madzia_11 Posted August 7, 2005 Posted August 7, 2005 ząbek w wykonaniu Lumpa jest poprostu boski ja Was dziewczyny już chyba na poważnie zdradzam bo sie szykuje kotecek :D ,dziwi mnie jednak fakt , że moj Yoko za mna nie tęskni i tarktuje moją mame jako wyłączna właścicielke hmmm , no ale właśnie dlatego po moim długi pobycie w szpitalu nie chciałam już go odbierać.I jeszcze jedno jest bardzo opiekuńczy , pilnuje malucha wita go zawsze pierwszego , liże po bużcie i rączkach (pozwalam mu na to bo przecież to rodzina :D ) .Ja wczoraj zaliczyłam dwa spacerki z Yokulem a dzisiaj odpoczywam TZ ma wolne i zmywa gary hyhy. Zycze sukcesów w Chojnicach i czekam z niecierpliwością na zdjęcia :P
slaweknowicki Posted August 7, 2005 Posted August 7, 2005 pumilo ! a jaka suka w 2003 roku w krakowie dala pamietny pokaz? było to dość dawno więc miałem prawo zapomnieć :lol:
pumilo Posted August 7, 2005 Posted August 7, 2005 ooo maaatko nie przypominaj nawet :oops: nawet w Sopocie 03 państwo od Farii przywitali nas aaa to wyyyy :lol: a tak na (pół) poważnie (wrażliwi niech nie czytają!!!) to moja Koka przejechała pół Polski, zrobiła po ocenie hmm kupkę na ringu :oops: , a później chyba z obrzydzenia rzygnęła sobie :roll: i jakoś tak dużo osób właśnie ten moment jej "kariery" wystawowej pamięta 8)
pumilo Posted August 7, 2005 Posted August 7, 2005 dodam jeszcze, ze rumuński sędzia dopisał wtedy do oceny "prezenter nie przygotowany do pokazu" po czym obniżył nam ocenę na bdb :-?
slaweknowicki Posted August 7, 2005 Posted August 7, 2005 To fatalnie .Sam nieraz miałem "przyjemność" odbierać kupę w ringu , ale widocznie trafiałem nba bardziej wyrozumiałych sendziów ale co tam życie... a jesli chodzi o rodziców farii to matką jest moja championka Afrodyta Gandżista ( po vagabondzie i mojej Rapsodii) a ojcem i jednocześnie dziadkiem jest ( a raczej był) Krishna
:) Posted August 7, 2005 Posted August 7, 2005 pumilo napisał(a):dodam jeszcze, ze rumuński sędzia dopisał wtedy do oceny "prezenter nie przygotowany do pokazu" po czym obniżył nam ocenę na bdb :-? No ja tu ciągle piszę do Ciebie, a Ty nic.. Nie odpisujesz na moje posty.... :cry:
slaweknowicki Posted August 7, 2005 Posted August 7, 2005 wybacz ale jestem właśnie w pracy jeśli jestes teraz na forum to możemy nawiązac dialog , bo jak narazie mam wolną chwilę
pumilo Posted August 7, 2005 Posted August 7, 2005 Aguś, to tak wyszło, wiesz wspomnienia, wspomnienia.... i ciekawa jestem dzieciaków farii, bo to chyba (jak się mylę, to krzyczcie)jedyne szczeniaczki w Polsce po tym piesku, a poza tym, właściciele farii to bardzo mili ludzie
pumilo Posted August 7, 2005 Posted August 7, 2005 A z Rapsodią moja Kokisia biegała wtedy w Sopocie o CACIB. Rapsodia zrobiła na mnie duuuże wrażenie....i w dodatku jest biało-czarna a ja uwielbiam ten kolor u szitzaczków Aguś foty na stronie rewelacja, szczególnie "Zyzio padnięty" prawie z językiem na piasku
slaweknowicki Posted August 7, 2005 Posted August 7, 2005 pumilo ? a jakiego Ty masz psa? z jakim psiakiem biegała moja rapsodia o caciba ?
