Jump to content
Dogomania

SHIH - TZU (prosimy zakladac oddzielne tematy!)

Recommended Posts

Posted

Witam Madzię,gratulację dla nowej mamuni :lol: i całusy dla małej fasolki :angel: dobrze,że psiak się znalazł,chyba bym osiwiała jakby mój mały terrorysta zniknął.... :evilbat:

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Ania-k']Witam Madzię,gratulację dla nowej mamuni :lol: i całusy dla małej fasolki :angel: dobrze,że psiak się znalazł,chyba bym osiwiała jakby mój mały terrorysta zniknął.... :evilbat:nu własnie.Ja tez sobie nie woobrażam brak moich łobuzów w domu. :cry: :cry: Madzia witam cię ponownie na forum i gratuluję małego bąbelka.Niech ci sie chowa zdrowo :D :D :D

Posted

Witajcie!W koncu moge do Was napisać. JUż wróciliśmy z wakacji. Zyzio po zabawie z owczarkiem niemiekim i kundelkiem w swoim wieku, lezy i odpoczywa :) Jest szczesliwy, ze moze sobie spokojnie powygladac przez swoj kochany balkonik :) Wiecie co? Zyzio pływał w morzu. Po raz pierwszy był w wodzie. Podoało mu się, ale bał się trochę fal :) Chcecie kilka fotek z Zyziowych wakacji?

Posted

Poczekajce chwilke. Wlasnie zmniejszam fotki z wystawy i z wakacji Zyziowych. Z wystawy fotek bedzie duzo, wiec sie przygotujcie:) :evilbat:

Posted

Powoli bede wrzucać. Jak ktoś chce duze zdjecie, to niech mi na PW napisze, a wysle mailem. Zmniejszylam je na potrzeby Dogomanii :)

Pierwsze zdjęcie Zyzia, pod stołem :)

Kolejne pod stołem(lubił się tam chować, bo na początku był wystraszony):

Ucieka przed falami:

Przyjaciel Zyzia, Boss:

Wystawa, szczeniaki:

Zyzo:

Coduś:

Bols:

Zyzio i Bols:

Champion:

Ciąg dalszy nastąpi :)

Posted

Sliczne zdjęcia .Zyzio bardzo ładny , tylko mam takie pytanie czemu zawsze piszesz coś takiego :chccecie zdjęcia , mam wstawić , nic nie piszecie czy Wam sie podoba itp. Może niepotrzebnie to pisze ale bawi mnie to ogromnie zwłaszcza ,że czytam teraz strone po stronia gdyż mam spore zaległosci .Wygląda to tak jakbysmy byli w przedszolu i mieli wołać chcemy chcemy , a póżniej w nieskończonośćsie zachwycać sie wzdychac itp ,oczywiście broń bossh coś innego powiedzieć .Mnie osobiście Zyzio podoba sie ale poprostu wydaje mi sie ,że takie pytania są lekko natarczywe .Inni tego nie robią a też są chwaleni.Ajeszcze Julka w kapelusiku bomba!!!!

Posted

Witam i pytam:)
czym karmicie swoje pieski??
moze polecicie mi jakas sucha dobra karme
ja obecnie moja 2 mies. FIGE karmie gotowanym mieskiem z kurczaka, marchewka gotowano i kaszksz kuskus, bialym serkiem i czasami nasypie jej eukanuby dla szczeniaków :) i oczywiscie dostanie czasem biszkopcika:)

Posted

madzia_11 napisał(a):
Sliczne zdjęcia .Zyzio bardzo ładny , tylko mam takie pytanie czemu zawsze piszesz coś takiego :chccecie zdjęcia , mam wstawić , nic nie piszecie czy Wam sie podoba itp. Może niepotrzebnie to pisze ale bawi mnie to ogromnie zwłaszcza ,że czytam teraz strone po stronia gdyż mam spore zaległosci .Wygląda to tak jakbysmy byli w przedszolu i mieli wołać chcemy chcemy , a póżniej w nieskończonośćsie zachwycać sie wzdychac itp ,oczywiście broń bossh coś innego powiedzieć .Mnie osobiście Zyzio podoba sie ale poprostu wydaje mi sie ,że takie pytania są lekko natarczywe .Inni tego nie robią a też są chwaleni.Ajeszcze Julka w kapelusiku bomba!!!!

