Jump to content
Dogomania

SHIH - TZU (prosimy zakladac oddzielne tematy!)

Recommended Posts

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

slaweknowicki napisał(a):
Orasek?
a czy to przypadkiem nie Tobie czesałem psa na wystawie w Bydgoszczy?
ja nie wystawiałam psa w Bydgoszczy w tym roku. Nie mi czesałeś psa, adres wyśle Ci na PW

Posted

No ,no Panie Slawku nie tak skromnie......i potem pasmo sukcesow.
Tak jestem z Kolobrzegu, pozdrowienia od Bolsa Maxi i malego Gucia.

Posted

Jakich tam sukcesów ?! kilka wygranych wystaw to jeszcze nie jakieś wielkie sukcesy największym z ostatnich sukcesów było dla mnie a raczej rapsodii zwycięstwo BIS weteran na wystawie miedzynarodowej Leszno Prestige .

Posted

[quote name='slaweknowicki']Jakich tam sukcesów ?! kilka wygranych wystaw to jeszcze nie jakieś wielkie sukcesy największym z ostatnich sukcesów było dla mnie a raczej rapsodii zwycięstwo BIS weteran na wystawie miedzynarodowej Leszno Prestige .
Moglby Pan podeslac mi fotki swoich pieskow? jesli tak, to na adres: aga_janusz23@wp.pl

Posted

a kiedy wszyscy zobaczymy fotki?? :D

ja zaraz na spacer z towarzychem ide 8) , a potem trzeba babki do wanny, bo jutro chojnice :angel: :angel: Żeby tylko nie padało :roll:

Posted

Panie Slawku to Zyzia temu amatorowi czesal Pan w Bydgoszczy.(sadze ,ze amator wzial sie z podpisu pod emblematem Agnieszko)

Posted

dokładnie tak było (nie chciałbym pomylic imienia) Pani Marysiu
szczerze mówiąc nie bardzo łapie sie w tym calym forumowym zamieszaniu , moze dlatego ze jestem w pracy i pisze z doskoku a jesli chodzi o szczenieta farii i lashalimara to wszystko jest ok szczeniaki sa zdrowe i doskonale sie rozwijaja

Posted

Bardzo sie ciesze piekna mama ,piekny tata(gratuluje wyboru) napewno sa cudowne.Prosze zlozyc gratulacje panstwu Sowikom.

Posted

oczywiscie w Pani imieniu pogratuluje p. sowiak a do sopotu baaaardzo chcialbym wpasc bo zdaje sobie sprawe z tego co bedzie tam pokazywane
ale niesety na niektore rzeczy nie mamy wplywu wiec moze sie zdazyc ze nie dojade

Posted

slaweknowicki napisał(a):
dokładnie tak było (nie chciałbym pomylic imienia) Pani Marysiu
szczerze mówiąc nie bardzo łapie sie w tym calym forumowym zamieszaniu , moze dlatego ze jestem w pracy i pisze z doskoku a jesli chodzi o szczenieta farii i lashalimara to wszystko jest ok szczeniaki sa zdrowe i doskonale sie rozwijaja

Czy chodzi o pieska pani Strzyżewskiej?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...