Jump to content
Dogomania

SHIH - TZU (prosimy zakladac oddzielne tematy!)

Recommended Posts

Posted

pumilo napisał(a):
Ja jestem tzw. tłumok komputerowy. Stronka to zasługa mojej córki (ale jeszcze młoda jestem :P ). Magda nawet fotki robi lepsze niż ja. :-?
W linkach, to u nas też aktualka potrzebna, ale jakoś tak mi czas przecieka :roll:
A moja Klusia to prawie rówieśniczka Julci.

córcia Hoshiego :angel: prawda?

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Zawsze jak widzę tego psa, to mi oczy na wierzch wychodzą. Mam nadzieję, że w dzieciach trochę Hoshinka też się odezwie.
W tej chwili Kluska to wariatka. Jej matka też przy niej cofnęła się chyba w rozwoju do wieku wczesnoszczenięcego :roll: Mój berneńczyk ma ciężkie życie...

Posted

pumilo napisał(a):
Zawsze jak widzę tego psa, to mi oczy na wierzch wychodzą. Mam nadzieję, że w dzieciach trochę Hoshinka też się odezwie.
W tej chwili Kluska to wariatka. Jej matka też przy niej cofnęła się chyba w rozwoju do wieku wczesnoszczenięcego :roll: Mój berneńczyk ma ciężkie życie...

No właśnie pumilo i tu cie mam, kiedyś pytałam o berneńczyka czy masz, możesz mi napisać na PW coś o tym psie? Skąd jest tzn z jakiej hodowli,może jakieś rady?? Przymierzam sie do kupna takiego szczeniaka. :)

Posted

pumilo napisał(a):

mi też, Hoshi jest zjawiskowy :D :D :D
widziałam fotki Selenki i moim skromnym zdaniem, to już się odezwało :wink: :D :D
Julka to też mała wariatka 8) :lol: :lol: (pseudonim "dzikuska".... wyniesiony jeszcze z pierwszego domku :lol: :P )

Posted

carotina napisał(a):
pumilo napisał(a):

mi też, Hoshi jest zjawiskowy :D :D :D
widziałam fotki Selenki i moim skromnym zdaniem, to już się odezwało :wink: :D :D
Julka to też mała wariatka 8) :lol: :lol: (pseudonim "dzikuska".... wyniesiony jeszcze z pierwszego domku :lol: :P )

Co do szaleństw to i u mnie jest takie zjawisko hehe moja amstafica nazywa sie Crazy ale to imie powinna nosić Fuji :wink:

Posted

Bo może my nie mamy wcale ozdobnych piesków nakolanowych tylko małe tajfuny??? Moja czarno biała sunia w domu nazywana jest często Roti (od rotweilera :wink: )
Orasku, jako głąb komp. wysłałam oczywiście 2 razy :oops:

Posted

pumilo napisał(a):
Bo może my nie mamy wcale ozdobnych piesków nakolanowych tylko małe tajfuny??? Moja czarno biała sunia w domu nazywana jest często Roti (od rotweilera :wink: )
Orasku, jako głąb komp. wysłałam oczywiście 2 razy :oops:

I tak nic nie doszło :roll:

Posted

[quote name='Ania-k']Orasek ty lepiej zacznij zbierać zamówienia,masz talent dziewczyno :o ,możesz bez problemu szyć na zamówienie :lol:

A moge oczywiście że moge, no dobra, komu komu?? bo ide do domu :wink:

Posted

orasek napisał(a):

mnie narazie nie potrzebny taki namiocik 8) ale masz net to ogłoszenia pozamieszczaj,nawet na allegro mozesz przecież,nawet fotki dodasz sobie,jeśli tylko chcesz oczywiście i jeśli cię to interesuje,będziesz mieć dodatkowy dochód,do tego poszyj jakieś swoje logo na namiot--kiedyś na wystawie będziesz widzieć które twoje :lol: :wink:

Posted

Ania-k napisał(a):
orasek napisał(a):

mnie narazie nie potrzebny taki namiocik 8) ale masz net to ogłoszenia pozamieszczaj,nawet na allegro mozesz przecież,nawet fotki dodasz sobie,jeśli tylko chcesz oczywiście i jeśli cię to interesuje,będziesz mieć dodatkowy dochód,do tego poszyj jakieś swoje logo na namiot--kiedyś na wystawie będziesz widzieć które twoje :lol: :wink:

to by był mój jedyny dochód :roll: pomysł niezły

Posted

Zebym i ja taka zdolna byla, to tez bym sobie pozarabiala chetnie :) A tak cierpie na dlugotrwaly i monotonny brak kasy ;/ :x

Posted

Kto mi pomoze wstawic obrazek pod podpisem? YTaki, jak ma Carotina albo Anii,albo Ania K?? Czekam na chetnych! HELP!!! :) 8)

Posted

:klacz: Orasek chęci się liczą,naprawdę namiocik odstawiłas śliczny,napewno nie będziesz narzekać na brak klientów :lol:
Agnieszka ustaw sobie w swoim profilu u same góry podpis,jeśli chcesz mieć fotkę do dajesz chyba adres fotki i [img] te zaznaczniki dajesz,ja mam bannerek z "pomocą dla schroniska" jak klikniesz na niego to wejdziesz na odpowiedni topic :lol:

Posted

Po przeróbkach zrobiłam wczoraj foto ale było już szaro a zdjęcie wyszło tak jakby było robione w nocy, teraz nie będe leciała robić nowych fot , nowe już zrobie jak będe w Sopocie. No i shih będzie zrobione a nie w papilotach :D

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...