Jump to content
Dogomania

SHIH - TZU (prosimy zakladac oddzielne tematy!)

Recommended Posts

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

gandżista napisał(a):
i nie ma chyba jakiego schematu , jak powinno sie
to robic , od czego zaczynac i na czym konczyc...

Nie oto mi chodzilo :roll:

Mozna na ten temat podyskutowac, ale ja jednak sobie odpuszcze.

Posted

[quote name='carotina'][quote name='gandżista'][quote name='carotina']Basia78, gandzista.... możecie mi wierzyć lub nie.... ale mi się to zdarzyło i tyle, jeżdże na wystawy od 7 lat, moje psy były oceniane przez dziesiątki sędziów, w tej chwili nie zlicze :wink: i właśnie taka sytucja mi się zdarzyła 3 razy :-? u dwóch sedziów polskich i jednego zagranicznego :roll: .... W tym jeden z tych polskich nie dotykał żadnego psa z rasy, dwóch pozostałych raz dotykało raz nie... tyle :-?
i nie denrwujcie się tu na mnie, bo nie ma powodu :-?

HEJ dziewczyny chyba ktoś niepotrzebnie sieje ziarno... :evilbat:

i żadnego ziarna nie sieje :x , każdy ma swoje doświadczenia.... ja nie neguje waszych i wy nie negujcie moich
Bez nerwów
Skoro masz takie doswiadczenie to poprostu mialas niebywaly niefart
ja odpukac nie mialem takiej sytuacji jeden jedyny raz mialem sytuacje tego typu ( na bydgoskiej wystawie) kiedy to pani sedzina nie dotykala w ogole psow , ale byl tam (jeszcze wtedy) asystent A . ostrowski , ktory dokladnie ogladal i dotykal psy

spoko ja się denerwuje :wink:

czyżbyś pisał o Bydgoszczy 2002?? :) też byłam :P
chyba tak
wystawialem wtedy bialo-srebrnego psa , ktory wygral mlodziez

Posted

[quote name='gandżista'][quote name='carotina'][quote name='gandżista'][quote name='carotina']Basia78, gandzista.... możecie mi wierzyć lub nie.... ale mi się to zdarzyło i tyle, jeżdże na wystawy od 7 lat, moje psy były oceniane przez dziesiątki sędziów, w tej chwili nie zlicze :wink: i właśnie taka sytucja mi się zdarzyła 3 razy :-? u dwóch sedziów polskich i jednego zagranicznego :roll: .... W tym jeden z tych polskich nie dotykał żadnego psa z rasy, dwóch pozostałych raz dotykało raz nie... tyle :-?
i nie denrwujcie się tu na mnie, bo nie ma powodu :-?

HEJ dziewczyny chyba ktoś niepotrzebnie sieje ziarno... :evilbat:

i żadnego ziarna nie sieje :x , każdy ma swoje doświadczenia.... ja nie neguje waszych i wy nie negujcie moich
Bez nerwów
Skoro masz takie doswiadczenie to poprostu mialas niebywaly niefart
ja odpukac nie mialem takiej sytuacji jeden jedyny raz mialem sytuacje tego typu ( na bydgoskiej wystawie) kiedy to pani sedzina nie dotykala w ogole psow , ale byl tam (jeszcze wtedy) asystent A . ostrowski , ktory dokladnie ogladal i dotykal psy

spoko ja się denerwuje :wink:

czyżbyś pisał o Bydgoszczy 2002?? :) też byłam :P
chyba tak
wystawialem wtedy bialo-srebrnego psa , ktory wygral mlodziez

taaak?? :D :D no to już wiem z kim rozmawiam :D :D :D
ten piesek, to ile dobrze kojarze Xenon astare gold (bardzo mi się podobał :D ). Byliśmy w jedej klasie :lol: :lol: . Ograliście nas 8) :evilbat: (całkiem słusznie :wink: :P )

Posted

taaak?? :D :D no to już wiem z kim rozmawiam :D :D :D
ten piesek, to ile dobrze kojarze Xenon astare gold (bardzo mi się podobał :D ). Byliśmy w jedej klasie :lol: :lol: . Ograliście nas 8) :evilbat: (całkiem słusznie :wink: :P )[/quote]

To ja tez juz chyba wiem z kim rozmawiam masz psa po vagabondzie?

Posted

[quote name='gandżista']taaak?? :D :D no to już wiem z kim rozmawiam :D :D :D
ten piesek, to ile dobrze kojarze Xenon astare gold (bardzo mi się podobał :D ). Byliśmy w jedej klasie :lol: :lol: . Ograliście nas 8) :evilbat: (całkiem słusznie :wink: :P )

tak, mój kogut (już nie wystawiany) jest po Vagabondzie :P

wstawiam fotki Bolsa z Chojnic :D

Posted

[quote name='carotina'][quote name='gandżista']taaak?? :D :D no to już wiem z kim rozmawiam :D :D :D

tak, mój kogut (już nie wystawiany) jest po Vagabondzie :P

wstawiam fotki Bolsa z Chojnic :D

poinstruuj mnie prosze jak sie przesyla te cholerne zdjecia na tym forum bo nie potrafie tego zrobic

Posted

Ło matko ale namieszałam Orasku bardzo cię przepraszam ale miałam na myśli Agnieszkę od Zyzia i samego Zyzia a nie ciebie nie widziałam Twojego pieska na żywo ale na zdjęciach wydaje mi się ładny po prostu zamiast napisać Agnieszko napisałam Orasku bardzo przepraszam Lonko nie wiem o co ci chodzi kto na kogo naskakuje?to że pojawiam i znikam nie twoja sprawa a jedynie moja i nie widziałam żeby gdzieś było napisane że na forum trzeba być na 24 dobę wchodzę kiedy mam czas i ochotę i chyba nikogo nie uraziłam jedynie to moja opinia o sędziach a ty Carotino chyba źle mnie zrozumiałaś ciebie napewno nie uraziłabym ,mówiłam ogólnie w końcu to my założyłyśmy forum o Shih-tzu tyle że ty nadal w nim uczestniczysz a ja jak mam czas Gandżisto święte słowa pozdrawiam

Posted

anii napisał(a):
gandżista napisał(a):

Anii mozemy na priva podyskutowac na ten temat :wink: Carotinka wlasnie chciałam napisac o fotkach a ty czytasz w moich myślach :D :D :D jaki nu to pijemy za urodzenia twoich szczeniakow. :wink:

Posted

gandżista napisał(a):
to właśnie moja rapucha (na zdjęciu ma 8 lat)
Nu wiesz :o jak tak mozna na taka dame mowić. :wink: Obrazi sie na ciebie.

Posted

lonka napisał(a):
gandżista napisał(a):
to właśnie moja rapucha (na zdjęciu ma 8 lat)
Nu wiesz :o jak tak mozna na taka dame mowić. :wink: Obrazi sie na ciebie.

od szczeniaka tak na nia mowimy i jak narazie sie nie obrazila a dama to jest bez watpienia :)

Posted

lonka napisał(a):
anii napisał(a):
gandżista napisał(a):

Anii mozemy na priva podyskutowac na ten temat :wink: Carotinka wlasnie chciałam napisac o fotkach a ty czytasz w moich myślach :D :D :D jaki nu to pijemy za urodzenia twoich s
zczeniakow. :wink:

To nie moje szczeniaczki Lonka ,nie urodzily sie w mojej hodowli.
Ja na swoje czekam.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...