carotina Posted August 11, 2005 Posted August 11, 2005 pumilo napisał(a):Ja jestem tzw. tłumok komputerowy. Stronka to zasługa mojej córki (ale jeszcze młoda jestem :P ). Magda nawet fotki robi lepsze niż ja. :-? W linkach, to u nas też aktualka potrzebna, ale jakoś tak mi czas przecieka :roll: A moja Klusia to prawie rówieśniczka Julci. córcia Hoshiego :angel: prawda?
pumilo Posted August 11, 2005 Posted August 11, 2005 Zawsze jak widzę tego psa, to mi oczy na wierzch wychodzą. Mam nadzieję, że w dzieciach trochę Hoshinka też się odezwie. W tej chwili Kluska to wariatka. Jej matka też przy niej cofnęła się chyba w rozwoju do wieku wczesnoszczenięcego :roll: Mój berneńczyk ma ciężkie życie...
orasek Posted August 11, 2005 Posted August 11, 2005 pumilo napisał(a):Zawsze jak widzę tego psa, to mi oczy na wierzch wychodzą. Mam nadzieję, że w dzieciach trochę Hoshinka też się odezwie. W tej chwili Kluska to wariatka. Jej matka też przy niej cofnęła się chyba w rozwoju do wieku wczesnoszczenięcego :roll: Mój berneńczyk ma ciężkie życie... No właśnie pumilo i tu cie mam, kiedyś pytałam o berneńczyka czy masz, możesz mi napisać na PW coś o tym psie? Skąd jest tzn z jakiej hodowli,może jakieś rady?? Przymierzam sie do kupna takiego szczeniaka. :)
pumilo Posted August 11, 2005 Posted August 11, 2005 Berniaka polecam, a do shih tzu IDEALNY. Więcej napiszę na PW, bo w końcu o shih tzu mamy tu sobie gadać, no nie?
carotina Posted August 11, 2005 Posted August 11, 2005 pumilo napisał(a):Zawsze jak widzę tego psa, to mi oczy na wierzch wychodzą. Mam nadzieję, że w dzieciach trochę Hoshinka też się odezwie. W tej chwili Kluska to wariatka. Jej matka też przy niej cofnęła się chyba w rozwoju do wieku wczesnoszczenięcego :roll: Mój berneńczyk ma ciężkie życie... mi też, Hoshi jest zjawiskowy :D :D :D widziałam fotki Selenki i moim skromnym zdaniem, to już się odezwało :wink: :D :D Julka to też mała wariatka 8) :lol: :lol: (pseudonim "dzikuska".... wyniesiony jeszcze z pierwszego domku :lol: :P )
orasek Posted August 11, 2005 Posted August 11, 2005 carotina napisał(a):pumilo napisał(a):Zawsze jak widzę tego psa, to mi oczy na wierzch wychodzą. Mam nadzieję, że w dzieciach trochę Hoshinka też się odezwie. W tej chwili Kluska to wariatka. Jej matka też przy niej cofnęła się chyba w rozwoju do wieku wczesnoszczenięcego :roll: Mój berneńczyk ma ciężkie życie... mi też, Hoshi jest zjawiskowy :D :D :D widziałam fotki Selenki i moim skromnym zdaniem, to już się odezwało :wink: :D :D Julka to też mała wariatka 8) :lol: :lol: (pseudonim "dzikuska".... wyniesiony jeszcze z pierwszego domku :lol: :P ) Co do szaleństw to i u mnie jest takie zjawisko hehe moja amstafica nazywa sie Crazy ale to imie powinna nosić Fuji :wink:
pumilo Posted August 11, 2005 Posted August 11, 2005 Bo może my nie mamy wcale ozdobnych piesków nakolanowych tylko małe tajfuny??? Moja czarno biała sunia w domu nazywana jest często Roti (od rotweilera :wink: ) Orasku, jako głąb komp. wysłałam oczywiście 2 razy :oops:
anushka Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 Orasek ty lepiej zacznij zbierać zamówienia,masz talent dziewczyno :o ,możesz bez problemu szyć na zamówienie :lol:
orasek Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 pumilo napisał(a):Bo może my nie mamy wcale ozdobnych piesków nakolanowych tylko małe tajfuny??? Moja czarno biała sunia w domu nazywana jest często Roti (od rotweilera :wink: ) Orasku, jako głąb komp. wysłałam oczywiście 2 razy :oops: I tak nic nie doszło :roll:
orasek Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 [quote name='Ania-k']Orasek ty lepiej zacznij zbierać zamówienia,masz talent dziewczyno :o ,możesz bez problemu szyć na zamówienie :lol: A moge oczywiście że moge, no dobra, komu komu?? bo ide do domu :wink:
anushka Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 orasek napisał(a):A moge oczywiście że moge, no dobra, komu komu?? bo ide do domu :wink: mnie narazie nie potrzebny taki namiocik 8) ale masz net to ogłoszenia pozamieszczaj,nawet na allegro mozesz przecież,nawet fotki dodasz sobie,jeśli tylko chcesz oczywiście i jeśli cię to interesuje,będziesz mieć dodatkowy dochód,do tego poszyj jakieś swoje logo na namiot--kiedyś na wystawie będziesz widzieć które twoje :lol: :wink:
orasek Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 Ania-k napisał(a):orasek napisał(a):A moge oczywiście że moge, no dobra, komu komu?? bo ide do domu :wink: mnie narazie nie potrzebny taki namiocik 8) ale masz net to ogłoszenia pozamieszczaj,nawet na allegro mozesz przecież,nawet fotki dodasz sobie,jeśli tylko chcesz oczywiście i jeśli cię to interesuje,będziesz mieć dodatkowy dochód,do tego poszyj jakieś swoje logo na namiot--kiedyś na wystawie będziesz widzieć które twoje :lol: :wink: to by był mój jedyny dochód :roll: pomysł niezły
:) Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 Zebym i ja taka zdolna byla, to tez bym sobie pozarabiala chetnie :) A tak cierpie na dlugotrwaly i monotonny brak kasy ;/ :x
JustynaJK Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 może masz jakieś zdolności jeszcze nie odkryte?
:) Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 Kto mi pomoze wstawic obrazek pod podpisem? YTaki, jak ma Carotina albo Anii,albo Ania K?? Czekam na chetnych! HELP!!! :) 8)
orasek Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 Ja nie umiem, coś tu cicho, hmmm ide szyć następny namiot.
anushka Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 :klacz: Orasek chęci się liczą,naprawdę namiocik odstawiłas śliczny,napewno nie będziesz narzekać na brak klientów :lol: Agnieszka ustaw sobie w swoim profilu u same góry podpis,jeśli chcesz mieć fotkę do dajesz chyba adres fotki i [img] te zaznaczniki dajesz,ja mam bannerek z "pomocą dla schroniska" jak klikniesz na niego to wejdziesz na odpowiedni topic :lol:
orasek Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 teraz on wygląda inaczej bo ma mniejsze wejście, jak mówiłam doszyłam dwa kawałki materiału jeszcze.
anushka Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 dawaj fotki :angel: :angel: shih do środka oczywiście i pokaz nam tutuaj zaserwuj,dawno foteczek nie było :lol:
orasek Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 Po przeróbkach zrobiłam wczoraj foto ale było już szaro a zdjęcie wyszło tak jakby było robione w nocy, teraz nie będe leciała robić nowych fot , nowe już zrobie jak będe w Sopocie. No i shih będzie zrobione a nie w papilotach :D
orasek Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 Właściwie za ok godz. powinnam mieć koniec drugiego namiotu wiec chyba go rozstawie żeby zobaczyć jak leży
Recommended Posts