carotina Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 góral napisał(a):Zakopane to była ostatnia wystawa Hoshiego, od dzisiaj jest on już na zasłużonej emeryturze :D no właśnie dlatego tak bardzo trzymaliśmy kciuki :D :D no i tym bardziej cieszy nas jego sukces :D :D :D :D dziękuje za gratulacje :D i za miłe słowa o Julci i Demci :P mi też coraz bardziej podobają się czarno-białe shih-tzu....... :wink: Lonka, wielkie gratulacje :D :D mi oczywiście tez możesz podesłać fotki :D czyżbyś teraz jechała do Bratysławy?? :wink: :D :D
slaweknowicki Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 jeszcze raz wielkie gratulacje yaki dla bolsa a odnośnie Sopotu to jeszcze się odezwę , ale na wystawie bedę na 100% tylko nie wiem jeszcze skad bede jechal , czy z poznania czy z koszalina ale na pewno w pore sie odezwe
carotina Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 Lonka, a nie chciałoby Ci się naskrobać stawki z tej wystawy :P ?? :wink:
slaweknowicki Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 mam jeszcze prosbe do ciebie carotino! czy mozesz mi podac cale imie i przydomek twojej demci? posprawdzam sobie w katalogach , moze kiedys mielismy okazje spotkac sie w ringu a o tym nie wiemy .Skoro twoja demcia chodzi w weteranach to powinna byc w podobnym wieku co moja rapsodia (rapsodia ma prawie 10 lat)
carotina Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 gandżista napisał(a):carotina ! ile twoja demcia ma lat? Demi ma 8 lat :P
anushka Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 carotina napisał(a):gandżista napisał(a):carotina ! ile twoja demcia ma lat? Demi ma 8 lat :P a ja myślałam,że 9 :oops: przepraszam najmocniej :modla: :calus:
carotina Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 gandżista napisał(a):mam jeszcze prosbe do ciebie carotino! czy mozesz mi podac cale imie i przydomek twojej demci? posprawdzam sobie w katalogach , moze kiedys mielismy okazje spotkac sie w ringu a o tym nie wiemy .Skoro twoja demcia chodzi w weteranach to powinna byc w podobnym wieku co moja rapsodia (rapsodia ma prawie 10 lat) Demi Vega II Kosmate Pupile m. Karina dwa Gangi o. Giorgio Beverly Hills Banderola ja właśnie zerknełam w katalog z sopotu 99, no i tam jest suczka o której wcześniej wspominałeś Afrodyta Gandzista (w młodzieży), moja Demi była w otwartej. Pamiętasz tą wystawe? strasznie lało i było zimno.... Demi wystawiała moja mama
carotina Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 Ania-k napisał(a):carotina napisał(a):gandżista napisał(a):carotina ! ile twoja demcia ma lat? Demi ma 8 lat :P a ja myślałam,że 9 :oops: przepraszam najmocniej :modla: :calus: no co Ty, nie ma za co :D
anii Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 carotina napisał(a):Demi Vega II Kosmate Pupile m. Karina dwa Gangi o. Giorgio Beverly Hills Banderola Carotina Mama Lumpika pochodzi z hodowli Dwa Gangi. Mickey Mouse Dwa Gangi. m: Calineczka Xizang o: Gayas MI-KeY- TOU Takze mama Twojej suni i mama mojego Lumpika to siostry, tylko z roznych miotow ;)
slaweknowicki Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 carotina oczywiscie ze pamietam te wystawe o ile pamiec mnie nie myli to moja suczka wygrala tam BIS mlodzikow ale wydaje mi sie ze znam twoja suke i raczej na pewno na jakiejs wystawie rywalizowalismy ze soba byc moze byla to bydgoszcz a moze jakies inne miasto a jesli chodzi o afrodyte to tez moja suka i jest corka rapsodii gwa gangi a wiesz moze po jakiej suce jest karina dwa gangi? byc moze u naszych psow plynie ta sama krew
slaweknowicki Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 a moja rapsodia jest po cyganeczce xizang , czyli po siostrze miotowej kariny (czyli takie przyszywane kuzynki
carotina Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 faktycznie :D :D sprawdzałam w rodowodzie i wszystko się zgadza (dla zaintersowanych :wink: rodowód http://republika.pl/vemi_shihtzu/rodowod.html ) Anii, a masz fotki tych psiaków?
slaweknowicki Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 carotina - ta stronka cos nie wchodzi ale wiem co jest w tym rodowodzie , bo mam w domu bardzo podobny :wink:
slaweknowicki Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 ok juz mi sie odpalil ten rodowod carotina w jakim mieszkasz miescie?
anii Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 carotina napisał(a):Anii, a masz fotki tych psiaków? Nie mam. :cry:
carotina Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 gandżista napisał(a):ok juz mi sie odpalil ten rodowod carotina w jakim mieszkasz miescie? źle mi się wpsiało, dlatego nie chodził, ale zmieniłam i już ok :wink: jesteśmy z Gdańska
slaweknowicki Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 rozumiem ze suczke macie od pani kwiecinskiej z torunia?! Kurcze nie jestem teraz w stanie sprawdzic czy chodzilismy gdzies razem na ringu , bo wszystkie katalogi z wystaw zostaly w domu moich rodzico w bydgoszczy a ja mieszkam teraz w poznaniu Carotina czy bedziesz za tydzien w sopocie ? ( pewnie bedziesz bo tam mieszkasz , ale pytam zeby miec 100% pewnosc) ja na pewno bede i pewnie znowu przypadnie mi w udziale czesanie kilku psow ( z czego niewatpliwie sie ciesze )
slaweknowicki Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 carotina podasz mi swoj nr gg? moj to 6655214
carotina Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 tak Demi jest od pani Kazimiery Kwiecińskiej :D oczywiście bede w sopocie :D :D mam nadzieje, że pogoda dopisze :roll: :D :D moje gg 2001572
lonka Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 Carotinka naskrobie ci stawke jak wezme katakog od kolezanki.Ok? :wink:
Recommended Posts