Jump to content
Dogomania

SHIH - TZU (prosimy zakladac oddzielne tematy!)

Recommended Posts

Posted

:) napisał(a):

Czy chodzi o pieska pani Strzyżewskiej?

Nie, Agnieszko ;)

Chodzi o pieska, ktory mieszka w Czechach ;)

Mikey sie spisal, duzy miot ;)

Gratuluje Hodowcom i Witam Pana na Forum ;)

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Dzien dobry wszystkim spioszkom.U nas juz pobudka, niedlugo wyruszamy do Chojnic,a w niebo patrze z rozpacza tyle chmur.Oby tylko nie bylo ulewy.Odezwe sie po powrocie.

Posted

Witaj Anii
Jest dokładnie tak , jak mówisz .Szczenieta , które się urodziły są po piesku (mikey) Lashalimar Reddy For Hollywood . Jeśli ktos ma ochotę popatrzeć na mamusię (suczka z mojej hodowli ) szczeniąt oraz szczenięta , proszę wejść na stronę pani Eriki Pekarovej -hodowla Z TICHÉHO PODHRADIA ( www.pekarova.cz )
Pozdrawiam wszystkich Sławek

Posted

slaweknowicki napisał(a):
Witaj Anii
Jest dokładnie tak , jak mówisz .Szczenieta , które się urodziły są po piesku (mikey) Lashalimar Reddy For Hollywood .

Czyli mowimy sobie na "Ty"?! :D
A gdzie mozna dostac rodowod Mamuski;) ?!
A zdjecia juz widzialam ;)

Posted

będę trzymać za was kciuki :kciuki: udanej pogody życzę i wielkich wygranych :megagrin: ja dzisiaj niestety nie posiedzę tutuaj bo TZ ma urodziny,więc głupio tak jakoś gości zostawić i do kompa sobie iść :lol: ale w pracy najwyżej poczytam jak wam poszło,mam nadzieję,że przywieziecie "mnóstwo" fotek :lol:

Posted

(przepraszam za zuchwałość i zwracanie się per "TY" ale widzę że na tym forum użytkownicy zwracają się do siebie właśnie w ten sposób . Jeśli przeszkadza to Tobie , to możemy zwracać sie do siebie per pan-pani)a jeśli chodzi o rodowód to co chciałabys wiedzieć ?
jeśli masz jakieś pytania to pyta śmiało postaram się odpowiedzieć na każde z nich

Posted

Ania-k napisał(a):
będę trzymać za was kciuki :kciuki: udanej pogody życzę i wielkich wygranych :megagrin: ja dzisiaj niestety nie posiedzę tutuaj bo TZ ma urodziny,więc głupio tak jakoś gości zostawić i do kompa sobie iść :lol: ale w pracy najwyżej poczytam jak wam poszło,mam nadzieję,że przywieziecie "mnóstwo" fotek :lol:

Życz mu zdrówka i szczęścia ode nie, Janusza i oczywiście moich dwóch psiaczków-Figusi i Zyzia :) :new-bday: :bday: :BIG: Tylko nie drinkujcie :drink_2: za mocno, zebys jutro mogla opisac, jak bylo : :evilbat: )
:new-bday: :bday: :BIG::new-bday: :bday: :BIG::new-bday: :bday: :BIG::new-bday: :bday: :BIG::new-bday: :bday: :BIG::new-bday: :bday: :BIG::new-bday: :bday: :BIG::new-bday: :bday: :BIG::new-bday: :bday: :BIG:

Posted

pumilo napisał(a):
Witam wszystkich a szczególnie cieplutko rodzinkę i znajomych :kiss_2: Agata i 3 szitzowe dziewczynki.

Cześć Agatko!! :buzi: :buzi: :buzi: :buzi: :buzi: :buzi: :buzi: :buzi: :buzi: :buzi: W koncu mozemy sobie porozmawiac bardziej "na zywo" nniz tylko mailami!!!

Posted

Yaki napisał(a):
Panie Slawku to Zyzia temu amatorowi czesal Pan w Bydgoszczy.(sadze ,ze amator wzial sie z podpisu pod emblematem Agnieszko)

JA Wam dam amatorowi!! Teraz już jestem MŁODSZY DOGOMANIAK :D 8) :lol: :wink:

Posted

slaweknowicki napisał(a):
(Jeśli przeszkadza to Tobie , to możemy zwracać sie do siebie per pan-pani)a jeśli chodzi o rodowód to co chciałabys wiedzieć ?

Nie, przeciwnie, ciesze sie, ze mowimy sobie na "Ty" :)
Dlatego sie usmiechnelam.

A pytanie o rodowod, czyli o mame i tate, choc dziadkowie i babcie tez mile widziani :)

Posted

Ania-k napisał(a):
będę trzymać za was kciuki :kciuki: udanej pogody życzę i wielkich wygranych :megagrin: ja dzisiaj niestety nie posiedzę tutuaj bo TZ ma urodziny,więc głupio tak jakoś gości zostawić i do kompa sobie iść :lol:

Ja tez zycze udanej pogody i mam nadzieje, ze dziewczyny zaszeleja na ringach.

Ania-k
Dzielna Żonko, wycaluj od nas Meża :lol:
I pozycz mu shih tzu :lol: :lol:

Posted

pumilo napisał(a):
Witam wszystkich a szczególnie cieplutko rodzinkę i znajomych :kiss_2: Agata i 3 szitzowe dziewczynki.

Witam serdecznie :D

Posted

Nie wiedziałam, że tu takie siedlisko szitzomaniaków...
Wątek po kawałku czytałam prawie 3 dni, ale udało się! :sweetCyb:

Przyłączam się do życzeń dla Farii. Niezłą gromadkę ma do zaopiekowania. Właściciele Farii skojarzą od kogo, wystarczy powiedzieć, że od suni, która w Krakowie 03 dała pamiętny pokaz :roll:

Posted

:) napisał(a):
Witaj Anii, kiedy wystawisz Lumpika? Juz nie moge sie doczekac :) Moze na krajowej w Warszawie?

Troszke mam pietra, ale sprobuje pokazac sie z moim Lumpidlem..

A kto bedzie sedziowal w Warszawie shih tzu?! Pan Ostrowski?!

Posted

pumilo napisał(a):
Myślalam, że Lumpika w Lublinie zobaczę. Wypatrywałam, wypatrywałam i nic :(

Milo, ze ktos o nas pamieta ;)

Niestety nie dojechalam i nadal jest mi z tego powodu smutno, choc minelo bez mala dwa miesiace. :cry:

Mam nadzieje, ze pod koniec sezonu jeszczesie pokazemy. :-?

Wiem, ze w wawie sedziuje dwoch sedziow, ale nie wiem ktory bedzie ocenial shih tzu?! ;)

Posted

[quote name=':)']Anii, wyslij mi aktualna fotke Lumpa e-mailem.

Mam fotki na laptopie TŻ, a teraz siedze na domowym kompie.

Mam nadzieje, ze dzis wysle.
Aktualnie to Lump wyglada tak

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...