Jump to content
Dogomania

SHIH - TZU (prosimy zakladac oddzielne tematy!)

Recommended Posts

Posted

anii napisał(a):
Ania-k
Rozbijasz moze sciane miedzy salonem a kuchnia, chcac miec kuchnie tzw otwarta?! 8)

niestety nie :lol: z jednej strony kuchni mam sąsiada :evilbat: uwierz mi do niego to nikt nie chcialby się przebić :drinking: a z drugiej strony mam pokój od małej :lol: ,więc nie da rady zrobić coś takiego 8) ale za to zrywamy płyty paździerzowe z podłogi,pod spodem też są dechy więc je też sruu na śmietnik,wyburzyliśmy piec w kuchni(ja mieszkam w starym budownictwie) i ogólnie mamy sajgon :evilbat: a pokój gościnny mam całkiem po drugiej stronie mieszkania,a wogóle to podoba mi się taka kuchnia jak ty piszesz,ale chyba nie chciałabym mieć coś takiego,bo nie chciałabym żeby mi ktoś non stop "żurawia" do kuchni zapuszczał :evilbat:

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

:) napisał(a):
Kurcze, bo my tez nie mamy ani namiotu, ani parasola zadnego na wystawe-nic. :( Moze wiesz, gdzie cos takiego mozna kupic?
Aga można kupić zwykły parasol ogrodowy i do tego stolik turystyczny składany albo namiot.Popatrz sobie po dużych sklepach w działach z artykułami do ogrodu. :wink:

Posted

Ania-k napisał(a):
anii napisał(a):
Ania-k
Rozbijasz moze sciane miedzy salonem a kuchnia, chcac miec kuchnie tzw otwarta?! 8)

niestety nie :lol: z jednej strony kuchni mam sąsiada :evilbat: uwierz mi do niego to nikt nie chcialby się przebić :drinking: a z drugiej strony mam pokój od małej :lol: ,więc nie da rady zrobić coś takiego 8) ale za to zrywamy płyty paździerzowe z podłogi,pod spodem też są dechy więc je też sruu na śmietnik,wyburzyliśmy piec w kuchni(ja mieszkam w starym budownictwie) i ogólnie mamy sajgon :evilbat: a pokój gościnny mam całkiem po drugiej stronie mieszkania,a wogóle to podoba mi się taka kuchnia jak ty piszesz,ale chyba nie chciałabym mieć coś takiego,bo nie chciałabym żeby mi ktoś non stop "żurawia" do kuchni zapuszczał :evilbat:
Współczuje tobie.Ja też nie cierpie remontów :evilbat:

Posted

orasek napisał(a):
A ja szyje takie namiociki, lekkie i przeciwdeszczowe :lol: i właśnie zaraz skończe jeden :lol:
To pokaż nam swoje dzieło :wink:

Posted

lonka napisał(a):
orasek napisał(a):
A ja szyje takie namiociki, lekkie i przeciwdeszczowe :lol: i właśnie zaraz skończe jeden :lol:
To pokaż nam swoje dzieło :wink:

Jak skończe szyć to zrobie zdjęcie. Oczywiście rozstawie w ogrodzie stolik i parasol :)

Posted

orasek napisał(a):
No dziewczynki ide rozstawić namiocik jeszcze ciepły spod igły hehe :wink: zaraz wstawie foto i Wam pokaże :D

Niech w srodku bedzie ta mala sunieczka :)
Atrakcyjnosc namiotu wzrosnie pieciokrotnie :lol: :lol:

Posted

oto moje dzieło , tył składa sie z sześciu części ale można zrobić z siedmiu to przód będzie węższy czyli ta strona otwarta.

Posted

anii napisał(a):
Orasek
Bardzo ladnie to wyglada. A gdzie kupilas taki fajny skladany stoilk ;-) ?!

he, he z tymi stolikami to śmiesznie zawsze, bo pełno ludźmi ma identyczne na wystawach :P zresztą ja też 8) , my kupiliśmy go jakieś 5-6 lat temu w geant 8) 8) 8)

Posted

carotina napisał(a):

he, he z tymi stolikami to śmiesznie zawsze, bo pełno ludźmi ma identyczne na wystawach :P zresztą ja też 8) , my kupiliśmy go jakieś 5-6 lat temu w geant 8) 8) 8)

Kurde, a ja tak trzy lata temu szukalam i nigdzie nie widzialam. :cry:
Wreszcie kupilam klatke i mam dwa krzeselka, ale taki stolik, fajna rzecz!

Posted

Dziewczyny ile ja lat szukałam i nie znalazłam to ho ho, byłam w Gdańsku coś załatwić i wjechałam do Auchan i było peeeełno cały stos a co do koloru to chyba producent nie przewidział żeby zrobić różne kolory bo chyba wszystkie są niebieskie. Na dzień dzisiejszy kosztował 80 zł ten stolik.

Posted

orasek napisał(a):
Dziewczyny ile ja lat szukałam i nie znalazłam to ho ho, byłam w Gdańsku coś załatwić i wjechałam do Auchan i było peeeełno cały stos a co do koloru to chyba producent nie przewidział żeby zrobić różne kolory bo chyba wszystkie są niebieskie. Na dzień dzisiejszy kosztował 80 zł ten stolik.

Czy mozna by je jeszcze kupic?! Moze wysle znajomych?! :roll: :wink:
Oj tak bym pojechala na te wystawe do Sopotu, ale TŻ ma dyzur i nici z weekendu poza miastem. :shake:

A sama sie tez przejade po okolicznych auchan :roflt:

Posted

anii napisał(a):
carotina napisał(a):

Kurde, a ja tak trzy lata temu szukalam i nigdzie nie widzialam. :cry:
Wreszcie kupilam klatke i mam dwa krzeselka, ale taki stolik, fajna rzecz!

a ja jednak wole klatke :P , wygodniej :wink: chociaż pewnie przy jednym piesku woziłabym cały czas stolik :wink:

Posted

Ten stolik jest fajny i wygony poniewaz super się składa.Ja taki mam.Ale teraz kupiłam sobie klatkę to wole taki namiocik plus parasolka.Wygoda :wink: Ale tylko wtedy trzeba krzesełka. :lol: A plus jest taki że na łeb nie pada i nie wieje :D

Posted

orasek napisał(a):
Troche poprawiłam ten namiocik żeby nie wiało za bardzo,doszyłam dwa kawałki jeszcze, ide testować i fotki zrobić :D
To czekamy :wink: Może Orasku zaczniesz na wystawach sprzedawać namiociki :wink: Zarobisz na wystawy :wink:

Posted

pumilo napisał(a):
Orasku, zdolniacha z Ciebie :lol:

pumilo, że się tak podliże :lol: ale baardzo podoba mi się Wasza stronka :D :D :D świetna jest :D (a te nowe skurki do gg genialne :P ), widziałam że macie nas w linkach, też napewno Was dodam jak bede robić aktualizacje (co niewątpliwie by się przydało 8) :lol: )

Posted

Ja jestem tzw. tłumok komputerowy. Stronka to zasługa mojej córki (ale jeszcze młoda jestem :P ). Magda nawet fotki robi lepsze niż ja. :-?
W linkach, to u nas też aktualka potrzebna, ale jakoś tak mi czas przecieka :roll:
A moja Klusia to prawie rówieśniczka Julci.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...