Jump to content
Dogomania

SHIH - TZU (prosimy zakladac oddzielne tematy!)

Recommended Posts

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

W koncu dziala! Juz myslalam, ze czegos dostane przed tym komputerem!! Nie moglam ich zmniejszyc. Nie wiem czemu, ale moj glupawy program tych zdjec nie widzial ;/

Posted

pumilo napisał(a):
Lonka, czy wiesz co to za sunia jest z Bologną na trzeciej fotce od góry? Emanuella Sali może?
zgadza sie to jest ona.Znasz ją?Na tej wystawie widziałam ja pierwszy raz.Ladna jest.W ruchu tez.

Posted

Właśnie nie znam, ale kiedyś oglądałam sobie jej stronkę i spodobała mi się. Wydawało mi się, że na fotce to właśnie ona. Dzięki za info.

Posted

[quote name='pumilo']a proszę :D http://www.shih-tzu.ten.lt/

Niesamowite są fotki tej suni "po dzieciach". Jak to zrobić, żeby na suni po szczeniaczkach zostało tyle włosów.
Moja suczka w pierwszym miocie urodzila jedno szczeniatko i wychowala bez zniszczenia sobie szaty, aleszczenie z drugiego miotu tk jej kudlilo futerko ,ze po paru dniach musialam ja obcinac.

Posted

Yaki napisał(a):
Lonka wspaniale to juz trzeci championat twoja sunia rozpoczela.
Dziekuje Jaki,zgadza się konczymy Ch.Polski w wrześniu.Zaczeła węgierski i teraz litewski :wink:

Posted

[quote name='pumilo']a proszę :D http://www.shih-tzu.ten.lt/

Niesamowite są fotki tej suni "po dzieciach". Jak to zrobić, żeby na suni po szczeniaczkach zostało tyle włosów.Niektore suczki po dzieciach "dostaja" włosa.A znam suczke ktora ma piekny włos i dlugi i nie chodzi w papilotach a ma troche lat i ma dobra budowe bo wlos to nie wszystko.Może i byc bardzo dlugi ale budowa...

Posted

no właśnie, budowa jest bardzo ważna..... dlatego denerwuje mnie gdy sędzia na ringu psów nie dotyka :-? , przecież pod włosami można naprawde wiele ukryć :evilbat:

Posted

carotina napisał(a):
no właśnie, budowa jest bardzo ważna..... dlatego denerwuje mnie gdy sędzia na ringu psów nie dotyka :-? , przecież pod włosami można naprawde wiele ukryć :evilbat:
może rentgen ma w oczach? :wink:

Posted

lonka napisał(a):
carotina napisał(a):
może rentgen ma w oczach? :wink:

taaaa :lol:
w każdym razie ja tych rentgenów unikam :evilbat:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...