Jump to content
Dogomania

SHIH - TZU (prosimy zakladac oddzielne tematy!)

Recommended Posts

Posted

Kurcze, nie wiedzialam,ze Zyzio moze byc w Otwartej. Ne mozna go jeszcze przepisac, zeby oba dostaly zloto?? :)

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Orasek miło mi bylo poznać twoje pieski :wink: bardzo fajne :lol: :lol: :lol: Ja też bedę w Koszalinie z Codikiem.Więc się zobaczymy się :wink:

Posted

Fuji i Feniks to moje psiaki a Da Vinci przyjaciółki,mam jeszcze szczeniaka Baby Love Oras i jego matke Imi :D ale nie mam fotek,innym razem je pokaże.

Posted

byliśmy się obciąć...ja jestem wykończona,młody też śpi padnięty...fotek dzisiaj nie będzie bo nie mam aparatu,ja niewiem czy ta pani widziała kiedyś w życiu tyle kołtunów.. :cry: :cry: Jądro wygolony na maksa,więcej napisze jutro ...pozdrawiam no i witam nową osobę :o

Posted

A ja witam Wszystkich juz z Warszawy :D

Gratuluje sukcesow wystawowych, a Ani-k odwaznej decyzji. Mam nadzieje, ze Jedrula zbytnio nie przezywa?! :wink:

Posted

witaj Anii :lol:
Jerrek ma włosy na głowie(kitka) i na ogonie,łapecki,brzuch i plecki ma gołe :evilbat: na 6mm :lol: pani fryzjerka mu pojechała :lol: ale wygląda bardzo zabawnie,oczywiście ma inny kolor pod spodem,Weronika jak go zobaczyła,to mnie spytała "dlaczego ta pani obcięła go na biało" :evilbat: :evilbat: muszę pozyczyć aparat żeby fotki jakieś cyknąć,ale młody lata po domu,szaleje za ogonem swoim i jakoś nie leży na płytkach..chyba mu zimno w j**** :evilbat:

Posted

witaj Anii :hand:

Ewelinaa napisał(a):
kto zna wyniki shih z Warszawskiej CACIB

cały czas czekamy, aż się pojawią na Bohemii, albo na str. oddz. :roll:

Posted

Koszalin
Shih Tzu Ogółem: 16

Psy - Dogs Ilość Nr kat.

Klasa szczeniąt - Puppy Class 4 888 - 891

Klasa młodzieży - Youth Class 1 892

Klasa pośrednia - Intermediate Class 2 893 - 894

Klasa championów - Champion Class 1 895

Suki - Bitches Ilość Nr kat.

Klasa szczeniąt - Puppy Class 1 896

Klasa młodzieży - Youth Class 3 897 - 899

Klasa pośrednia - Intermediate Class 1 900

Klasa otwarta - Open Class 2 901 - 902

Klasa weteranów - Veteran Class 1 903

Posted

Szkoda, ze nie zglosilam Zyźka do otwartej :/ Jutro wyjeżdżam do Koszalina, więc nie będę duzo pisać dzis, bo się pakuję:)

Posted

orasek napisał(a):
carotina wiesz może jakie pieski będą w Koszalinie w klasie szczeniąt i gdzie to można sprawdzić?

nie, nie wiem
może spróbuj telefonicznie się dowiedzieć

Posted

Nie dzwonić nie będe, zobacze na miejscu, myślałam, że skoro wiesz ile ich będzie to może będziesz wiedziała skąd i jakie.

Posted

W szczeniaczkach sa BEZAN Hiperastrum
CAMO BOY ADAMARIA
FENIX z WISNiowego Grodu
i DA VINCI
W shitzakach najliczniejsza klasa.

Posted

Ciekawe ile będzie tych maluchów w Chojnicach i Sopocie, mój Feniks będzie już w młodzieży, Koszalin to ostatnia wystawa w szczeniętach dla nas.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...