:) Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 W koncu dziala! Juz myslalam, ze czegos dostane przed tym komputerem!! Nie moglam ich zmniejszyc. Nie wiem czemu, ale moj glupawy program tych zdjec nie widzial ;/
:) Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 Najwyżej ktoś, kto zarządza tym form zamieni fotki na linki :) 8)
AngelOfDeath Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 boshe zaraz dostaniecie upomnienie od wind za te zdjecia !!!! przeciez one przeogromne sa !!!!!!!!!!!
lonka Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 Carotina wysłałam emejlem stawke na Litwie bo mi się nie chciało przepisywać. :wink:
pumilo Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 Lonka, czy wiesz co to za sunia jest z Bologną na trzeciej fotce od góry? Emanuella Sali może?
lonka Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 pumilo napisał(a):Lonka, czy wiesz co to za sunia jest z Bologną na trzeciej fotce od góry? Emanuella Sali może?zgadza sie to jest ona.Znasz ją?Na tej wystawie widziałam ja pierwszy raz.Ladna jest.W ruchu tez.
pumilo Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 Właśnie nie znam, ale kiedyś oglądałam sobie jej stronkę i spodobała mi się. Wydawało mi się, że na fotce to właśnie ona. Dzięki za info.
lonka Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 A podasz link do tej stronki?Pooglądałam by sobie. :wink:
pumilo Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 a proszę :D http://www.shih-tzu.ten.lt/ Niesamowite są fotki tej suni "po dzieciach". Jak to zrobić, żeby na suni po szczeniaczkach zostało tyle włosów.
Yaki Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 Lonka wspaniale to juz trzeci championat twoja sunia rozpoczela.
Yaki Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 [quote name='pumilo']a proszę :D http://www.shih-tzu.ten.lt/ Niesamowite są fotki tej suni "po dzieciach". Jak to zrobić, żeby na suni po szczeniaczkach zostało tyle włosów. Moja suczka w pierwszym miocie urodzila jedno szczeniatko i wychowala bez zniszczenia sobie szaty, aleszczenie z drugiego miotu tk jej kudlilo futerko ,ze po paru dniach musialam ja obcinac.
lonka Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 Yaki napisał(a):Lonka wspaniale to juz trzeci championat twoja sunia rozpoczela.Dziekuje Jaki,zgadza się konczymy Ch.Polski w wrześniu.Zaczeła węgierski i teraz litewski :wink:
lonka Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 [quote name='pumilo']a proszę :D http://www.shih-tzu.ten.lt/ Niesamowite są fotki tej suni "po dzieciach". Jak to zrobić, żeby na suni po szczeniaczkach zostało tyle włosów.Niektore suczki po dzieciach "dostaja" włosa.A znam suczke ktora ma piekny włos i dlugi i nie chodzi w papilotach a ma troche lat i ma dobra budowe bo wlos to nie wszystko.Może i byc bardzo dlugi ale budowa...
carotina Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 no właśnie, budowa jest bardzo ważna..... dlatego denerwuje mnie gdy sędzia na ringu psów nie dotyka :-? , przecież pod włosami można naprawde wiele ukryć :evilbat:
lonka Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 carotina napisał(a):no właśnie, budowa jest bardzo ważna..... dlatego denerwuje mnie gdy sędzia na ringu psów nie dotyka :-? , przecież pod włosami można naprawde wiele ukryć :evilbat:może rentgen ma w oczach? :wink:
carotina Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 lonka napisał(a):carotina napisał(a):no właśnie, budowa jest bardzo ważna..... dlatego denerwuje mnie gdy sędzia na ringu psów nie dotyka :-? , przecież pod włosami można naprawde wiele ukryć :evilbat:może rentgen ma w oczach? :wink: taaaa :lol: w każdym razie ja tych rentgenów unikam :evilbat:
carotina Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 lonka napisał(a):Czasami się nie da :x to fakt, no cóż wtedy przynajmiej ocene mamy błyskawiczną :evil: 0X :evilbat:
Recommended Posts