anii Posted August 6, 2005 Posted August 6, 2005 :) napisał(a): Czy chodzi o pieska pani Strzyżewskiej? Nie, Agnieszko ;) Chodzi o pieska, ktory mieszka w Czechach ;) Mikey sie spisal, duzy miot ;) Gratuluje Hodowcom i Witam Pana na Forum ;)
Yaki Posted August 7, 2005 Posted August 7, 2005 Dzien dobry wszystkim spioszkom.U nas juz pobudka, niedlugo wyruszamy do Chojnic,a w niebo patrze z rozpacza tyle chmur.Oby tylko nie bylo ulewy.Odezwe sie po powrocie.
carotina Posted August 7, 2005 Posted August 7, 2005 ja też zaraz do Chojnic wyjeżdzam, jak narazie, to przynajmiej nad Gdańskiem śliczna pogoda :D trzymać kciuki :wink: za nas i za pogode :wink:
slaweknowicki Posted August 7, 2005 Posted August 7, 2005 Witaj Anii Jest dokładnie tak , jak mówisz .Szczenieta , które się urodziły są po piesku (mikey) Lashalimar Reddy For Hollywood . Jeśli ktos ma ochotę popatrzeć na mamusię (suczka z mojej hodowli ) szczeniąt oraz szczenięta , proszę wejść na stronę pani Eriki Pekarovej -hodowla Z TICHÉHO PODHRADIA ( www.pekarova.cz ) Pozdrawiam wszystkich Sławek
anii Posted August 7, 2005 Posted August 7, 2005 slaweknowicki napisał(a):Witaj Anii Jest dokładnie tak , jak mówisz .Szczenieta , które się urodziły są po piesku (mikey) Lashalimar Reddy For Hollywood . Czyli mowimy sobie na "Ty"?! :D A gdzie mozna dostac rodowod Mamuski;) ?! A zdjecia juz widzialam ;)
anushka Posted August 7, 2005 Posted August 7, 2005 będę trzymać za was kciuki :kciuki: udanej pogody życzę i wielkich wygranych :megagrin: ja dzisiaj niestety nie posiedzę tutuaj bo TZ ma urodziny,więc głupio tak jakoś gości zostawić i do kompa sobie iść :lol: ale w pracy najwyżej poczytam jak wam poszło,mam nadzieję,że przywieziecie "mnóstwo" fotek :lol:
slaweknowicki Posted August 7, 2005 Posted August 7, 2005 (przepraszam za zuchwałość i zwracanie się per "TY" ale widzę że na tym forum użytkownicy zwracają się do siebie właśnie w ten sposób . Jeśli przeszkadza to Tobie , to możemy zwracać sie do siebie per pan-pani)a jeśli chodzi o rodowód to co chciałabys wiedzieć ? jeśli masz jakieś pytania to pyta śmiało postaram się odpowiedzieć na każde z nich
:) Posted August 7, 2005 Posted August 7, 2005 Powodzenia w Chojnicach! Czekamy na fotorelacje z wystawy!! :) No i oczywiscie trzymamy kciuki!
pumilo Posted August 7, 2005 Posted August 7, 2005 Witam wszystkich a szczególnie cieplutko rodzinkę i znajomych :kiss_2: Agata i 3 szitzowe dziewczynki.
:) Posted August 7, 2005 Posted August 7, 2005 Ania-k napisał(a):będę trzymać za was kciuki :kciuki: udanej pogody życzę i wielkich wygranych :megagrin: ja dzisiaj niestety nie posiedzę tutuaj bo TZ ma urodziny,więc głupio tak jakoś gości zostawić i do kompa sobie iść :lol: ale w pracy najwyżej poczytam jak wam poszło,mam nadzieję,że przywieziecie "mnóstwo" fotek :lol: Życz mu zdrówka i szczęścia ode nie, Janusza i oczywiście moich dwóch psiaczków-Figusi i Zyzia :) :new-bday: :bday: :BIG: Tylko nie drinkujcie :drink_2: za mocno, zebys jutro mogla opisac, jak bylo : :evilbat: ) :new-bday: :bday: :BIG::new-bday: :bday: :BIG::new-bday: :bday: :BIG::new-bday: :bday: :BIG::new-bday: :bday: :BIG::new-bday: :bday: :BIG::new-bday: :bday: :BIG::new-bday: :bday: :BIG::new-bday: :bday: :BIG:
:) Posted August 7, 2005 Posted August 7, 2005 pumilo napisał(a):Witam wszystkich a szczególnie cieplutko rodzinkę i znajomych :kiss_2: Agata i 3 szitzowe dziewczynki. Cześć Agatko!! :buzi: :buzi: :buzi: :buzi: :buzi: :buzi: :buzi: :buzi: :buzi: :buzi: W koncu mozemy sobie porozmawiac bardziej "na zywo" nniz tylko mailami!!!
