slaweknowicki Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 lonka napisał(a):Orasek przykro mi :cry: Ganzista co z tymi fotkami? zaraz beda
carotina Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 na stronce Bohemii jest już sprawozdanie z Legnicy http://www.bohemia-acro.com/7_8_2005_Legnica.htm
slaweknowicki Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 orasek napisał(a):Jejq co to za białe pole?? :o to chyba efekt wklejenia moich zdjec
lonka Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 carotina napisał(a):Yaki napisał(a):Anii z ta czarno biala spotykalismy sie na ringach honorowych ,a raz nawet na pudle i tez jest przepiekna,sunia bialo czarna to moje marzenie. moje też :roll: :D ide przefarbować Julke :evilbat: 8) :lol: :lol: podobają mi się też czekoladowo-białeCarotina zostaw Julke :nono:
carotina Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 lonka napisał(a):carotina napisał(a):Yaki napisał(a):Anii z ta czarno biala spotykalismy sie na ringach honorowych ,a raz nawet na pudle i tez jest przepiekna,sunia bialo czarna to moje marzenie. moje też :roll: :D ide przefarbować Julke :evilbat: 8) :lol: :lol: podobają mi się też czekoladowo-białeCarotina zostaw Julke :nono: ona nawet się nie da 8) wyszczerzy zęby :evilbat: i tyle 8) :lol:
lonka Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 [quote name='carotina']na stronce Bohemii jest już sprawozdanie z Legnicy http://www.bohemia-acro.com/7_8_2005_Legnica.htmAle duzo shih-tzu było :o Przeciesz nie trzeba bylo czekac Carotina na relacji aby znac wynik.Wystarczylo popatrzyc kto sedzjuje :cry: Dalej bez komentarza...
lonka Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 carotina napisał(a):lonka napisał(a):carotina napisał(a):Yaki napisał(a):Anii z ta czarno biala spotykalismy sie na ringach honorowych ,a raz nawet na pudle i tez jest przepiekna,sunia bialo czarna to moje marzenie. moje też :roll: :D ide przefarbować Julke :evilbat: 8) :lol: :lol: podobają mi się też czekoladowo-białeCarotina zostaw Julke :nono: ona nawet się nie da 8) wyszczerzy zęby :evilbat: i tyle 8) :lol:Nu i ma racje. :wink:
slaweknowicki Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 ludziki sorry za te puste białe pola ale po zmniejszeniumoich zdjec o gigantycznej rozdzielczosci takie wlasnie cos sie pojawia
orasek Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 gandżista przeslij mi mailem jedno ze zdjęć do zmniejszenia , ja zobacze czy też tak będzie sie robiło jak tu je wstawie.
lonka Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 gandżista napisał(a):ludziki sorry za te puste białe pola ale po zmniejszeniumoich zdjec o gigantycznej rozdzielczosci takie wlasnie cos sie pojawiaHehe ja wogole nie umiem wstawiac fotki.nie przejmuj się :wink:
orasek Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 Ciekawe co by sie stało jak by tak nasze wszystkie shih puścić w jakimś dużym ogrodzeniu żeby sie pobawiły (oczywiście ubrane) ale by był widok :smilecol: :smilecol: :smilecol: :smilecol: :smilecol: :smilecol: :smilecol: :smilecol:
Yaki Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 [quote name='carotina']na stronce Bohemii jest już sprawozdanie z Legnicy http://www.bohemia-acro.com/7_8_2005_Legnica.htm Jaki piekny wlos ma juz piesek pani Grobelnej,bedziemy go podziwiali w Sopocie. Carotinko czy ty dostalas potwierdzenie z Sopotu? bo ja do tej pory nic.
orasek Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 Sopot wysyłał potwierdzenia w piątek i sobote więc powinny dojść niebawem , ja już dostałam.
