anii Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 gandżista napisał(a):i nie ma chyba jakiego schematu , jak powinno sie to robic , od czego zaczynac i na czym konczyc... Nie oto mi chodzilo :roll: Mozna na ten temat podyskutowac, ale ja jednak sobie odpuszcze.
slaweknowicki Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 [quote name='carotina'][quote name='gandżista'][quote name='carotina']Basia78, gandzista.... możecie mi wierzyć lub nie.... ale mi się to zdarzyło i tyle, jeżdże na wystawy od 7 lat, moje psy były oceniane przez dziesiątki sędziów, w tej chwili nie zlicze :wink: i właśnie taka sytucja mi się zdarzyła 3 razy :-? u dwóch sedziów polskich i jednego zagranicznego :roll: .... W tym jeden z tych polskich nie dotykał żadnego psa z rasy, dwóch pozostałych raz dotykało raz nie... tyle :-? i nie denrwujcie się tu na mnie, bo nie ma powodu :-? HEJ dziewczyny chyba ktoś niepotrzebnie sieje ziarno... :evilbat: i żadnego ziarna nie sieje :x , każdy ma swoje doświadczenia.... ja nie neguje waszych i wy nie negujcie moich Bez nerwów Skoro masz takie doswiadczenie to poprostu mialas niebywaly niefart ja odpukac nie mialem takiej sytuacji jeden jedyny raz mialem sytuacje tego typu ( na bydgoskiej wystawie) kiedy to pani sedzina nie dotykala w ogole psow , ale byl tam (jeszcze wtedy) asystent A . ostrowski , ktory dokladnie ogladal i dotykal psy spoko ja się denerwuje :wink: czyżbyś pisał o Bydgoszczy 2002?? :) też byłam :P chyba tak wystawialem wtedy bialo-srebrnego psa , ktory wygral mlodziez
carotina Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 [quote name='gandżista'][quote name='carotina'][quote name='gandżista'][quote name='carotina']Basia78, gandzista.... możecie mi wierzyć lub nie.... ale mi się to zdarzyło i tyle, jeżdże na wystawy od 7 lat, moje psy były oceniane przez dziesiątki sędziów, w tej chwili nie zlicze :wink: i właśnie taka sytucja mi się zdarzyła 3 razy :-? u dwóch sedziów polskich i jednego zagranicznego :roll: .... W tym jeden z tych polskich nie dotykał żadnego psa z rasy, dwóch pozostałych raz dotykało raz nie... tyle :-? i nie denrwujcie się tu na mnie, bo nie ma powodu :-? HEJ dziewczyny chyba ktoś niepotrzebnie sieje ziarno... :evilbat: i żadnego ziarna nie sieje :x , każdy ma swoje doświadczenia.... ja nie neguje waszych i wy nie negujcie moich Bez nerwów Skoro masz takie doswiadczenie to poprostu mialas niebywaly niefart ja odpukac nie mialem takiej sytuacji jeden jedyny raz mialem sytuacje tego typu ( na bydgoskiej wystawie) kiedy to pani sedzina nie dotykala w ogole psow , ale byl tam (jeszcze wtedy) asystent A . ostrowski , ktory dokladnie ogladal i dotykal psy spoko ja się denerwuje :wink: czyżbyś pisał o Bydgoszczy 2002?? :) też byłam :P chyba tak wystawialem wtedy bialo-srebrnego psa , ktory wygral mlodziez taaak?? :D :D no to już wiem z kim rozmawiam :D :D :D ten piesek, to ile dobrze kojarze Xenon astare gold (bardzo mi się podobał :D ). Byliśmy w jedej klasie :lol: :lol: . Ograliście nas 8) :evilbat: (całkiem słusznie :wink: :P )
slaweknowicki Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 taaak?? :D :D no to już wiem z kim rozmawiam :D :D :D ten piesek, to ile dobrze kojarze Xenon astare gold (bardzo mi się podobał :D ). Byliśmy w jedej klasie :lol: :lol: . Ograliście nas 8) :evilbat: (całkiem słusznie :wink: :P )[/quote] To ja tez juz chyba wiem z kim rozmawiam masz psa po vagabondzie?