Otóż Madziu. Uważam, że niepotrzebnie piszesz takie rzeczy i sprawiasz mi przykrość. Ale to Twoja sprawa. Zostałam tak wychowana, żeby pytać i się nie narzucać-tak więc robię. Nie oczerniaj mnie na łamach forum, jeśli masz do mnie pretensje, czy cos, napisz mi to na PW. Pytam,czy się piesek podoba, bo mam taki styl. Nie zammierzam się zmieniać, a jeśli się to komuś nie podoba, to mogę po prostu przestać uczestniczyć i pisać w Waszym forum, żeby nie było nieporozumień. To tyle, pa!!

Posted

żle mnie Agnieszko zrozumiałaś ja nie oczerniam Ciebie w żaden sposób , jednak wiem że Wszyscy tutaj bardzo chętnie oglądają zdjęcia i napisałam to co myśle , i nie miałam powodu pisać Ci wiadomości na priv , a to żadne mocne słowa nie są żeby sprawiały Tobie przykrość jeżeli tak jest to przepraszam,że wypowiedziłam to co tylko wydawało mi sie zabawne :wink:

Posted

Ja jestem po prostu tak wychowana i tego nie zmienię. Po prostu przykro mi się zrobiło-to wszystko, ale nie będziemy się tu kłócić. Bardzo się ceieszę, ze Ci się Zyzio podoba.

Posted

stawka na sopot :D

Shih Tzu Psy szczeniąt BEZAN Hipeastrum
Shih Tzu Psy szczeniąt DA VINCI Bat-Hang
Shih Tzu Psy szczeniąt TROPICAL RAIN Acte
Shih Tzu Psy młodzieży FART z Wiśniowego Grodu
Shih Tzu Psy młodzieży FASZA Serenissima
Shih Tzu Psy młodzieży Showcase FLASH
Shih Tzu Psy młodzieży Na Przykład JANG
Shih Tzu Psy młodzieży LEO-MOON Eli-Sen
Shih Tzu Psy pośrednia BILLY THE KID COCA Bast
Shih Tzu Psy pośrednia DANCER IN THE SKY
Shih Tzu Psy pośrednia STYLISH ELEGANCE Ew-Dar
Shih Tzu Psy otwarta BLACK BOY COCA Bast
Shih Tzu Psy otwarta MAGIC MERLIN Acte
Shih Tzu Psy otwarta LaShalimar TOP GUN AT ACTE
Shih Tzu Psy championów MONTE CARMELLO z Tangulskiej Góry
Shih Tzu Psy weteranów BILOXI BLUES Dianthus
Shih Tzu Suki szczeniąt BIRIBISSI HIPEASTRUM
Shih Tzu Suki szczeniąt Solaris Avis MUSIC OF LOVE
Shih Tzu Suki młodzieży ADAMARIA Adamaria
Shih Tzu Suki młodzieży BIG LADY Bat-Hang
Shih Tzu Suki młodzieży LORELEI Eli-Sen
Shih Tzu Suki młodzieży Solaris Avis LOVE SONG FOR YOU
Shih Tzu Suki młodzieży REALQUEEN ACTE Sipoly
Shih Tzu Suki pośrednia JEANNE MOREAU Dianthus
Shih Tzu Suki otwarta KONTESSA Eli-Sen
Shih Tzu Suki otwarta XIMENA Astarte Gold
Shih Tzu Suki weteranów DEMI VEGA II Kosmate Pupile

Posted

Ale psów :o Ja podsyłam kolejne fotki :)
Tu zrobione przez nas na spacerze:

Zyziowy "namiocik" zrobiony z mojego ręcznika:)

Śpiący Zyzio:

Posted

Zyzio ze swoim przyjacielem, kundelkiem:

Zyzio wygląda przez okno :)

Zyzio i Brutus(jeog przyjaciel) zmęczeni po zabawie:

Posted

Agnieszka
Witaj
Super fotki. Czy mozesz zdjecia Zyzia te z baldachimem, wyslac mi na maila?! Sa superanckie. A masz zdjecie jak on plywa w morzu?! I jak go pozniej dosuszylas?!
Ja mam wyjatkowo zagoniony tydzien, wiec szybciutko witam Vanilke i core marnotrawna Madzie :P

Acha
A jak Wam sie podoba moj nowy profil?! Nikt nie zauywazyl nowej fotki Lumpika? :evil: :oops: 8)

Posted

anii napisał(a):
Agnieszka
Witaj
Super fotki. Czy mozesz zdjecia Zyzia te z baldachimem, wyslac mi na maila?! Sa superanckie. A masz zdjecie jak on plywa w morzu?! I jak go pozniej dosuszylas?!

