Jump to content
Dogomania

SHIH - TZU (prosimy zakladac oddzielne tematy!)

Recommended Posts

Posted

oj ale pech...a Ruskie są ładne psiaczki:-? chociaż do niedawna nie odróżniłabym CTR OD sznaucera olbrzyma :oops: ale forumowa Olcia mnie wyprowadziła z błedu :P
umówiona jestem znowu na poniedziałek 8) godz. 16 :wink:

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

:o :o Ale fotek tu schih-tzaczków :D Fajne fotki.Nu i pogoda Carotina wam z Julką dopisuje :lol: A u nas :evilbat: pogada :evil: Szkoda pisać.I jak szykujecie sie na wystawe?

Posted

[quote name=':)']UWAGA !
W dniu 9 lipca br. w Warszawie w okolicy GEANT'a-Ostrobramska skradziono obywatelom Łotwy
samochód wraz z psem - czarnym terierem.
Właściciele bardzo proszą o wszelką pomoc w odnalezieniu psa. Na znalazcę psa czeka nagroda !

Kontakt pod numerem telefonu: 0-600 353 064
Co to za wirus panuje że tyle kradzieży piesków?Szkoda tylko tych pieskow :x Mam nadzieje że się znajdzie tak samo jak i Mafi.

Posted

No na niedziele, do Gdynii :P .... Ciekawe, kto bedzie? :D
Ale wiecie co, normalnie mam małego stresa :roll: .... Oczywiście nie chodzi o Demi, ale o Julke :roll: ... Mimo, że wystawy w szczeniakach traktuje raczej jak nauke i oceną nie bardzo się w takich wypadkach przejmuje, to mimo wszystko się boje :wink: :roll: , że Julka się zestresuje i zrazi :roll: :( ........ :P

Posted

No co Ty carotina :o masz stresa :wink: przecież Jula napewno sobie świetnie poradzi :) Zdasz piękną relację po wystawie .Trzymam :thumbs: Będzie w.o i może jeszcze jakieś miejsce na BIS-ie szczeniąt :wink:

Posted

Karka napisał(a):
No co Ty carotina :o masz stresa :wink: przecież Jula napewno sobie świetnie poradzi :) Zdasz piękną relację po wystawie .Trzymam :thumbs: Będzie w.o i może jeszcze jakieś miejsce na BIS-ie szczeniąt :wink:

dziękuje Karka :D :calus:

Posted

[quote name='Karka']No a jak znajdziesz chwilkę czasu choć w to wątpię to może jakieś foteczki popstrykasz 8)

jakieś fotki bedą na 100%, jak nie ja to moja mama porobi :P :wink:

Posted

Trzymam Cię za słowo :) Może będzie zgłoszony lewek z olsztyńskiego -kremowa suczka chyba w klasie szczeniąt jeszcze - to ja bardzo proszę upolujcie ją :modla: dla mnie

Posted

Karka napisał(a):
Trzymam Cię za słowo :) Może będzie zgłoszony lewek z olsztyńskiego -kremowa suczka chyba w klasie szczeniąt jeszcze - to ja bardzo proszę upolujcie ją :modla: dla mnie

ok :D

Posted

Carotino Ty taki doswiadczony prezenter i nerwy?
Na pewno wypadniecie swietnie i prosimy o fotki.
A w Koszalinie doszedl jeszcze jeden szczeniaczek ,piesek.
To bedzie najliczniejsza klasa.

Posted

Yaki napisał(a):

no nie, moge :o :lol: :D 4 szczeniaki na krajówce, to nawet na miedzynarodowej nieczesty widok :D :wink: :angel:

Posted

Yaki napisał(a):
Nu to poogladamy sobie maluchow :wink: :D Fajny widok. :lol:

Posted

Yaki napisał(a):
Prawda ja jeszcze nie widzialam tylu szczeniat na ringu na raz.
Mam nadzieje ,ze zabawa bedzie wspaniala.

no ba, to bedą widoki :angel: :angel: trzeba bedzie fotoreprtaż zrobić :P :D
a wiesz, czy bedzie katalog przedwystawowy w internecie??

Posted

Wiecie co, byłam wczoraj na plaży i zgadniejcie co widziałam :o .... Otóz godzina 13 z kawałkiem, upał okropny, w radiu cały czas powtarzają, że ponad 30 stopni.... a tu na plaży shihtziak :( .... moim zdaniem to troszke przesada... były tez inne psy (sznaucerek, jamnik...), ale one wszystkie grzecznie leżały sobie pod parasolem, w cieniu i z miseczką wody u boku.... no ten biedak, nie dość że nieuczesany, włosy na oczach, to jeszcze widać że skołtuniony okropnie :evil: (chociaż by go obstrzygli :roll: ....), bo włosy mu stały we wszystkie strony :( :( .... No i ciągany po tej patelni :wink: :( na smyczy przez dwójke dzieci, moim zdaniem cud że jakiegoś udaru nie dostał :( :( :( (chociaż tego to tak naprawde nie wiem :( :( :( ) Gdyby nie koleżanka obok :D , to chyba ładnie bym im tam nagadała :evilbat: :wink: .... tyle, że z drugiej strony, to były tylko dzieci :roll: , a tych "kilka słów" należy się ich rodzicom, co to na się zgodzili :-?

Posted

No masakra!MY 21.07 wyjeżdżamy nad moje ukochane, polskie morze i Zyzio też będzie biegał po plaży, ale oczywiście będzie miał ciń i wodu pod dostatkiemi może troszkę piwka :)

Carotina fajnie, że się w końcu odezwałaś, bo ja nie wiem, czy ludzie pouciekali, czy powyjeżdżali, ale nikogo tu nie ma :(

Posted

carotina napisał(a):
tych "kilka słów" należy się ich rodzicom, co to na się zgodzili :-?

mogli ubrać sobie jakieś futerko i dopiąć się do tej smyczy :x ciekawe ile by wytrzymali :evil: :evil:

Posted

A ja wrocilam znad morza. Taki upal, ze Lump powital nas bez entuzjazmu ;)

Teraz odstawia cyrki z TŻ-em

Wszystkim Urlopowiczom, zycze takiej pogody jaka mialam ja :wink: . Nad morzem ani razu slonce nie przykryla chmurka.

Posted

ale miałaś super pogodę Anii-na taką pogodę to trzeba sobie poprostu zasłuzyć;D witaj w domku :wink: a ja pokaże wam jak wygląda nasz paputek Nemo i to sem tesh ja na focie 8)

Posted

ale fajna fota :klacz: :bigok: super :D

anii, ja już chyba mam dosyć tej pogody :wink: :wink: tzn. oczywiście na codzień w miare ok (dla tych co mają wakacje, bo pracującym nie zazdroszcze :wink: ), ale jeżeli w niedziele bedzie taki skwar, to nie bedzie za fajnie :-?

Posted

Carotina
Temu napisalam- urlopowicze. Teraz juz nie jestem na urlopie, tylko u moich rodzicow i mimo przestrzeni upał doskwiera. :roll:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...