anushka Posted July 11, 2005 Posted July 11, 2005 oj ale pech...a Ruskie są ładne psiaczki:-? chociaż do niedawna nie odróżniłabym CTR OD sznaucera olbrzyma :oops: ale forumowa Olcia mnie wyprowadziła z błedu :P umówiona jestem znowu na poniedziałek 8) godz. 16 :wink:
lonka Posted July 11, 2005 Posted July 11, 2005 :o :o Ale fotek tu schih-tzaczków :D Fajne fotki.Nu i pogoda Carotina wam z Julką dopisuje :lol: A u nas :evilbat: pogada :evil: Szkoda pisać.I jak szykujecie sie na wystawe?
lonka Posted July 11, 2005 Posted July 11, 2005 [quote name=':)']UWAGA ! W dniu 9 lipca br. w Warszawie w okolicy GEANT'a-Ostrobramska skradziono obywatelom Łotwy samochód wraz z psem - czarnym terierem. Właściciele bardzo proszą o wszelką pomoc w odnalezieniu psa. Na znalazcę psa czeka nagroda ! Kontakt pod numerem telefonu: 0-600 353 064Co to za wirus panuje że tyle kradzieży piesków?Szkoda tylko tych pieskow :x Mam nadzieje że się znajdzie tak samo jak i Mafi.
carotina Posted July 11, 2005 Posted July 11, 2005 No na niedziele, do Gdynii :P .... Ciekawe, kto bedzie? :D Ale wiecie co, normalnie mam małego stresa :roll: .... Oczywiście nie chodzi o Demi, ale o Julke :roll: ... Mimo, że wystawy w szczeniakach traktuje raczej jak nauke i oceną nie bardzo się w takich wypadkach przejmuje, to mimo wszystko się boje :wink: :roll: , że Julka się zestresuje i zrazi :roll: :( ........ :P
Karka Posted July 11, 2005 Posted July 11, 2005 No co Ty carotina :o masz stresa :wink: przecież Jula napewno sobie świetnie poradzi :) Zdasz piękną relację po wystawie .Trzymam :thumbs: Będzie w.o i może jeszcze jakieś miejsce na BIS-ie szczeniąt :wink:
carotina Posted July 11, 2005 Posted July 11, 2005 Karka napisał(a):No co Ty carotina :o masz stresa :wink: przecież Jula napewno sobie świetnie poradzi :) Zdasz piękną relację po wystawie .Trzymam :thumbs: Będzie w.o i może jeszcze jakieś miejsce na BIS-ie szczeniąt :wink: dziękuje Karka :D :calus:
Karka Posted July 11, 2005 Posted July 11, 2005 No a jak znajdziesz chwilkę czasu choć w to wątpię to może jakieś foteczki popstrykasz 8)
carotina Posted July 11, 2005 Posted July 11, 2005 [quote name='Karka']No a jak znajdziesz chwilkę czasu choć w to wątpię to może jakieś foteczki popstrykasz 8) jakieś fotki bedą na 100%, jak nie ja to moja mama porobi :P :wink:
Karka Posted July 11, 2005 Posted July 11, 2005 Trzymam Cię za słowo :) Może będzie zgłoszony lewek z olsztyńskiego -kremowa suczka chyba w klasie szczeniąt jeszcze - to ja bardzo proszę upolujcie ją :modla: dla mnie
carotina Posted July 11, 2005 Posted July 11, 2005 Karka napisał(a):Trzymam Cię za słowo :) Może będzie zgłoszony lewek z olsztyńskiego -kremowa suczka chyba w klasie szczeniąt jeszcze - to ja bardzo proszę upolujcie ją :modla: dla mnie ok :D
Yaki Posted July 11, 2005 Posted July 11, 2005 Carotino Ty taki doswiadczony prezenter i nerwy? Na pewno wypadniecie swietnie i prosimy o fotki. A w Koszalinie doszedl jeszcze jeden szczeniaczek ,piesek. To bedzie najliczniejsza klasa.
carotina Posted July 11, 2005 Posted July 11, 2005 Yaki napisał(a):Carotino Ty taki doswiadczony prezenter i nerwy? Na pewno wypadniecie swietnie i prosimy o fotki. A w Koszalinie doszedl jeszcze jeden szczeniaczek ,piesek. To bedzie najliczniejsza klasa. no nie, moge :o :lol: :D 4 szczeniaki na krajówce, to nawet na miedzynarodowej nieczesty widok :D :wink: :angel:
lonka Posted July 11, 2005 Posted July 11, 2005 Yaki napisał(a):Carotino Ty taki doswiadczony prezenter i nerwy? Na pewno wypadniecie swietnie i prosimy o fotki. A w Koszalinie doszedl jeszcze jeden szczeniaczek ,piesek. To bedzie najliczniejsza klasa.Nu to poogladamy sobie maluchow :wink: :D Fajny widok. :lol:
Yaki Posted July 11, 2005 Posted July 11, 2005 Prawda ja jeszcze nie widzialam tylu szczeniat na ringu na raz. Mam nadzieje ,ze zabawa bedzie wspaniala.