orasek Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 Co taka cisza nastała? Chyba wszyscy pouciekali, hmmm :hmmmm: to i ja jade na wycieczke :popcorn:
:) Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 Ale sie wsztscy rozpisaliscie!Ja nie moge! Myslalam, ze bede godzinami czytac :) Mi tez sie raz (ostatnio) zdarzylo,ze sedzia tylko chcial zobaczyc Zyziowe uzebienie-nawet psa nie dotknal. Coz.. Gandzista, ja moge wstawiac Twoje fotki. Wyslij mi tylko mailem :)
Yaki Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 Basiu dziekuje za mile slowa o BOLSIE ,ale ja sie jeszcze musze duzo,duzo uczyc oddoswiadczonych hodowcow.
marynia Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 :) napisał(a):Ale sie wsztscy rozpisaliscie!Ja nie moge! Myslalam, ze bede godzinami czytac :) Mi tez sie raz (ostatnio) zdarzylo,ze sedzia tylko chcial zobaczyc Zyziowe uzebienie-nawet psa nie dotknal. Coz.. Gandzista, ja moge wstawiac Twoje fotki. Wyslij mi tylko mailem :) Agnieszko, jeśli tak lubisz wstawiać fotki to moze ja takze będę mogła cos do Ciebie podesłać? No, ja podobnie jak Gandzista mam z tym mały problem:) Gandzista, witaj! Bo chyba tylko jeszcze ja się z Tobą na forum nie witałam (a znamy sie z wystaw!)
lonka Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 marynia napisał(a)::) napisał(a):Ale sie wsztscy rozpisaliscie!Ja nie moge! Myslalam, ze bede godzinami czytac :) Mi tez sie raz (ostatnio) zdarzylo,ze sedzia tylko chcial zobaczyc Zyziowe uzebienie-nawet psa nie dotknal. Coz.. Gandzista, ja moge wstawiac Twoje fotki. Wyslij mi tylko mailem :) Agnieszko, jeśli tak lubisz wstawiać fotki to moze ja takze będę mogła cos do Ciebie podesłać? No, ja podobnie jak Gandzista mam z tym mały problem:) Gandzista, witaj! Bo chyba tylko jeszcze ja się z Tobą na forum nie witałam (a znamy sie z wystaw!)Marynia czekamy :wink: :D Aga chyba się zgodzi :wink:
slaweknowicki Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 marynia napisał(a)::) napisał(a):Ale sie wsztscy rozpisaliscie!Ja nie moge! Myslalam, ze bede godzinami czytac :) Mi tez sie raz (ostatnio) zdarzylo,ze sedzia tylko chcial zobaczyc Zyziowe uzebienie-nawet psa nie dotknal. Coz.. Gandzista, ja moge wstawiac Twoje fotki. Wyslij mi tylko mailem :) Agnieszko, jeśli tak lubisz wstawiać fotki to moze ja takze będę mogła cos do Ciebie podesłać? No, ja podobnie jak Gandzista mam z tym mały problem:) Gandzista, witaj! Bo chyba tylko jeszcze ja się z Tobą na forum nie witałam (a znamy sie z wystaw!) a mozesz powiedziec kim jestes? bo tutaj same niki a na podstawie tego to ciezko skojazyc dzieki za przywitanie
carotina Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 [quote name='Yaki'][quote name='carotina']na stronce Bohemii jest już sprawozdanie z Legnicy http://www.bohemia-acro.com/7_8_2005_Legnica.htm Jaki piekny wlos ma juz piesek pani Grobelnej,bedziemy go podziwiali w Sopocie. Carotinko czy ty dostalas potwierdzenie z Sopotu? bo ja do tej pory nic. tak, my już mamy :wink: shih-tzu wchodzą planowo 13.15 8) , więc przyjade pewnie dopiero koło 11.30 :P
lonka Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 [quote name='carotina'][quote name='Yaki'][quote name='carotina']na stronce Bohemii jest już sprawozdanie z Legnicy http://www.bohemia-acro.com/7_8_2005_Legnica.htm Jaki piekny wlos ma juz piesek pani Grobelnej,bedziemy go podziwiali w Sopocie. Carotinko czy ty dostalas potwierdzenie z Sopotu? bo ja do tej pory nic. tak, my już mamy :wink: shih-tzu wchodzą planowo 13.15 8) , więc przyjade pewnie dopiero koło 11.30 :PNu to dziewczynki trzymam za was kciuki. :wink:
Recommended Posts