carotina Posted July 30, 2005 Posted July 30, 2005 wow :o :D ale fajnie Lump wygląda, foty super :klacz: (i nowy kolega też :wink: :angel: :D ) Lonka, to na co czekasz dostaniesz jutro lub w poniedziałek :wink: Mogłabym wysłać teraz, ale walcze z nową stronką i pomału kończe :D :D :D Więc bedzie porządnie 8) :wink: :D
Yaki Posted July 30, 2005 Posted July 30, 2005 Anii Lumpik i kolega super, ale chyba na nastepnym spacerku nie bedzie juz w tych szelkach.
anii Posted July 31, 2005 Posted July 31, 2005 [quote name='JustynaJK']i jeszcze jeden obrazek http://www.muttart.com/fletcher/images/tale-two-tails-fr.jpg Do shih tzu to ten artysta (?!) reki nie ma... :huh:
Em-ka Posted July 31, 2005 Posted July 31, 2005 Przywiozłam dla Was z Nowego Sącza fotki :) : Hoshi Han'El Bohemia Acro:
aneta21 Posted July 31, 2005 Posted July 31, 2005 wczoraj w makro cash and carry pewna pani z obsługi jak zobaczyła moja foge krzyneła ona ma shih tzu i podbiegła do mnie!!! jak sie pózniej okazało jej siostra ma w domu trzy pieski tej rasy (zaczeło sie od 1)!!!! oczywiscie klienci i inni ludzie z obsługi zaczeli sie dopytywac co to za rasa i w jakim wieku jest mój piesek:) a teraz FIGA JES CAŁA WYCIAGNIETA NA PŁYTKACH I SIE CHŁODZI bo prawie przez pół godzinay biegała za mna po domku:) pozdrawiam
carotina Posted July 31, 2005 Posted July 31, 2005 [quote name='Em-ka']Przywiozłam dla Was z Nowego Sącza fotki :) : Hoshi Han'El Bohemia Acro: on jest poprostu przepiękny :puppydog: :laola: :D
carotina Posted August 1, 2005 Posted August 1, 2005 lonka napisał(a):Vitam cie Ania -Vanilka na forum :D :D :lol: Ty tu nie witaj :wink: 8) tylko pisz jak na wystawie :wink: :P :evilbat: :D :D :lol:
Cockerek Posted August 1, 2005 Posted August 1, 2005 Skąd macie takie przepiękne malunki? :P Śliczne :angel:
madzia_11 Posted August 1, 2005 Posted August 1, 2005 Witam znowu Gratuluje sukcesów wystawowych , jak ta Julka urosła :D :o , moj shihtzak już nie moj :( bo mieszka z moją mamą , wreszcie ze swoją ukochaną pancią mamcia , długo mnie niebyło gdyz mam teraz malutkie dzidzi i w dodaktu przeprowazałam sie, ale teraz bede tu często :wink: acha witam wszystkich którzy do nas trafili!!!!!!!!
carotina Posted August 1, 2005 Posted August 1, 2005 madzia_11 napisał(a):Witam znowu Gratuluje sukcesów wystawowych , jak ta Julka urosła :D :o , moj shihtzak już nie moj :( bo mieszka z moją mamą , wreszcie ze swoją ukochaną pancią mamcia , długo mnie niebyło gdyz mam teraz malutkie dzidzi i w dodaktu przeprowazałam sie, ale teraz bede tu często :wink: acha witam wszystkich którzy do nas trafili!!!!!!!! Madzia :o :D :angel: :multi: :D :D :angel: wreszcie jesteś :buzi: Pisz jak dzidziuś :angel: :lilangel: , chłopczyk czy dziewczynka?? :angel: jak ma na imie? :angel: :new-bday: :BIG: Buzi dla niej/dla niego :buzi: :angel:
madzia_11 Posted August 1, 2005 Posted August 1, 2005 hej syneczek ma na imie Alanek, urodził sie 25 maja i ważył 3500 , :D jest bardzo grzeczny, mam nadzieje że teraz kupie pieska z rodowodem , ale musze najpierw wykluczyć alergie u synka więc myśle że na wiosne ......może .... Yokuś kożysta z życia gdyż całe dnie przebywa z rodzicami na działeczce . Na maluszka reaguje suuuper , zawsze wita go pierwszego , liże po stopkach , pilnuje , nie kradnie zabawek . Sama jestem zdziwiona bo jest raczej rozpieszczonym psiakiem. Ide spać bo o 5 pobudka :P :P
Yaki Posted August 2, 2005 Posted August 2, 2005 W nocy 30/31 lipca z ogrodu w Barwicach skradziono 5 miesiecznego szczeniaka rasy shih tzu.Piesek ma tatuaz w lewym uszku J115 i charakterystycznie biale prawe udo.U maszczonie bialo zlote. Carotinko przesle Ci jego zdjecie i poprosze o wstawienie.
Gośka Posted August 2, 2005 Posted August 2, 2005 Jezu strasznie współczuję :( Ależ z ludzi są świnie. Jeśli chcesz to wkleję na www.pudel.pl tam jest tez forum o zaginonych zwierzakach.
Recommended Posts