:) Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 Anii, wszyscy tu jesteśmy jedną, wielką "rodziną" więc jesteśmy z Tobą i Lumpikiem!! Trzymajcie się KOCHANI!!!!!
carotina Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 Sopot :P Psy klasa szczeniąt Psy klasa młodzieży Psy klasa pośrednia Psy klasa otwarta Suczki klasa młodzieży Suczki klasa otwarta
anii Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 [quote name='carotina']Sopot Alez to jest slicznosc, taka mala slodycz! Jak dla mnie to numer jeden!! Mam nadzieje, ze bedzie przekazywal dzieciaczkom, taki cudowny wyraz pyszczka i te duze oczy. Carotina super foteczki Czyli wszyscy juz wiedza. 8) :lol: Jutro wyjezdzam z wawy, ale jeszcze sie odezwe 8)
Yaki Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 Carotino super przeglad pieskow wystawianych w Sopocie ,aczyzby twoim dziewczynkom nie mial kto zrobic zdjec?
carotina Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 Yaki napisał(a):Carotino super przeglad pieskow wystawianych w Sopocie ,aczyzby twoim dziewczynkom nie mial kto zrobic zdjec? a no nie miał 8) :roll: , byłam sama z mamą, która w momencie gdy byłam z Julką na ringu szykowała Demi :P , a gdy byłam z Demką na ringu, to hmmmm... :hmmmm: no właśnie :PROXY5: :evilbat: :evilbat: :wink:
Yaki Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 Ja chyba mam Julke na jednym zdjeciu,jak wroci corka z delegacji to Ci wyslemy.
:) Posted August 25, 2005 Posted August 25, 2005 No, pieski sliczne, tylko szkoda, ze zdjec tak malo. Moze ktos jeszcze ma jakies foteczki?? :evilbat: :)
carotina Posted August 25, 2005 Posted August 25, 2005 :) napisał(a):No, pieski sliczne, tylko szkoda, ze zdjec tak malo. Moze ktos jeszcze ma jakies foteczki?? :evilbat: :) mało :evilbat: no nie :nono: :wink: :lol: :lol: ...
anushka Posted August 25, 2005 Posted August 25, 2005 a gdzie fotki psów w ubrankach??? :evilbat: :evilbat: miałyscie z Lonką zrobić pokaz mody...może i stara jestem ale pamięć mam dobrą :evilbat: :evilbat:
:) Posted August 25, 2005 Posted August 25, 2005 [quote name='Ania-k']a gdzie fotki psów w ubrankach??? :evilbat: :evilbat: miałyscie z Lonką zrobić pokaz mody...może i stara jestem ale pamięć mam dobrą :evilbat: :evilbat: Chyba nie taka stara, co? Nie przesadzaj! Laska z Ciebie :wink: 8) :D
LovesGrzywaczy:D Posted August 25, 2005 Posted August 25, 2005 Witam!!! Moja koleżanka ma 5 letniego Schi-tzu z hodowli (nie znam nazwy) ale bez rodowodu. Piesek zaczął mieć problemy skórne... Znaczy zaczął się drapać tylnimy łapkami po bokach, (tylko w tych miejscach) w pewnym momencie doszło do tego, że stracił tam sierść. Czy coś takiego spotyka tą rase czy raczej jest to spodowane jakąś chorobą?
anushka Posted August 25, 2005 Posted August 25, 2005 [quote name=':)'] Laska z Ciebie :wink: 8) :D :kciuki: to ci się Agnieszko udało :lol: uśmiałam się teraz do łez,ze mnie taka laska jak z tombaku złoto :evilbat: :evilbat:
:) Posted August 26, 2005 Posted August 26, 2005 [quote name='Ania-k'][quote name=':)'] Laska z Ciebie :wink: 8) :D :kciuki: to ci się Agnieszko udało :lol: uśmiałam się teraz do łez,ze mnie taka laska jak z tombaku złoto :evilbat: :evilbat: Laska, laska, nie ściemniaj!! :) 8)
:) Posted August 26, 2005 Posted August 26, 2005 LovesGrzywaczy:D napisał(a):Witam!!! Moja koleżanka ma 5 letniego Schi-tzu z hodowli (nie znam nazwy) ale bez rodowodu. Piesek zaczął mieć problemy skórne... Znaczy zaczął się drapać tylnimy łapkami po bokach, (tylko w tych miejscach) w pewnym momencie doszło do tego, że stracił tam sierść. Czy coś takiego spotyka tą rase czy raczej jest to spodowane jakąś chorobą? Moim skromnym zdaniem to zwykla alergia spowodowana pchłami, bądź kleszczami. Trzeba się przejsc do weterynarza, da serię zastrzykóww odczulających i po kłopocie:) Z tym, że taki zastrzyk (jeden) kosztuje około 25 zł. Jeśli moja diagnoza jest oczywiście trafna :) Powodzenia!
Gośka Posted August 26, 2005 Posted August 26, 2005 Mnie też do głowy przyszły pchły. Strzygłam ostatnio właśnie szicaka, który miał całe boki wydrapane do gołej skóry, ale pchły jak "ruskie czołgi" po nim spacerowały. Po miesiącu jak ponownie przyjechał już po odpchleniu, kudły zaczęły ładnie odrastać.
carotina Posted August 26, 2005 Posted August 26, 2005 może pchły, ale nie koniecznie :wink: może to też być uczulenie pokarmowe, może warto zmienić na jakiś czas karme na inną i zobaczyć co się bedzie działo...
anushka Posted August 26, 2005 Posted August 26, 2005 carotina napisał(a):może pchły, ale nie koniecznie :wink: może to też być uczulenie pokarmowe, może warto zmienić na jakiś czas karme na inną i zobaczyć co się bedzie działo... może też być niedokładnie spłukany szampon lub wogóle uczulenie na środki "piorąco-szorujące" :roll:
carotina Posted August 26, 2005 Posted August 26, 2005 Ania-k napisał(a):carotina napisał(a):może pchły, ale nie koniecznie :wink: może to też być uczulenie pokarmowe, może warto zmienić na jakiś czas karme na inną i zobaczyć co się bedzie działo... może też być niedokładnie spłukany szampon lub wogóle uczulenie na środki "piorąco-szorujące" :roll: to racja piesek może być alergikiem i może go wogule uczulać kilka rzeczy... wiem coś o tym bo mam takiego w domu :roll:
:) Posted August 26, 2005 Posted August 26, 2005 Zyzio też jest alergikiem :/ Wlasnie ma atopowe zapalenie skóry czy jakos tak ;/ (oczywiściw to wszystko przez alergię) Dostaje zastrzyki odczulające i wszystko wraca do normy... Wrodził się w swoją panią.. :) JA też jestem fatalną alergiczką.
anushka Posted August 26, 2005 Posted August 26, 2005 a czym to się u niego objawia???? :roll: bo u ciebie to mogę się domyślać,sama kicham i parskam jak koń :o
:) Posted August 26, 2005 Posted August 26, 2005 Ma ranki na ciele, zk ktorych saczy mi sie ropka :( Masakra! A ile przy tym pracy, zeby sie nie draopal i zeby sie siersc nie zapaskudziła...
Recommended Posts