carotina Posted July 11, 2005 Posted July 11, 2005 Yaki napisał(a):Prawda ja jeszcze nie widzialam tylu szczeniat na ringu na raz. Mam nadzieje ,ze zabawa bedzie wspaniala. no ba, to bedą widoki :angel: :angel: trzeba bedzie fotoreprtaż zrobić :P :D a wiesz, czy bedzie katalog przedwystawowy w internecie??
Yaki Posted July 11, 2005 Posted July 11, 2005 Niestety katalogu nie bedzie.W ubieglym roku byl katalog powystawowy z wynikami.
carotina Posted July 13, 2005 Posted July 13, 2005 Wiecie co, byłam wczoraj na plaży i zgadniejcie co widziałam :o .... Otóz godzina 13 z kawałkiem, upał okropny, w radiu cały czas powtarzają, że ponad 30 stopni.... a tu na plaży shihtziak :( .... moim zdaniem to troszke przesada... były tez inne psy (sznaucerek, jamnik...), ale one wszystkie grzecznie leżały sobie pod parasolem, w cieniu i z miseczką wody u boku.... no ten biedak, nie dość że nieuczesany, włosy na oczach, to jeszcze widać że skołtuniony okropnie :evil: (chociaż by go obstrzygli :roll: ....), bo włosy mu stały we wszystkie strony :( :( .... No i ciągany po tej patelni :wink: :( na smyczy przez dwójke dzieci, moim zdaniem cud że jakiegoś udaru nie dostał :( :( :( (chociaż tego to tak naprawde nie wiem :( :( :( ) Gdyby nie koleżanka obok :D , to chyba ładnie bym im tam nagadała :evilbat: :wink: .... tyle, że z drugiej strony, to były tylko dzieci :roll: , a tych "kilka słów" należy się ich rodzicom, co to na się zgodzili :-?
:) Posted July 13, 2005 Posted July 13, 2005 No masakra!MY 21.07 wyjeżdżamy nad moje ukochane, polskie morze i Zyzio też będzie biegał po plaży, ale oczywiście będzie miał ciń i wodu pod dostatkiemi może troszkę piwka :) Carotina fajnie, że się w końcu odezwałaś, bo ja nie wiem, czy ludzie pouciekali, czy powyjeżdżali, ale nikogo tu nie ma :(
anushka Posted July 13, 2005 Posted July 13, 2005 carotina napisał(a): tych "kilka słów" należy się ich rodzicom, co to na się zgodzili :-? mogli ubrać sobie jakieś futerko i dopiąć się do tej smyczy :x ciekawe ile by wytrzymali :evil: :evil:
anii Posted July 13, 2005 Posted July 13, 2005 A ja wrocilam znad morza. Taki upal, ze Lump powital nas bez entuzjazmu ;) Teraz odstawia cyrki z TŻ-em Wszystkim Urlopowiczom, zycze takiej pogody jaka mialam ja :wink: . Nad morzem ani razu slonce nie przykryla chmurka.
anushka Posted July 13, 2005 Posted July 13, 2005 ale miałaś super pogodę Anii-na taką pogodę to trzeba sobie poprostu zasłuzyć;D witaj w domku :wink: a ja pokaże wam jak wygląda nasz paputek Nemo i to sem tesh ja na focie 8)
anii Posted July 13, 2005 Posted July 13, 2005 Ania-k Niezla z Was parka :D A gdzie zdjecia Jedruli :( ?!
carotina Posted July 13, 2005 Posted July 13, 2005 ale fajna fota :klacz: :bigok: super :D anii, ja już chyba mam dosyć tej pogody :wink: :wink: tzn. oczywiście na codzień w miare ok (dla tych co mają wakacje, bo pracującym nie zazdroszcze :wink: ), ale jeżeli w niedziele bedzie taki skwar, to nie bedzie za fajnie :-?
anii Posted July 13, 2005 Posted July 13, 2005 Carotina Temu napisalam- urlopowicze. Teraz juz nie jestem na urlopie, tylko u moich rodzicow i mimo przestrzeni upał doskwiera. :roll:
Recommended Posts