Jump to content
Dogomania

SHIH - TZU (prosimy zakladac oddzielne tematy!)

Recommended Posts

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Witam ,wczoraj wrocilismy bardzo pozno dlatego odzywam sie dopiero dzisiaj.
BOLS dostal CWC(szoste,do championatu brak mu odstepu czasowego)
MAXI doskonala ale trzecia lokata.
Rase wygral brat BOLSA BILLY,w BOG byl trzeci.W sumie wystawa bardzo mila jak zwykle w Sopocie ,a i pogoda nam dopisala.

Posted

:) napisał(a):
Dziś moja jamniczka-Figusia ma 11. urodzinki!! :) Ale będziemy świętować :) 8)

Piękny wiek!!!

Zycze duzo zdrowka! :)

Posted

Może to nie jest topic o jamnikach, ale podeślę Wam dziś(jak nie zapomnę) zdjęcie jubilatki :D 8) Ale będziemy dziś świętować :) 8) :bday:

Posted

Miało być dziękujemy :D :lol: 8) Ale ze mnie gapa :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Posted

Jerrek o mało co nie ma "betonowych bucików",robiliśmy w kuchni wylewkę a on sobie tam poszedł pospacerować,my w tym czasie położyliśmy się spać popołudniu :oops: ,całe szczęscie,że zdecydował się wyjść z tej kuchni :oops: najwięcej łapek było w miejscu gdzie zawsze stała lodówka :o
najlepszego dla solenizantki :angel: spóźnione ale szczere :lol:

Posted

Jeszcze raz dziękujemy wszystkim za życzenia :) Figa wczoraj była na dłuugim spacerze w lesie. Bardzo jej sie podobało :)

A teraz wklejam fotki z Sopotu:

Posted

ta suczka w klasie weteranów toż to sama Demi :angel: poznaję po oczach :o :lol: Yaki i Orasek miło Was widzieć :wink: ja już Wam gratuluję a wy piszcie jak Wam poszło dziewczyny :popcorn:

Posted

Szkoda że te fotki takie ciemne a napisy na nich mało widoczne, mogły być lepiej białe, co do tego jak nam poszło to szczerze mówiąc nie myślałam że na międzynarodówce pójdzie mi tak dobrze, jak napisałam wcześniej ciesze sie że nie byłam ostatnia czyli czwarta, a jeden pies nie dojechał, więc by było pięć :) bardzo sie ciesze z drugiej lokaty :)

Posted

orasek napisał(a):
Szkoda że te fotki takie ciemne a napisy na nich mało widoczne, mogły być lepiej białe, co do tego jak nam poszło to szczerze mówiąc nie myślałam że na międzynarodówce pójdzie mi tak dobrze, jak napisałam wcześniej ciesze sie że nie byłam ostatnia czyli czwarta, a jeden pies nie dojechał, więc by było pięć :) bardzo sie ciesze z drugiej lokaty :)

patrzcie ją jaka skromna :lol: :multi: brawo :multi:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...