Jump to content
Dogomania

SHIH - TZU (prosimy zakladac oddzielne tematy!)

Recommended Posts

Posted

[quote name='madzia_11']anii a zdjęcia Lumpika kiedy popstrykasz jakieś?

A moze jutro :P

Lump ma teraz swiateczne dni, bo w odwiedzinach jest moja Mama, ktora po prostu uwielbia.

:thumbs: :tort: :megagrin:

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Orasek ona śliczna jest,dziwię się,że nie ma domku jeszcze,kolorek ma śliczny i maskę tak jak pisała Anii też boooską :lol: :lol: :lol: reklama kochana reklama suńki :lol: u nas w domu dzisiaj pojawi się nowy domownik,do całego naszego kompletu zwierzyńca dołączy żółw iberyjski(mauretański) :angel: ciekawe jak Jerrek go przyjmie,mam nadzieję,że go nie pożre :evilbat: bo chomika z pyska to mała już mu kilka razy wyjęła,jak akwarium stało na ziemi to on go sobie wyjmował i pędził z nim za TV,całe szczęście,że mała widziała co cwaniaczek zrobił :evilbat: papugi nie rusza,nawet jak papuga idzie po podłodze to on tylko ją pyskiem trąca i wydaje jakieś dziwne dźwięki ale ogólnie nic jej nie robi,papuga też nie ucieka tylko idzie ciekawa do niego,więc mam nadzieję,że gad nie zrobi na nim dużego wrażenia 8)

Posted

madzia_11 napisał(a):
Właśnie zroiłam pączki z przepisu Agnieszki MNIAM ,może i to raklama ale jak ktoś ma ochote na cos fantastycznie pysznego to na PW do Agi i Zyzia po przepis !!!!!!!!!!BOMBA

Dziękuję za te słowa. Faktycznie pączusie były pyszniutkie!! :) Ja je robiłam okolo 11 w nocy i wszystkie od razu zjedliśmy :D

Posted

madzia_11 napisał(a):
nie ma za co dziękować :D my dziękujemy za przepis Yoko nawet był z wizyta i wtrąbił prawie całego

Aga
Dawaj ten przepis. Moze swojemu chlopu zrobie, to go szybciej na psa namowie. ;)
Przez zoladek do serca ;)

Madzia
Napisz jeszcze cos o Yoko, bo normalnie boki zrywalam, jak pisalas o Yoko przy grilu ;)

Posted

anii mojegoTZ na psa nic nie rusza a kota mi nieda dopiero za ok rok świntuch ale sie w twoim Bluesie zakochał .A Yoko mnieszka teraz dwa bloki za moim więc mamy blizko do siebie, jest teraz super wyczesany włosy mu całkiem odrosły jeszcze troche brakuje do ziemi , oczywiście uwielbia moich rodziców a oni go rozpiescili do granic możliwości.Znajomi jak do nich przychodzą to oczywiście przynoszą mu ciasteczka :roll: Ostatnio spał moje mamie na twarzy , ale najlepsze jest to że jak zrobi strajk i nie je cały dzień to Pancia Mamcia bierze szyneczke podsmaża mu na pateleczce i dodaje do kurczaka :wink:
JA natomias uwielbiam relacja Aluś i Yokuś , bo yoko za małym przepada lize go o bużce całuje po rączkach mały czasem mu rączką po nosku przejedzie ,ale szczeze to brakuje mi yokula , ale z drugiej strony gdzie mu bedzie tak dobrze jak u Panci Mamci. :roll: :D

Posted

Madzia niezly jest Twoj Yokos, a raczej juz Panci Mamci.

Jak Lump jest u moich rodzicow, to tez wchodzi im na glowe 8)
Jak wracam z nim do Warszawy to kilka dni ma depresje, bo teskni za nimi. Za mna tak nie teskni. :wink:

Madzia
A co z fotkami Yoko i Alanka?! Doczekamy sie wreszcie :evilbat: ?!

Posted

madzia_11 napisał(a):
z fotami to bieda jak zwykle skanera brak , al ezdjęcia mam bombowe obu chłopaków :D alwe może sie doczekaci e :lol:

Juz troche czekamy :evilbat:
Madzia, jeszcze cos napisz o Yoko, bo uwielbiam czytac o jego rozpieszczeniu ;)

Posted

fotki śliczne,a swoją drogą gdzie się wszystkie kobiety podziały?? :o topic opadł :cry: a ja poprosze o przepis na pączki serowe :lol: będzie kuchnia gotowa to się zrobi,jak tak zachwalacie to mi się zachciało 8)

Posted

Aga żadne cuda :wink:
Dobra pielęgnacja DOBREGO włosa :D Hoshi poza wystawami prowadzi normalne życie. Lata po dworze i w klatce nie siedzi.

Fotki p. Bogusia robiła ze 2 tyg. temu. Boskie są 8)

Posted

Hoshi nie mój :D i nie wiem co mu tak dobrze robi. Papiloty pewnie potrzebne, bo jak normalnie biegać, jeść z tej długości włosami.
A z tym dobrym włosem, to chodziło mi o to, że każdy pies ma trochę inny włos. Jednego łatwiej (i przyjemniej :wink: ) pielęgnować a innego żeby nie wiem czym codziennie smarować i tak będzie wyglądał tylko dobrze. Geny, geny się kłaniają. A jeśli jeszcze ktoś jest systematyczny i dopasuje sposób pielęgnacji do danego pieska i plus te dobre geny, to jest jak wyżej na fotach 8)
Tak przynajmniej mnie się wydaje :roll:

Posted

[quote name='Cockerek'][quote name='pumilo']Dobra pielęgnacja DOBREGO włosa
Czyli co i jak często? Pewnie kąpiele, szampon, albo szampony, odżywka, papiloty itp?Pielegnacja shih-tzu zależy od gatunku włosa(i od tego zależy jakie kosmetyki się używa).A papiloty są potrzebne jezeli się chce mieć długi włos.I oczewiście czesanie :wink:

Posted

Mam świeża wiadomość Magnat na Słowacji dostal CAC i ResCACIBA. :D :D :D :smilecol: Gratulacji dla Małgosi i Roberta!!!!! :P :P

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...