Jump to content
Dogomania

SHIH - TZU (prosimy zakladac oddzielne tematy!)

Recommended Posts

Posted

ząbek w wykonaniu Lumpa jest poprostu boski
ja Was dziewczyny już chyba na poważnie zdradzam bo sie szykuje kotecek :D ,dziwi mnie jednak fakt , że moj Yoko za mna nie tęskni i tarktuje moją mame jako wyłączna właścicielke hmmm , no ale właśnie dlatego po moim długi pobycie w szpitalu nie chciałam już go odbierać.I jeszcze jedno jest bardzo opiekuńczy , pilnuje malucha wita go zawsze pierwszego , liże po bużcie i rączkach (pozwalam mu na to bo przecież to rodzina :D ) .Ja wczoraj zaliczyłam dwa spacerki z Yokulem a dzisiaj odpoczywam TZ ma wolne i zmywa gary hyhy.
Zycze sukcesów w Chojnicach i czekam z niecierpliwością na zdjęcia :P

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

ooo maaatko nie przypominaj nawet :oops:
nawet w Sopocie 03 państwo od Farii przywitali nas aaa to wyyyy :lol:

a tak na (pół) poważnie (wrażliwi niech nie czytają!!!) to moja Koka przejechała pół Polski, zrobiła po ocenie hmm kupkę na ringu :oops: , a później chyba z obrzydzenia rzygnęła sobie :roll: i jakoś tak dużo osób właśnie ten moment jej "kariery" wystawowej pamięta 8)

Posted

dodam jeszcze, ze rumuński sędzia dopisał wtedy do oceny "prezenter nie przygotowany do pokazu" po czym obniżył nam ocenę na bdb :-?

Posted

To fatalnie .Sam nieraz miałem "przyjemność" odbierać kupę w ringu , ale widocznie trafiałem nba bardziej wyrozumiałych sendziów ale co tam życie... a jesli chodzi o rodziców farii to matką jest moja championka Afrodyta Gandżista ( po vagabondzie i mojej Rapsodii) a ojcem i jednocześnie dziadkiem jest ( a raczej był) Krishna

Posted

pumilo napisał(a):
dodam jeszcze, ze rumuński sędzia dopisał wtedy do oceny "prezenter nie przygotowany do pokazu" po czym obniżył nam ocenę na bdb :-?

No ja tu ciągle piszę do Ciebie, a Ty nic.. Nie odpisujesz na moje posty.... :cry:

Posted

Aguś, to tak wyszło, wiesz wspomnienia, wspomnienia....
i ciekawa jestem dzieciaków farii, bo to chyba (jak się mylę, to krzyczcie)jedyne szczeniaczki w Polsce po tym piesku, a poza tym, właściciele farii to bardzo mili ludzie

Posted

A z Rapsodią moja Kokisia biegała wtedy w Sopocie o CACIB. Rapsodia zrobiła na mnie duuuże wrażenie....i w dodatku jest biało-czarna a ja uwielbiam ten kolor u szitzaczków

Aguś foty na stronie rewelacja, szczególnie "Zyzio padnięty" prawie z językiem na piasku

Posted

ale ja chyba w sopocie wystawialem raposodie w championach a nie w weteranach , bo jak narazie wystawialem ja dwa razy w weteranach w bydgoszczy i w lesznie i gdyby nie brak jednego siekacza to pewnie nadal biegalaby w championach , pomimo ze juz dziesiaty roczek jej leci

Posted

to się machnęłam i już, z pamięci piszę, w każdym bądź razie była gdzieś po otwartej, dostała CACIBA i mnie się podobała :P

A co jej przeszkadza brak jednego siekacza? Któryś z sędziów się czepiał?

Posted

Witam, jak co to ja już w domku po wystawie w Chojnicach. Mój Conan otrzymał ocene doskonałą ale niestety 3 miejsce, miał niezłą konkurencje.Jak będe miała fotki to wstawie.Pozdrawiam :D

Posted

[quote name='slaweknowicki']a jak mam wejsc na te strone z bydg ?

Prosze wejsc na strone www.pretty_boy_acte.xk.pl a pozniej w dziale wystawy jest wystawa w Bydgoszczy. No i oczywiscie zostaw wpis w Ksiedze Gosci :) Będę wdzieczna!! :)

Posted

Witam .stalych i nowych forumowiczow juz jestesmy z Chojnic.
BOLS dostal cwc ,NPwR i BOB,A MAXI doskonala z druga lokata.

Posted

Witam nowych forumowiczów :D

góral napisał(a):
W Zakopanem grupę wygrał Hoshi Hane'i Bohemia Acro :P
GRATULACJE :BIG:

:D ale się ciesze, super :D :D :D zwłaszcza, że akurat dzisiaj :laola: :roll: :D :D :D :D

my w Chojnicach całkiem ok :P
Demi 1dosk. złoto (weterany)
Julka wyb.ob.
no i dostały bardzo fajne opisy :D :angel: :D opłacało się jechać :D szkoda tylko, że padało :-? :wink: :roll:

Gratulacje dla Yaki :D i dla Marynii :D

Posted

Sonya-Nero napisał(a):
góral napisał(a):
W Zakopanem grupę wygrał Hoshi Hane'i Bohemia Acro :P
GRATULACJE :BIG:

... i BIS 8)

bossssssko :B-fly: :BIG: :BIG: kochany Hoshino :D :D Wielkie gratulacje dla właścicieli :D :D :D Bardzo trzymałyśmy za niego dziś kciuki :D

Posted

A tak się prezentował sliczny HOSHI HAN'EI na XXXVIII Wystawie Psów
Rasowych w Zakopanym 7 sierpnia 2005r.

G R A T U L A C J E !!!!!!!!!!!!!!!

:D Dobrego nigdy za wiele

Posted

Gratulki dla Bolsika (w końcu to rodzina :P )

Dla Hoshinka i właścicieli szczególne gratulacje, bo to dla nich wystawa inna niż wszystkie.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...