrowskiego :wink: i ja już kombinuję gdzie by tu resztę towarzystwa zgłosić do niego żeby też mieć jakiś fajny opisik :lol:
anushka Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 carotina napisał(a):no ale, żeby nie było wątpliwości :evilbat: , to opis mojej suczki weteranki 8) :lol: :lol: pies upodabnia się do właściciela :lol: :lol: gratuluję dziewczynom i ich podopiecznym :angel: :BIG: tak blisko Chorzowa mieszkam a tam nie pojechałam :cry: może miałabym okazję poznać którąś z Was :cry: nawet niewiedzialam,że w Chorzowie była wstawa :oops: :oops: za dużo zajęć chyba mam ostatnio :oops:
carotina Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 Ania-k napisał(a):carotina napisał(a):no ale, żeby nie było wątpliwości :evilbat: , to opis mojej suczki weteranki 8) :lol: :lol: pies upodabnia się do właściciela :lol: :lol: 8) kiedyś z Chakiem, dawno temu, jak byliśmy jeszcze młodzi i piękni 8) :evilbat: :lol: to usłyszeliśmy od sędziny, w uzasadnieniu lokat, że "wygrywa wdzięk i młodzieńcza pasja" 8) :evilbat:
anushka Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 carotina napisał(a): "wygrywa wdzięk i młodzieńcza pasja" 8) :evilbat: no no no :B-fly: Carotina poszukaj jeszcze coś :lol:
lonka Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 Gośka napisał(a):W takim razie spodobało mi się jeszcze bardziej :lol: :wink: A sędzia zyskał u mnie kolejny DUŻY plus, nie dość że z szacunkiem do wystawców to w dodatku i do naszych zwierzaków :D Mój Bili ma też super opis od p.Ostrowskiego :wink: i ja już kombinuję gdzie by tu resztę towarzystwa zgłosić do niego żeby też mieć jakiś fajny opisik :lol:Gośka a byłaś w Chorzowie?Zacytuj opisik,co? :wink:
Gośka Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 W Chorzowie nie byłam, byłam w Kielcach u pana Ostrowskiego i w Radomiu, a to fragment opisiku: "super aparycja, wyśmienity fryz" :wink: Zawsze miałam coś w stulu: ładny wyraz, dobrze przygotowany do wystawy itp :D
carotina Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=63795333 :o :cry: :( :x co o Tym sądzicie?? *jeżeli ten link nie może tutaj być, to prosze o info, napewno usune :wink:
carotina Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 Magnat w Leipzig http://www.shih-tzu-club.de/ergebnisse/BOBLeipzig.jpg acha, co do polskich akcentów, to był jeszcze jeden :P Solaris Avis Little Princess (w rękach niemieckich) w stawce czterech suczek w kl. pośredniej v2 i ResVDH ChA :)
:) Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 Tak, Magnat ładny... :) Jakie wolicie uczesanie la SHIH TZU??? Kiteczke,czy koczka?
carotina Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 :) napisał(a):Tak, Magnat ładny... :) Jakie wolicie uczesanie la SHIH TZU??? Kiteczke,czy koczka? ja ogólnie wole puffki (takie duże :wink: , porządne :wink: ), ale to zależy od kształtu głowy i ogólnego wyrazu kufy..... np. moja Demi korzystniej jednak wygląda w kitce :wink: oraz oczywiście wieku psa, śmiesznie wyglądał by szczeniak w miniaturowym koczku :roll:
anushka Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 link....hm... z jednej strony jak pies ma siedzieć "niechciany' non stop sam w domu.. :roll: to może lepiej niech trafi w jakieś lepsze ręce,chciaż u mnie też zdarzają sie dni,że Jerry siedzi sam w domu od 6.30 do 17.00 czasem tak jest--ale nic nie niszczy w domu,nie szczeka,nie piszczy nawet,myślę,że on owgóle jak nas nie ma to śpi,bo zawsze jak wchodzimy do domu to "odsuwamy go razem z drzwiami",niestety tak wypadło,ze pies zostaje czasem sam na dłużej,ale jakoś mi to nie przeszakdza,fakt,że potem nie odstępuje nas na krok,łazi małej przy nodze ze sznurkiem do zabawy i prosi się,żeby mu rzucać i tak może w nieskończoność potem ganiać :evilbat: jest "nie-do-zajechania" :evilbat: miejmy nadzieję,że trafi w dobre ręce,a tak poza tym to zmienili szatę allegro??? :o
:) Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 Zyzio też się nie nudzi, gdy zostaje w domku.. Bawi się psimi miskami, swoimi zabawkami, dokucza jamniczce.. A gdy wracamy do domu-cieszy się :) i nadal bawi(tylko, że teraz już z nami) ;)
anushka Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 myślę,że jak pies jest uczony od małego bycia sam w domu to znakomicie da sobie radę 8),ja mam klatkę z papugą na małym stoliku tak jak Jerry sobie stanie na tylnych łapkach to liże przez kraty papugę-a ta ciekawska cichutko pogwizduje prosto mu do pychola :o chyba im dobrze :wink: ale ogólnie papuga cała,piór po mieszkaniu nie mam czyli pies nie morduje i nie zagryza paputka...a gdzieś wcześniej ktoś pisał,że to takie ponure i nie miłe psy :evil: ...brak słów... :x
carotina Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 z Maxi prawdziwa laleczka :angel: :angel: :angel: i te włoski :angel: :D :angel: :D a co do tego pieska, to ja i tak sobie takiej sytuacji nie wyobrażam :roll:
Yaki Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 Dziekuje Agnieszko za umieszczenie zdjec i przepraszam za zabieranie czasu.
:) Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 Yaki napisał(a):Dziekuje Agnieszko za umieszczenie zdjec i przepraszam za zabieranie czasu. Nie ma za co, to dla mnie sama przyjemność :) Naprawdę!! :) Czekam na więcej fotek do wstawiania od wszystkich :)
Yaki Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 :) napisał(a):Yaki napisał(a):Dziekuje Agnieszko za umieszczenie zdjec i przepraszam za zabieranie czasu. Nie ma za co, to dla mnie sama przyjemność :) Naprawdę!! :) Czekam na więcej fotek do wstawiania od wszystkich :) Oj Agnieszko igrasz z ogniem bo tu u nas jest wiecej takich neptykow komputerowych.Zeby nie bylo "znow za rok matura"
Recommended Posts