slaweknowicki Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 jeśli jakiś maniak shitzaków ma ochote pogadać na gg podaje swój numer 5566214
lonka Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 Witaj!Mam suczkę Bologne widzielismy sie ostatnio chyba w Lesznie na wystawie czempionów(jak sie nie myle).I mam pieska Codiego. :wink:
:) Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 gandżista napisał(a)::) Czy to ty jestes właścicielką zyzia? Tak, ja. A czemu pytasz?
slaweknowicki Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 ooo !! bardzo mi miło i na pewno sie widzielismy . ja wystawiałem taka czarno-biała stara suczke chodzila w honorowej
slaweknowicki Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 bo to chyba tobie czesalem psa w bydgoszczy na wystawie , ale mozesz juz nie pamietac
:) Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 Tak, mi. Juz pisałam to na Dogomanii, gdy wspomniała o tym Yaki :) Teraz już w miarę radzę sobie sama.
lonka Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 A o ktorej wystawie mowisz bo byłam w tym roku na dwoch w Lesznie,na czempionach i na międzynarodówce.Moja suczka ma charakterystyczna czarna maske a Codik na miedzynarodowce byl w mlodziezy i jest bialo-zloty.
slaweknowicki Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 mowie o prestige i na tej wlasnie wystawie pokazywalem rapsodie ale na championach tez bylem i widzialem wygralyscie suki
slaweknowicki Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 w bydgoszczy tez sie widzielismy , nie pamietam tylko na ktorej wystawia czy na walentynkowej czy na majowej
:) Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 JEsli chcesz zoobaczyc, jak mi idzie czesanie Zyzia, to napisz, a wkleję fotkę z jakiejś wystawy:)
lonka Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 gandżista napisał(a):w bydgoszczy tez sie widzielismy , nie pamietam tylko na ktorej wystawia czy na walentynkowej czy na majowejZgadza sie i w Bydgoszczy tez na walentynkowej. :wink:
slaweknowicki Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 :) jak możesz to wklej fotke , ale nie dlatego że chcę zobaczyc jak czeszesz tylko chciałbym zobaczyć jak on teraz wygląda
slaweknowicki Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 lonka 1 bedzioesz ze swoja suczka w sopocie?
slaweknowicki Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 :) napisał(a):JEsli chcesz zoobaczyc, jak mi idzie czesanie Zyzia, to napisz, a wkleję fotkę z jakiejś wystawy:) Mozesz wpisać adres swojej stronki? na ten ktory wczesniej mi podawalas nie mozna wejsc
lonka Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 Nie do Sopotu nie jedziemy,troche chcemy odpocząc po maratonie.A jeszcze w tym miesiacu czeka mnie Torun z Codikiem.A we wrześniu musze Loni konczyc dorosly bo jusz wtedy mija ustawowe 6 miesiecy :wink:
slaweknowicki Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 lonka napisał(a):Nie do Sopotu nie jedziemy,troche chcemy odpocząc po maratonie.A jeszcze w tym miesiacu czeka mnie Torun z Codikiem.A we wrześniu musze Loni konczyc dorosly bo jusz wtedy mija ustawowe 6 miesiecy :wink: a chłopak po jakich rodzicach jest? niestety nie mam katalogu z leszna i nie moge sprawdzic
lonka Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 Codik jest po Mafinie Zlociste Runo a matka Wiki z Kojca Coli
:) Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 Oto adres: http://pretty_boy_acte.xk.pl/ Jeśłi nie wejdzie, to napisz, a dam inny adres. Mi strona dziala bez problemu. Nie ma na niej jeszcze dwoch ostatnich wystaw Zyzia, ale na pewno beda. :) A tak, mniej więcej, wygląda teraz mój Pretty Boy:
lonka Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 Aga wysłałam ci fotki emejlem.Sprawdz czy jusz masz.
:) Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 Problemy ze wstawieniem fotek od Lonki:( Juz za chwilke postaram sie to naprawic:)
:) Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 Czy Wam te fotki sie wgrywaja?Bo jak nie, to musze cos napprawic.
matrix..... Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 wgrywają się, ładne psy, ale czy te fotki nie są za duże?
Recommended Posts