:) Posted August 7, 2005 Posted August 7, 2005 No i zapraszam nowego Dogomaniaka na Zyziową stronę. Może pozna Zyzia po wystawie w Bydgoszczy :)
pumilo Posted August 7, 2005 Posted August 7, 2005 z Rapsodią latała moja LADY MASHALA COCA Bast, była wtedy w otwartej, a Rapsodia w weteranach
slaweknowicki Posted August 7, 2005 Posted August 7, 2005 ale ja chyba w sopocie wystawialem raposodie w championach a nie w weteranach , bo jak narazie wystawialem ja dwa razy w weteranach w bydgoszczy i w lesznie i gdyby nie brak jednego siekacza to pewnie nadal biegalaby w championach , pomimo ze juz dziesiaty roczek jej leci
pumilo Posted August 7, 2005 Posted August 7, 2005 to się machnęłam i już, z pamięci piszę, w każdym bądź razie była gdzieś po otwartej, dostała CACIBA i mnie się podobała :P A co jej przeszkadza brak jednego siekacza? Któryś z sędziów się czepiał?
orasek Posted August 7, 2005 Posted August 7, 2005 Witam, jak co to ja już w domku po wystawie w Chojnicach. Mój Conan otrzymał ocene doskonałą ale niestety 3 miejsce, miał niezłą konkurencje.Jak będe miała fotki to wstawie.Pozdrawiam :D
:) Posted August 7, 2005 Posted August 7, 2005 [quote name='slaweknowicki']a jak mam wejsc na te strone z bydg ? Prosze wejsc na strone www.pretty_boy_acte.xk.pl a pozniej w dziale wystawy jest wystawa w Bydgoszczy. No i oczywiscie zostaw wpis w Ksiedze Gosci :) Będę wdzieczna!! :)
Yaki Posted August 7, 2005 Posted August 7, 2005 Witam .stalych i nowych forumowiczow juz jestesmy z Chojnic. BOLS dostal cwc ,NPwR i BOB,A MAXI doskonala z druga lokata.
góral Posted August 7, 2005 Posted August 7, 2005 W Zakopanem grupę wygrał Hoshi Hane'i Bohemia Acro :P GRATULACJE :BIG:
carotina Posted August 7, 2005 Posted August 7, 2005 Witam nowych forumowiczów :D góral napisał(a):W Zakopanem grupę wygrał Hoshi Hane'i Bohemia Acro :P GRATULACJE :BIG: :D ale się ciesze, super :D :D :D zwłaszcza, że akurat dzisiaj :laola: :roll: :D :D :D :D my w Chojnicach całkiem ok :P Demi 1dosk. złoto (weterany) Julka wyb.ob. no i dostały bardzo fajne opisy :D :angel: :D opłacało się jechać :D szkoda tylko, że padało :-? :wink: :roll: Gratulacje dla Yaki :D i dla Marynii :D
Sonya-Nero Posted August 7, 2005 Posted August 7, 2005 góral napisał(a):W Zakopanem grupę wygrał Hoshi Hane'i Bohemia Acro :P GRATULACJE :BIG: ... i BIS 8)
carotina Posted August 7, 2005 Posted August 7, 2005 Sonya-Nero napisał(a):góral napisał(a):W Zakopanem grupę wygrał Hoshi Hane'i Bohemia Acro :P GRATULACJE :BIG: ... i BIS 8) bossssssko :B-fly: :BIG: :BIG: kochany Hoshino :D :D Wielkie gratulacje dla właścicieli :D :D :D Bardzo trzymałyśmy za niego dziś kciuki :D
Alutka Posted August 7, 2005 Posted August 7, 2005 A tak się prezentował sliczny HOSHI HAN'EI na XXXVIII Wystawie Psów Rasowych w Zakopanym 7 sierpnia 2005r. G R A T U L A C J E !!!!!!!!!!!!!!! :D Dobrego nigdy za wiele
pumilo Posted August 7, 2005 Posted August 7, 2005 Gratulki dla Bolsika (w końcu to rodzina :P ) Dla Hoshinka i właścicieli szczególne gratulacje, bo to dla nich wystawa inna niż wszystkie.
Recommended Posts