Jump to content
Dogomania

SHIH - TZU (prosimy zakladac oddzielne tematy!)

Recommended Posts

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Nie mam nic nowego :-? znaczy na PW

No, matko mów co tam było, wysyłaj jeszcze raz albo nie wiem co. Spalam się z ciekawości :tard:

Posted

pumilo napisał(a):
Noo dobra poczekam. To jeszcze powiedz, kto był pierwszy w młodzieży, w pieskach, w Sopocie. I czy Twój Conan to Fart?

Mój Conan to Feniks i był drugi w Sopocie ale Fart to jego brat i kiedyś wystąpiła pomyłka w Koszalinie, zamiast Feniks był Fart w katalogu,teraz na stronie Sopockiego związku też jest Fart ale w miare szybko zgłosiłam tą pomyłke i w katalogu wydrukowali mi Feniks, a ten piesek co dostał 1 lokate w Sopocie to Na Przyklad Yang.

Posted

TŻ to taka zaraza co piesków nie lubi za bardzo , a ja nie mam jak z psiakiem wychodzić bo przy dziecku jestem 24h na dobe :D Smutne to jest że są wśród nas tacy ludzie którzy nie wychowali sie z psami np.moj TŻ :cry:

Posted

ja terz kiedyś nie wiedziałam no to dobrze że nie napisałaś że TŻ uporczywie liże sie w tych tam miejscach , hiihi , a ja sie zawsze zastanawiałam kto to taki :D

Posted

Właśnie zroiłam pączki z przepisu Agnieszki MNIAM ,może i to raklama ale jak ktoś ma ochote na cos fantastycznie pysznego to na PW do Agi i Zyzia po przepis !!!!!!!!!!BOMBA

Posted

Orasek taka cudna pisneczka szybko znajdzie domek. Ma taka piekna, czarna maske.
Jest sliczniutka.
Wklej wiecej zdjec, to szybciutko znajdziesz nabywce 8) :wink:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...