Jump to content
Dogomania

SHIH - TZU (prosimy zakladac oddzielne tematy!)

Recommended Posts

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Witaj!Mam suczkę Bologne widzielismy sie ostatnio chyba w Lesznie na wystawie czempionów(jak sie nie myle).I mam pieska Codiego. :wink:

Posted

Tak, mi. Juz pisałam to na Dogomanii, gdy wspomniała o tym Yaki :) Teraz już w miarę radzę sobie sama.

Posted

A o ktorej wystawie mowisz bo byłam w tym roku na dwoch w Lesznie,na czempionach i na międzynarodówce.Moja suczka ma charakterystyczna czarna maske a Codik na miedzynarodowce byl w mlodziezy i jest bialo-zloty.

Posted

JEsli chcesz zoobaczyc, jak mi idzie czesanie Zyzia, to napisz, a wkleję fotkę z jakiejś wystawy:)

Posted

gandżista napisał(a):
w bydgoszczy tez sie widzielismy , nie pamietam tylko na ktorej wystawia czy na walentynkowej czy na majowej
Zgadza sie i w Bydgoszczy tez na walentynkowej. :wink:

Posted

:) napisał(a):
JEsli chcesz zoobaczyc, jak mi idzie czesanie Zyzia, to napisz, a wkleję fotkę z jakiejś wystawy:)

Mozesz wpisać adres swojej stronki? na ten ktory wczesniej mi podawalas nie mozna wejsc

Posted

Nie do Sopotu nie jedziemy,troche chcemy odpocząc po maratonie.A jeszcze w tym miesiacu czeka mnie Torun z Codikiem.A we wrześniu musze Loni konczyc dorosly bo jusz wtedy mija ustawowe 6 miesiecy :wink:

Posted

lonka napisał(a):
Nie do Sopotu nie jedziemy,troche chcemy odpocząc po maratonie.A jeszcze w tym miesiacu czeka mnie Torun z Codikiem.A we wrześniu musze Loni konczyc dorosly bo jusz wtedy mija ustawowe 6 miesiecy :wink:

a chłopak po jakich rodzicach jest?
niestety nie mam katalogu z leszna i nie moge sprawdzic

Posted

Oto adres:
http://pretty_boy_acte.xk.pl/
Jeśłi nie wejdzie, to napisz, a dam inny adres. Mi strona dziala bez problemu. Nie ma na niej jeszcze dwoch ostatnich wystaw Zyzia, ale na pewno beda. :)

A tak, mniej więcej, wygląda teraz mój Pretty Boy:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...