slaweknowicki Posted August 6, 2005 Posted August 6, 2005 cos chyba niekumacje mam z tym wysylaniem zdjec
slaweknowicki Posted August 6, 2005 Posted August 6, 2005 orasek ! jak chcesz zobaczyc moje psy to podaj m@ila mysle ze tak bedzie szybciej
slaweknowicki Posted August 6, 2005 Posted August 6, 2005 Orasek? a czy to przypadkiem nie Tobie czesałem psa na wystawie w Bydgoszczy?
orasek Posted August 6, 2005 Posted August 6, 2005 slaweknowicki napisał(a):Orasek? a czy to przypadkiem nie Tobie czesałem psa na wystawie w Bydgoszczy? ja nie wystawiałam psa w Bydgoszczy w tym roku. Nie mi czesałeś psa, adres wyśle Ci na PW
orasek Posted August 6, 2005 Posted August 6, 2005 świetna sunia, ile ona ma lat Sławek? Chyba Was widziałam ze dwa lata temu w Chojnicach.
slaweknowicki Posted August 6, 2005 Posted August 6, 2005 Całkiem mozliwe ze mnie widzialas bo kilka razy ja pokazywalem ( juz po zakonczeniu tej wlasciwej kariery wystawowej bo suka ma prawie 10 lat)
slaweknowicki Posted August 6, 2005 Posted August 6, 2005 ale zdecydowanie czesciej bywalem na wystawach w roku 97-98-99-00 pozniej przerwa i ...
Yaki Posted August 6, 2005 Posted August 6, 2005 No ,no Panie Slawku nie tak skromnie......i potem pasmo sukcesow. Tak jestem z Kolobrzegu, pozdrowienia od Bolsa Maxi i malego Gucia.
slaweknowicki Posted August 6, 2005 Posted August 6, 2005 Jakich tam sukcesów ?! kilka wygranych wystaw to jeszcze nie jakieś wielkie sukcesy największym z ostatnich sukcesów było dla mnie a raczej rapsodii zwycięstwo BIS weteran na wystawie miedzynarodowej Leszno Prestige .
carotina Posted August 6, 2005 Posted August 6, 2005 witam nowego shihtzu maniaka :hand: ja też mam shihtziaki, cztery :D
:) Posted August 6, 2005 Posted August 6, 2005 [quote name='slaweknowicki']Jakich tam sukcesów ?! kilka wygranych wystaw to jeszcze nie jakieś wielkie sukcesy największym z ostatnich sukcesów było dla mnie a raczej rapsodii zwycięstwo BIS weteran na wystawie miedzynarodowej Leszno Prestige . Moglby Pan podeslac mi fotki swoich pieskow? jesli tak, to na adres: aga_janusz23@wp.pl
slaweknowicki Posted August 6, 2005 Posted August 6, 2005 zastanawiam sie czy podany przez Ciebie adres m@ilowy jest poprawny , bo próbowałem wysłać zdjęcia , ale wracaja do mnie...
slaweknowicki Posted August 6, 2005 Posted August 6, 2005 zdjęcia "amatorowi" posłałem i jeśli to możliwe proszę o odpowiedź , czy dotarły
slaweknowicki Posted August 6, 2005 Posted August 6, 2005 sorry za "amatorowi" jak się zdjęcia podobały? niestety jestem teraz w pracy i nie mam wszystkich zdjęć swoich psów może kiedyś w przyszłości doślę inne
carotina Posted August 6, 2005 Posted August 6, 2005 a kiedy wszyscy zobaczymy fotki?? :D ja zaraz na spacer z towarzychem ide 8) , a potem trzeba babki do wanny, bo jutro chojnice :angel: :angel: Żeby tylko nie padało :roll:
slaweknowicki Posted August 6, 2005 Posted August 6, 2005 dlaczego amatorowi ?! sam nie wiem skąd :-? a jeśli chodzi o zdjęcia , to najpierw musze się poczuć bardziej swojsko na tym forum obiecuje ze zdjeciua z czasem sie pojawia
Yaki Posted August 6, 2005 Posted August 6, 2005 Panie Slawku to Zyzia temu amatorowi czesal Pan w Bydgoszczy.(sadze ,ze amator wzial sie z podpisu pod emblematem Agnieszko)
slaweknowicki Posted August 6, 2005 Posted August 6, 2005 dokładnie tak było (nie chciałbym pomylic imienia) Pani Marysiu szczerze mówiąc nie bardzo łapie sie w tym calym forumowym zamieszaniu , moze dlatego ze jestem w pracy i pisze z doskoku a jesli chodzi o szczenieta farii i lashalimara to wszystko jest ok szczeniaki sa zdrowe i doskonale sie rozwijaja
Yaki Posted August 6, 2005 Posted August 6, 2005 Bardzo sie ciesze piekna mama ,piekny tata(gratuluje wyboru) napewno sa cudowne.Prosze zlozyc gratulacje panstwu Sowikom.
slaweknowicki Posted August 6, 2005 Posted August 6, 2005 oczywiscie w Pani imieniu pogratuluje p. sowiak a do sopotu baaaardzo chcialbym wpasc bo zdaje sobie sprawe z tego co bedzie tam pokazywane ale niesety na niektore rzeczy nie mamy wplywu wiec moze sie zdazyc ze nie dojade
:) Posted August 6, 2005 Posted August 6, 2005 slaweknowicki napisał(a):dokładnie tak było (nie chciałbym pomylic imienia) Pani Marysiu szczerze mówiąc nie bardzo łapie sie w tym calym forumowym zamieszaniu , moze dlatego ze jestem w pracy i pisze z doskoku a jesli chodzi o szczenieta farii i lashalimara to wszystko jest ok szczeniaki sa zdrowe i doskonale sie rozwijaja Czy chodzi o pieska pani Strzyżewskiej?
Recommended Posts