anushka Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 w takim tempie to ty bedziesz miała zbyt do hipermarketu nawet :o :o
:) Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 Dajcie mi jakis link do sklepu z kosmetykami Bio Groom!!!!!! HELP!!!!!!!!!!!!!!
Yaki Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 Witam dziewczyny i rozpiera mnie duma i radosc. MOJ BOLS ZOSTAL TATA urodzily sie dwie dziewczynki i trzech chlopcow wszystkie bialo czarne.
Cockerek Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 Gratulacje dla tatuśka :BIG: na pewno maluchy sa przekochane :baby:
Yaki Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 Cockerek napisał(a):Gratulacje dla tatuśka :BIG: na pewno maluchy sa przekochane :baby: Z cala pewnoscia ,ale mama i maluchy nie mieszkaja u mnie,wiec ich jeszcze nie widzialam.
lonka Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 Yaki gratulacji!!!! :laola: Będzę czekać na fotki maluchów :wink:
anii Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 [quote name='Yaki']Witam dziewczyny i rozpiera mnie duma i radosc. MOJ BOLS ZOSTAL TATA urodzily sie dwie dziewczynki i trzech chlopcow wszystkie bialo czarne. Yaki Super. Pewnie jestes dumna z tatusia ;) Agnieszka wejdz jeszcze na www.naszpupil.pl tam troche taniej maja, ale nie caly asortyment.
pumilo Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 Jezdem! :lol: Yaki, a właściwie Bols, gratulacje, a za kolorek podwójne :wink:
carotina Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 ja też jestem, w końcu :P (tylko na jak długo :roll: ) mam okropny problem z kompem :-? i nie wiem, czy zaraz znowu nie padnie :roll: :evil: Yaki SERDECZNE GRATULACJE dla Ciebie, Bolsa i Bolsa żonki 8) :new-bday: :new-bday: :new-bday: :drinking: :drinking: :drinking:
Yaki Posted August 13, 2005 Posted August 13, 2005 Bardzo dziekujemy za zyczenia,ciesze sie bardzo z tego miotu,a zwlaszcza z kolorku szczeniatek. Jutro wystawiamy w Sopocie wiec dzisiaj mam mase pracy. Odezwe sie po wystawie.
JustynaJK Posted August 13, 2005 Posted August 13, 2005 chyba wszyscy poznikają do Sopotu,mam nadzieje na masę zdjęć po powrocie!
carotina Posted August 13, 2005 Posted August 13, 2005 JustynaJK napisał(a):chyba wszyscy poznikają do Sopotu,mam nadzieje na masę zdjęć po powrocie! no ja mam zamiar troche shihtziaki obfotografować :wink: tyle, że foty bedą dopiero za tydzień, bo wyjeżdzam :roll:
JustynaJK Posted August 13, 2005 Posted August 13, 2005 lepiej za tydzie niż wcale,więc fotografujcie i wklejajcie jak najwięcej zdjęć!
lonka Posted August 13, 2005 Posted August 13, 2005 Czekam na relacji :wink: A reszta to co odpoczywa? :roll:
Amelia23 Posted August 13, 2005 Posted August 13, 2005 Witajcie moi kochani!!! :hand: Ufff,trochę mnie nie było.... :( ... cały czas o Was myślałam... :niedowia: :motz: . Widzę, że troszkę się tu działo.... :D Matko jedyna moja!! Co ja przeżyłam...!..., od "doskonałych fachowców" od kablówki i internetu... do burz w W-wie..., a jutro znów wyjeżdżam :fadein: ... i tu akurat się cieszę! Cieszę się że Was dopadłam :wink: :kciuki: ( będę po 20.08.) :sweetCyb: Ania-k- moje kochane szczęście na niebie.... :calus:
pumilo Posted August 13, 2005 Posted August 13, 2005 Wszystkim "sopotowiczom" życzę powodzenia :klacz: i też czekam na fotki
anii Posted August 14, 2005 Posted August 14, 2005 Amelia23 napisał(a):Witajcie moi kochani!!! :hand: Ufff,trochę mnie nie było.... :( Troche, troche :evilbat: Witamy z powrotem! :D Mam nadzieje, ze po powrocie, cos nam wiecej skrobniesz ;)
:) Posted August 14, 2005 Posted August 14, 2005 No to moze ja cos napisze, bo tez juz nie pisalam od jakiegos czasu :) Wczorja robilam pączusie serowe i nie miałam czasu się odezwać. ALe jakie pyszne były... MNIAM! :D Ciekawe, jak tam wszyscy, którzy do Sopotu pojechali. Pewnie już dziś będzie jakaś fotorelacja :) Jak coś, to mogę wstawić fotki, więc wysyłajcie mi je :) Agatko, Ty też chyba musisz wstawić swoje. Bo wszyscy już wstawili :) 8)
Recommended Posts