:) Posted August 7, 2005 Posted August 7, 2005 Yaki napisał(a):Panie Slawku to Zyzia temu amatorowi czesal Pan w Bydgoszczy.(sadze ,ze amator wzial sie z podpisu pod emblematem Agnieszko) JA Wam dam amatorowi!! Teraz już jestem MŁODSZY DOGOMANIAK :D 8) :lol: :wink:
anii Posted August 7, 2005 Posted August 7, 2005 slaweknowicki napisał(a):(Jeśli przeszkadza to Tobie , to możemy zwracać sie do siebie per pan-pani)a jeśli chodzi o rodowód to co chciałabys wiedzieć ? Nie, przeciwnie, ciesze sie, ze mowimy sobie na "Ty" :) Dlatego sie usmiechnelam. A pytanie o rodowod, czyli o mame i tate, choc dziadkowie i babcie tez mile widziani :)
anii Posted August 7, 2005 Posted August 7, 2005 Ania-k napisał(a):będę trzymać za was kciuki :kciuki: udanej pogody życzę i wielkich wygranych :megagrin: ja dzisiaj niestety nie posiedzę tutuaj bo TZ ma urodziny,więc głupio tak jakoś gości zostawić i do kompa sobie iść :lol: Ja tez zycze udanej pogody i mam nadzieje, ze dziewczyny zaszeleja na ringach. Ania-k Dzielna Żonko, wycaluj od nas Meża :lol: I pozycz mu shih tzu :lol: :lol:
anii Posted August 7, 2005 Posted August 7, 2005 pumilo napisał(a):Witam wszystkich a szczególnie cieplutko rodzinkę i znajomych :kiss_2: Agata i 3 szitzowe dziewczynki. Witam serdecznie :D
:) Posted August 7, 2005 Posted August 7, 2005 Witaj Anii, kiedy wystawisz Lumpika? Juz nie moge sie doczekac :) Moze na krajowej w Warszawie?
pumilo Posted August 7, 2005 Posted August 7, 2005 Nie wiedziałam, że tu takie siedlisko szitzomaniaków... Wątek po kawałku czytałam prawie 3 dni, ale udało się! :sweetCyb: Przyłączam się do życzeń dla Farii. Niezłą gromadkę ma do zaopiekowania. Właściciele Farii skojarzą od kogo, wystarczy powiedzieć, że od suni, która w Krakowie 03 dała pamiętny pokaz :roll:
:) Posted August 7, 2005 Posted August 7, 2005 Anii, bylas na Zyziowej stronie? Jak nie, to koniecznie wejdz :) Innych tez zapraszam :D
anii Posted August 7, 2005 Posted August 7, 2005 :) napisał(a):Witaj Anii, kiedy wystawisz Lumpika? Juz nie moge sie doczekac :) Moze na krajowej w Warszawie? Troszke mam pietra, ale sprobuje pokazac sie z moim Lumpidlem.. A kto bedzie sedziowal w Warszawie shih tzu?! Pan Ostrowski?!
pumilo Posted August 7, 2005 Posted August 7, 2005 Myślalam, że Lumpika w Lublinie zobaczę. Wypatrywałam, wypatrywałam i nic :(
:) Posted August 7, 2005 Posted August 7, 2005 Agatko, na stronie Zyzia są już zdjęcia z wakacji. Niedlugo beda z dwoch jego ostatnich wystaw:)
anii Posted August 7, 2005 Posted August 7, 2005 pumilo napisał(a):Myślalam, że Lumpika w Lublinie zobaczę. Wypatrywałam, wypatrywałam i nic :( Milo, ze ktos o nas pamieta ;) Niestety nie dojechalam i nadal jest mi z tego powodu smutno, choc minelo bez mala dwa miesiace. :cry: Mam nadzieje, ze pod koniec sezonu jeszczesie pokazemy. :-? Wiem, ze w wawie sedziuje dwoch sedziow, ale nie wiem ktory bedzie ocenial shih tzu?! ;)
anii Posted August 7, 2005 Posted August 7, 2005 [quote name=':)']Anii, wyslij mi aktualna fotke Lumpa e-mailem. Mam fotki na laptopie TŻ, a teraz siedze na domowym kompie. Mam nadzieje, ze dzis wysle. Aktualnie to Lump wyglada tak
Recommended Posts