Ok, wyślę Ci na maila i w mailu opiszę, jak go dosuszyłam:)

anii napisał(a):
Acha
A jak Wam sie podoba moj nowy profil?! Nikt nie zauywazyl nowej fotki Lumpika? :evil: :oops: 8)

Ja zauważyłam :) i baaardzo mi się Lumpik podoba. Wyslesz mi mailem jego nowe i aktualne zdjecie? :)

Posted

carotina napisał(a):
stawka na sopot :D

Shih Tzu Psy szczeniąt BEZAN Hipeastrum
Shih Tzu Psy szczeniąt DA VINCI Bat-Hang
Shih Tzu Psy szczeniąt TROPICAL RAIN Acte
Shih Tzu Psy młodzieży FART z Wiśniowego Grodu
Shih Tzu Psy młodzieży FASZA Serenissima
Shih Tzu Psy młodzieży Showcase FLASH
Shih Tzu Psy młodzieży Na Przykład JANG
Shih Tzu Psy młodzieży LEO-MOON Eli-Sen
Shih Tzu Psy pośrednia BILLY THE KID COCA Bast
Shih Tzu Psy pośrednia DANCER IN THE SKY
Shih Tzu Psy pośrednia STYLISH ELEGANCE Ew-Dar
Shih Tzu Psy otwarta BLACK BOY COCA Bast
Shih Tzu Psy otwarta MAGIC MERLIN Acte
Shih Tzu Psy otwarta LaShalimar TOP GUN AT ACTE
Shih Tzu Psy championów MONTE CARMELLO z Tangulskiej Góry
Shih Tzu Psy weteranów BILOXI BLUES Dianthus
Shih Tzu Suki szczeniąt BIRIBISSI HIPEASTRUM
Shih Tzu Suki szczeniąt Solaris Avis MUSIC OF LOVE
Shih Tzu Suki młodzieży ADAMARIA Adamaria
Shih Tzu Suki młodzieży BIG LADY Bat-Hang
Shih Tzu Suki młodzieży LORELEI Eli-Sen
Shih Tzu Suki młodzieży Solaris Avis LOVE SONG FOR YOU
Shih Tzu Suki młodzieży REALQUEEN ACTE Sipoly
Shih Tzu Suki pośrednia JEANNE MOREAU Dianthus
Shih Tzu Suki otwarta KONTESSA Eli-Sen
Shih Tzu Suki otwarta XIMENA Astarte Gold
Shih Tzu Suki weteranów DEMI VEGA II Kosmate Pupile

ponownie jest pomyłka, nie będzie Farta z Wiśniowego Grodu tylko Feniks, na szczęście zostało to zauważone i poprawione więc w katalogu powinno sie wszystko zgadzać.

Posted

ładne macie fotki,wakacje widać udane,ja spędziłam urlopik w domu,odpoczęłam :o co najdziwniejsze, teraz znowu maraton do kolejnego urlopu :evilbat:

Posted

uuu zdjęcia z nad morza bombowe ale chyba ciężko musiało być póżniej doczyścić Zyzia, mi bardzo brakuje mojego psiaka i bardzo za nim tęsknie dom bez płaskiej mordki jakiś taki pusty , już niedługo zrobie synkowi testy i wtedy na wiosne płaska mordka , ale mam pewne obawy , bardzo chciałabym wystawiać , ale boje sie że nieporadze sobie z okrywa włosową , zwłaszcza okolice oczek i noska :oops: sprawiały mi problem .Jak to jest z waszymi shickami bo moj ma bardzo obfity podszerst i wyłaziło z nigo sporo kudełków .Ja też prosze o zdjęcie Lumpika

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...