:) Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 Yaki napisał(a):Carotinko i Agnieszko dziekuje ,obydwie jestescie bardzo mile . Zdjecia wyslemy wieczorem :oops: Jak milo ot slyszec... Ja czekam na fotki. Pomimo tego,ze tteraz mam mnostwo pracy w zwiazku z matura, na pewno je wkleje... OBIECUJĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Yaki Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 Agnieszko te zdjecia corka wyslala na adres Carotiny ,ale skorzystam z zachety i na Twoj wysle z nastepnej sesji.
carotina Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 fotki doszły :D ja dodam tyle od siebie, ze mnie maluszki zauroczyły :angel: :eating: cudne są :angel: :angel: :angel: :angel:
Yaki Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 Dziekuje Carotinko. Ja tez jestem zachwycona tymi maluszkami ,nie moglam sie doczekac na wizyte u nich bo to sa pierwsze dzieciaczki mojego BOLSA.jedna sunia nie przezyla.Jak sie urodzily to podobno wszystkie byly bialo czarne ,a teraz jeden sie wybarwil na tri color.Takie sa grubasy .ze az leniwce. Widac to doskonale na tym zdjeciu po karmieniu jak leza kolami do gory. Mama ich jest VICTORY OF LOVE Martel,sunia po KRISHNIE VON HYDEPARK i QUINNI VON HYDEPARK
pumilo Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 Dzieci Bolsika są słodkie. Udały się tatusiowi i mamusi. Bolsiku, czekamy na następne takie ładne maluchy :D
:) Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 Yaki napisał(a):Agnieszko te zdjecia corka wyslala na adres Carotiny ,ale skorzystam z zachety i na Twoj wysle z nastepnej sesji. Bardzo się cieszę... Trzymajcie dziś za mnie kciuki, bo mam ciężki dzień :/
anushka Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 a ja tej fotki znowu niewidzę :cry: :cry: :x tutaj proszę Psi Test niewiem czy się sprawdza bo mojemu Jąderkowi wyszło :bardzo mądry :evilbat: a ja liczyłam na "ignorant" :lol:
Amelia23 Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 Jakie śliczne szczeniaczki!!! :lilangel: No po prostu sama słodycz!! :D Gratulacje dla Bolsika i mamuni, spisali się na medal ( i to pewnie nie jeden :thumbs: ). Cuuuudooo!!! Beza też jest " bardzo mądra"- hi hi :roll:
Amelia23 Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 Bardzo chciałabym pokazać Wam Bezę ładnie ustawioną..., a moje wysiłki wyglądają mniej więcej tak... ...dasz mi już spokój?... ...a tu wygląda, jak ten kudłacz z "Gwiezdnych Wojen"..., zapomniałam jak się nazywa.
Yaki Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 Jaka ladna panienka ,a jak sie nie chce pokazac.Wlos ma taki ladny ,ze chyba nie masz problemow z jego pielegnacja?
Yaki Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 Amelia23 napisał(a):Jakie śliczne szczeniaczki!!! :lilangel: No po prostu sama słodycz!! :D Gratulacje dla Bolsika i mamuni, spisali się na medal ( i to pewnie nie jeden :thumbs: ). Cuuuudooo!!! Beza też jest " bardzo mądra"- hi hi :roll: A BOLS i VICTORY dziekuja za gratulacje.
anushka Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 dzieci Bolsa nadal nie widze :cry: a Bezunia jest śliczna :o :o jak lezy sobie na fotelu(chyba :oops: ) i własnie ten jej włos to aż lśni :o :o piękna panienka :lol:
Amelia23 Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 Yaki napisał(a):Jaka ladna panienka ,a jak sie nie chce pokazac.Wlos ma taki ladny ,ze chyba nie masz problemow z jego pielegnacja? No właśnie, ta pielęgnacja.... :smhair2: Od ok.3-m-cy strasznie jej się filcuje sierść od skóry, szczególnie na zadku :wallbash: , a przecież cały czas ją tak samo pielęgnuję! :roll: Zastanawiam się nad kupieniem takiego grzebienia do rozcinania kołtunów :hmmmm: i może jak ją doprowadzę "do kultury", to już będzie dobrze. Co o tym myślicie?
:) Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 [quote name='Ania-k']a ja tej fotki znowu niewidzę :cry: :cry: :x tutaj proszę Psi Test niewiem czy się sprawdza bo mojemu Jąderkowi wyszło :bardzo mądry :evilbat: a ja liczyłam na "ignorant" :lol: Zyzio mial 37 punktów!! :)
pumilo Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 Amelka z tym grzebieniem do rozcinania kołtunów, to raczej zły pomysł. Zmarnujesz suni włosy. Jeśli Beza jest w wieku ok. roku, to normalne, że jest problem z kołtunkami. Bardzo dużo szitzaczków ma tak ok. 8-10 mies. Jak sie człowiek przemęczy, to później przechodzi i jest spokój. Może zamiast tego filcaka częściej ją kąp i po kąpieli używaj odżywki, po której włosy będą śliskie i mniej podatne na zbijanie się w kołtunki. I jeszcze po myciu dokładnie włosy susz. Może to coś pomoże. Ja tak miałam z moją Dixi. Jak miała z 8 mies., myslałam, że się zabiję :evil: miałam wrażenie, że z jednej strony kończyłam czesać a z drugiej już zaczynały się kołtunki robić. Po pewnym czasie samo przeszło i teraz wytrzymuje bez czesania długo... :wink:
:) Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 pumilo napisał(a):Amelka z tym grzebieniem do rozcinania kołtunów, to raczej zły pomysł. Zmarnujesz suni włosy. Jeśli Beza jest w wieku ok. roku, to normalne, że jest problem z kołtunkami. Bardzo dużo szitzaczków ma tak ok. 8-10 mies. Jak sie człowiek przemęczy, to później przechodzi i jest spokój. Może zamiast tego filcaka częściej ją kąp i po kąpieli używaj odżywki, po której włosy będą śliskie i mniej podatne na zbijanie się w kołtunki. I jeszcze po myciu dokładnie włosy susz. Może to coś pomoże. Ja tak miałam z moją Dixi. Jak miała z 8 mies., myslałam, że się zabiję :evil: miałam wrażenie, że z jednej strony kończyłam czesać a z drugiej już zaczynały się kołtunki robić. Po pewnym czasie samo przeszło i teraz wytrzymuje bez czesania długo... :wink: Ja tez tak z Zyziem mialam... A jak tam moja slicznotka sie miewa Agatko?
carotina Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 [quote name=':)'][quote name='Ania-k']a ja tej fotki znowu niewidzę :cry: :cry: :x tutaj proszę Psi Test niewiem czy się sprawdza bo mojemu Jąderkowi wyszło :bardzo mądry :evilbat: a ja liczyłam na "ignorant" :lol: Zyzio mial 37 punktów!! :) Demi 38 :D Julcia 30 (jak na dzidzie nienajgorzej :wink: ) Cd 31 8) a Chakie 40 :evilbat: :lol: Amelia, Bezunia wygląda ślicznie :D
Amelia23 Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 Dzięki Pumilo za pocieszenie :) Odżywki ładuję takie ilości, że czasami się obawiam, czy nie dostanie uczulenia 8) , ale może faktycznie przez te wakacje trochę ją zaniedbałam z kąpielą :roll: . No zobaczymy..., może niedługo jej przejdzie i w końcu przestanę ryczeć przy czesaniu psa :placz:
Amelia23 Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 Cieszę się dziewczyny, że Beza się podoba, dzięki :megagrin:
anushka Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 a jakie odżywki stosujecie moja droga?? :lol: no jej fotek to jest stanowczo za mało na forum :evilbat: jest śliczną ozdobą :o Yaki nareszcie w domu widzę te twoje kluski :o :o śliczne dzidzie...szczególnie fotki jak śpią z brzuszkami w góre...piękności :angel: :angel:
Yaki Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 Ciesze sie Aniu ze i Tobie podobaja sie BOLSOWE kluseczki.Ja tez lubie te zdjecia kolami do gory,a brzuszki na nich jak pileczki.
anushka Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 ale im tak dobrze na tych fotkach,takie najedzone brzucholki mają :angel: o chryste jak ja bym chciała być taka "niewinna i słodka" :evilbat: no dobra może być bez tych plamek na brzuszku!!! :lol: ale słodziaki nie samowite :o
Recommended Posts