carotina Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 [quote name='gandżista']taaak?? :D :D no to już wiem z kim rozmawiam :D :D :D ten piesek, to ile dobrze kojarze Xenon astare gold (bardzo mi się podobał :D ). Byliśmy w jedej klasie :lol: :lol: . Ograliście nas 8) :evilbat: (całkiem słusznie :wink: :P ) To ja tez juz chyba wiem z kim rozmawiam masz psa po vagabondzie? tak, mój kogut (już nie wystawiany) jest po Vagabondzie :P wstawiam fotki Bolsa z Chojnic :D
slaweknowicki Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 [quote name='carotina'][quote name='gandżista']taaak?? :D :D no to już wiem z kim rozmawiam :D :D :D ten piesek, to ile dobrze kojarze Xenon astare gold (bardzo mi się podobał :D ). Byliśmy w jedej klasie :lol: :lol: . Ograliście nas 8) :evilbat: (całkiem słusznie :wink: :P ) To ja tez juz chyba wiem z kim rozmawiam masz psa po vagabondzie? tak, mój kogut (już nie wystawiany) jest po Vagabondzie :P wstawiam fotki Bolsa z Chojnic :D poinstruuj mnie prosze jak sie przesyla te cholerne zdjecia na tym forum bo nie potrafie tego zrobic
carotina Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 kliknij tutaj :P instrukcja bardzo dokładna http://www.dogomania.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=15516
Basia78 Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 Ło matko ale namieszałam Orasku bardzo cię przepraszam ale miałam na myśli Agnieszkę od Zyzia i samego Zyzia a nie ciebie nie widziałam Twojego pieska na żywo ale na zdjęciach wydaje mi się ładny po prostu zamiast napisać Agnieszko napisałam Orasku bardzo przepraszam Lonko nie wiem o co ci chodzi kto na kogo naskakuje?to że pojawiam i znikam nie twoja sprawa a jedynie moja i nie widziałam żeby gdzieś było napisane że na forum trzeba być na 24 dobę wchodzę kiedy mam czas i ochotę i chyba nikogo nie uraziłam jedynie to moja opinia o sędziach a ty Carotino chyba źle mnie zrozumiałaś ciebie napewno nie uraziłabym ,mówiłam ogólnie w końcu to my założyłyśmy forum o Shih-tzu tyle że ty nadal w nim uczestniczysz a ja jak mam czas Gandżisto święte słowa pozdrawiam
lonka Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 anii napisał(a):gandżista napisał(a):i nie ma chyba jakiego schematu , jak powinno sie to robic , od czego zaczynac i na czym konczyc... Nie oto mi chodzilo :roll: Mozna na ten temat podyskutowac, ale ja jednak sobie odpuszcze.Anii mozemy na priva podyskutowac na ten temat :wink: Carotinka wlasnie chciałam napisac o fotkach a ty czytasz w moich myślach :D :D :D jaki nu to pijemy za urodzenia twoich szczeniakow. :wink:
slaweknowicki Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 to właśnie moja rapucha (na zdjęciu ma 8 lat)
carotina Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 widze, że się udało :D przepiękna jest :o :D :D :laola:
lonka Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 gandżista napisał(a):to właśnie moja rapucha (na zdjęciu ma 8 lat)Nu wiesz :o jak tak mozna na taka dame mowić. :wink: Obrazi sie na ciebie.
Yaki Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 Nie wierzcie mu dziewczyny w ta ropuche ,pocalowal i odczarowal taka ksiezniczke....ha ha ha
slaweknowicki Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 lonka napisał(a):gandżista napisał(a):to właśnie moja rapucha (na zdjęciu ma 8 lat)Nu wiesz :o jak tak mozna na taka dame mowić. :wink: Obrazi sie na ciebie. od szczeniaka tak na nia mowimy i jak narazie sie nie obrazila a dama to jest bez watpienia :)
Yaki Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 lonka napisał(a):Jaki widziałas w galerii Lonke w czapeczce? Owszem ,owszem tez widac ,ze calowana.
slaweknowicki Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 bialo-zlota suczka na zdjeciu miala 11 miesiecy -teraz ma 7 lat
Yaki Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 lonka napisał(a):anii napisał(a):gandżista napisał(a):i nie ma chyba jakiego schematu , jak powinno sie to robic , od czego zaczynac i na czym konczyc... Nie oto mi chodzilo :roll: Mozna na ten temat podyskutowac, ale ja jednak sobie odpuszcze.Anii mozemy na priva podyskutowac na ten temat :wink: Carotinka wlasnie chciałam napisac o fotkach a ty czytasz w moich myślach :D :D :D jaki nu to pijemy za urodzenia twoich s zczeniakow. :wink: To nie moje szczeniaczki Lonka ,nie urodzily sie w mojej hodowli. Ja na swoje czekam.
slaweknowicki Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 carotina napisał(a):jak sie nazywa? Afrodyta Gandzista
Recommended Posts