Jump to content
Dogomania

SHIH - TZU (prosimy zakladac oddzielne tematy!)

Recommended Posts

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='carotina']
dam wam cytacik od Demki :P "Dynamiczna starsza pani, nadal w kondycji wystawowej...." :D

Cytat"Dumnie się nosi...,ekspresyjny ruch,mała zabaweczka"

No nie wytrzymam, super!!! :laola: :klacz:

Posted

Gapa ze mnie ,PUMILO Tobie tez skladam gratulacje i przepraszam ,ze tak pozno.Czekamy na zdjecia.Twoje reportaze z wystaw sa doskonale Pumilo.

Posted

Gośka napisał(a):
carotina napisał(a):
"Dynamiczna starsza pani, nadal w kondycji wystawowej...." :D

Carotina to opis do psa w weteranach czy do właściciela? :lol:

to pytanie retoryczne, prawda? :evilbat: :lol:
no ale, żeby nie było wątpliwości :evilbat: , to opis mojej suczki weteranki 8) :lol: :lol:

Posted

W takim razie spodobało mi się jeszcze bardziej :lol: :wink: A sędzia zyskał u mnie kolejny DUŻY plus, nie dość że z szacunkiem do wystawców to w dodatku i do naszych zwierzaków :D
Mój Bili ma też super opis od p.Ostrowskiego :wink: i ja już kombinuję gdzie by tu resztę towarzystwa zgłosić do niego żeby też mieć jakiś fajny opisik :lol:

Posted

carotina napisał(a):
no ale, żeby nie było wątpliwości :evilbat: , to opis mojej suczki weteranki 8) :lol: :lol:

pies upodabnia się do właściciela :lol: :lol:
gratuluję dziewczynom i ich podopiecznym :angel: :BIG: tak blisko Chorzowa mieszkam a tam nie pojechałam :cry: może miałabym okazję poznać którąś z Was :cry: nawet niewiedzialam,że w Chorzowie była wstawa :oops: :oops: za dużo zajęć chyba mam ostatnio :oops:

Posted

Ania-k napisał(a):
carotina napisał(a):

pies upodabnia się do właściciela :lol: :lol:

8)
kiedyś z Chakiem, dawno temu, jak byliśmy jeszcze młodzi i piękni 8) :evilbat: :lol: to usłyszeliśmy od sędziny, w uzasadnieniu lokat, że "wygrywa wdzięk i młodzieńcza pasja" 8) :evilbat:

Posted

Gośka napisał(a):
W takim razie spodobało mi się jeszcze bardziej :lol: :wink: A sędzia zyskał u mnie kolejny DUŻY plus, nie dość że z szacunkiem do wystawców to w dodatku i do naszych zwierzaków :D
Mój Bili ma też super opis od p.Ostrowskiego :wink: i ja już kombinuję gdzie by tu resztę towarzystwa zgłosić do niego żeby też mieć jakiś fajny opisik :lol:
Gośka a byłaś w Chorzowie?Zacytuj opisik,co? :wink:

Posted

W Chorzowie nie byłam, byłam w Kielcach u pana Ostrowskiego i w Radomiu, a to fragment opisiku: "super aparycja, wyśmienity fryz" :wink: Zawsze miałam coś w stulu: ładny wyraz, dobrze przygotowany do wystawy itp :D

Posted

:) napisał(a):
Tak, Magnat ładny... :)

Jakie wolicie uczesanie la SHIH TZU??? Kiteczke,czy koczka?

ja ogólnie wole puffki (takie duże :wink: , porządne :wink: ), ale to zależy od kształtu głowy i ogólnego wyrazu kufy..... np. moja Demi korzystniej jednak wygląda w kitce :wink: oraz oczywiście wieku psa, śmiesznie wyglądał by szczeniak w miniaturowym koczku :roll:

Posted

link....hm...
z jednej strony jak pies ma siedzieć "niechciany' non stop sam w domu.. :roll: to może lepiej niech trafi w jakieś lepsze ręce,chciaż u mnie też zdarzają sie dni,że Jerry siedzi sam w domu od 6.30 do 17.00 czasem tak jest--ale nic nie niszczy w domu,nie szczeka,nie piszczy nawet,myślę,że on owgóle jak nas nie ma to śpi,bo zawsze jak wchodzimy do domu to "odsuwamy go razem z drzwiami",niestety tak wypadło,ze pies zostaje czasem sam na dłużej,ale jakoś mi to nie przeszakdza,fakt,że potem nie odstępuje nas na krok,łazi małej przy nodze ze sznurkiem do zabawy i prosi się,żeby mu rzucać i tak może w nieskończoność potem ganiać :evilbat: jest "nie-do-zajechania" :evilbat: miejmy nadzieję,że trafi w dobre ręce,a tak poza tym to zmienili szatę allegro??? :o

Posted

Zyzio też się nie nudzi, gdy zostaje w domku.. Bawi się psimi miskami, swoimi zabawkami, dokucza jamniczce.. A gdy wracamy do domu-cieszy się :) i nadal bawi(tylko, że teraz już z nami) ;)

Posted

myślę,że jak pies jest uczony od małego bycia sam w domu to znakomicie da sobie radę 8),ja mam klatkę z papugą na małym stoliku tak jak Jerry sobie stanie na tylnych łapkach to liże przez kraty papugę-a ta ciekawska cichutko pogwizduje prosto mu do pychola :o chyba im dobrze :wink: ale ogólnie papuga cała,piór po mieszkaniu nie mam czyli pies nie morduje i nie zagryza paputka...a gdzieś wcześniej ktoś pisał,że to takie ponure i nie miłe psy :evil: ...brak słów... :x

Posted

Yaki napisał(a):
Dziekuje Agnieszko za umieszczenie zdjec i przepraszam za zabieranie czasu.

Nie ma za co, to dla mnie sama przyjemność :) Naprawdę!! :) Czekam na więcej fotek do wstawiania od wszystkich :)

Posted

:) napisał(a):
Yaki napisał(a):
Dziekuje Agnieszko za umieszczenie zdjec i przepraszam za zabieranie czasu.

Nie ma za co, to dla mnie sama przyjemność :) Naprawdę!! :) Czekam na więcej fotek do wstawiania od wszystkich :)

Oj Agnieszko igrasz z ogniem bo tu u nas jest wiecej takich neptykow komputerowych.Zeby nie bylo "znow za rok matura"

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...