carotina Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 Yaki napisał(a):Maryniu gratulacyjne caluski od Bolsa dla taty i gratulacje Topkowi za zdobycie tytulu Ml. Ch PL. my tez gratulujemy :D a wogule, gdzie się wszyscy podziali? :P Ja dopiero wróciłam po dwóch treningach z dzieciakami :evilbat: :lol: normalnie głowa mi pęka :evilbat: 8) ... Troche żal pogody :roll: :wink: , bo u nas lato w pełni, a ja zamiast na plaży, to na sali :roll: :P .... Aga, jeżeli można jeszcze zgłaszać, to wyyyysyyyyłaaaaaajjjjjj :megagrin:
marynia Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 Jeszcze raz dziękujemy za gratulacje :) Yaki, tatuś z pewnością może być dumny z takiego synka! A małpeczka pokaże się już wkrótce w klasie młodzieży, kilka dni temu skończyła 9 miesiecy i właśnie planujemy wystawy :lol:
anushka Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 [quote name='carotina']a wogule, gdzie się wszyscy podziali? :P : Carotina ja "mieszkam" w pracy teraz,w domu jestem dopiero koło 20 :bigcry: a do tego jeszcze robimy małej remont w pokoju :placz: i coś mi się wydaje,że nie mam siły na nic... :help1: ale teraz piszę z pracy,kawka zrobiona i zaraz rzucam się w wir pracy :megagrin:
carotina Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 [quote name='Ania-k'][quote name='carotina']a wogule, gdzie się wszyscy podziali? :P : Carotina ja "mieszkam" w pracy teraz,w domu jestem dopiero koło 20 :bigcry: a do tego jeszcze robimy małej remont w pokoju :placz: i coś mi się wydaje,że nie mam siły na nic... :help1: ale teraz piszę z pracy,kawka zrobiona i zaraz rzucam się w wir pracy :megagrin: oj, Ania-k biedactwo . A Jędrula już obcięty?? :D A ja mam dziś dzień praktycznie wolny i zaraz wybywam na plaże] :wink: :D
anushka Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 jeszcze nie byłam z nim bo wracam z pracy koło 19-20,jak skończy się nawał to na spokojnie z panią się umówię,bo muszę jechać do innego miasta i podobno to potrwa z 1.5 godz. czyli muszę być z pracy ok. 14 w domu żeby się wyrobić :-? a narazie ciężko :roll: ale obiecuję fotki :evilbat:
carotina Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 [quote name='carotina'] i zaraz wybywam na plaże] :wink: :D :evilbat: no i sie spaliłam :evilbat: :evilbat: :evilbat: ......... gdzie są wszyscy?? Ania-k remontuje :wink: , a reszta??? ja mam w domu wojne Cd wczoraj wieczorem "wybuchł" :evilbat: , poprostu już nie wytrzymał "prześladowań" (z wiadomej strony 0X ) :wink: i w przypływie gniewu wytargał Koguta za warkoczyka, aż mu oczy i wylazły i aż nadciągneałam z pomocą............................ Od tamtej chwili Chakie łazi i prześladuje Cdiego do potęgi entej..............................................
lonka Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 Nu to Carotina masz wesolo w domu :lol: :lol: Ja nie lepiej :evil: codi zaczepia Lonkę a lonka się wcieka że on jej przeszkadza nu i zaczyna sie kłótnia. :oops: :oops: O tyle dobrze że jusz przestali sciągać jeden drugiemu sciągać papiloty :evilbat:
Yaki Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 Carotina,Lonka bardzo sie ciesze ,ze zglosilyscie swoje shitzaki do Koszalina.W sumie troche nas bedzie,a jeszcze Agnieszka nas odwiedzi z Zyziem.
lonka Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 Jaki zgłoszony tylko Coduś :wink: On jest teraz prioritetem.Lonia do końca m-ca ma urlop od wystaw :lol: Ja też się cieszę że się zobaczymy :wink:
Yaki Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 Tak wiem ,ze lonia ma kobieca niedyspozycje.Myslalam ,ze ta druga sunia bedzie Arantxa.
Yaki Posted July 9, 2005 Posted July 9, 2005 To cudownie ,chyba najmilsza wiadomosc dzisiejszego dnia.
carotina Posted July 9, 2005 Posted July 9, 2005 no też się bardzo ciesze :D na topicu o pudlach są już nawet fotki z ostniej chwili :wink: :D
carotina Posted July 9, 2005 Posted July 9, 2005 dobry wieczór 8) :hand: co słychać?? ja właśnie wróciłam ze spacerku z Julą a o to nasza fotka 8) , tylko sie nie przestraszcie :evilbat: :wink: http://img170.imageshack.us/img170/7086/obraz9566ev.jpg
Yaki Posted July 10, 2005 Posted July 10, 2005 Julka jak zawsze swietna,tez juz lapeczki podciete. Super sa takie paromiesieczne shitzaki,a w Koszalinie sa zgloszone 4 szczenieta(3 pieski).Bedzie pyszny widok jak beda maszerowaly.
:) Posted July 10, 2005 Posted July 10, 2005 Yaki napisał(a):Julka jak zawsze swietna,tez juz lapeczki podciete. Super sa takie paromiesieczne shitzaki,a w Koszalinie sa zgloszone 4 szczenieta(3 pieski).Bedzie pyszny widok jak beda maszerowaly. A gdzie jest wykaz zgloszonych psiakow do Koszalina?
carotina Posted July 10, 2005 Posted July 10, 2005 Yaki napisał(a):Julka jak zawsze swietna,tez juz lapeczki podciete. Super sa takie paromiesieczne shitzaki,a w Koszalinie sa zgloszone 4 szczenieta(3 pieski).Bedzie pyszny widok jak beda maszerowaly. :o o to dużo :angel: :angel: czyli 3 pieski razem i jula jedna sunia sama :lol: .... Yaki, a wiesz z jakich hodowli te pieski?? :D
carotina Posted July 10, 2005 Posted July 10, 2005 no nie moge, jaki śpioch :D :lol: :D uroczy śpioch :D
anii Posted July 10, 2005 Posted July 10, 2005 Julka i Zyzio male pychotki! Mniam!! A mnie daja psa do telefonu. Dzis mi pieknie szczeknal w sluchawke :wink: Juz zA DWA dni bede z nim, ale calkowicie odcieta od netu. Bywa :cry: :wink:
lonka Posted July 10, 2005 Posted July 10, 2005 A czy ktoś zna wyniki z Warszawy z ringu schih-tzu? :wink:
carotina Posted July 10, 2005 Posted July 10, 2005 wiem tyle, że bohemia acro została najlepszą grupą hodowlaną, ale nic z ringu normalnego :roll: .... w każdym razie shihtziaka na pudle nie było :roll: :wink:
anushka Posted July 11, 2005 Posted July 11, 2005 tyle slicznych fotek :lol: Carotina Julka bomba,fajnie już zarosła,włoski ma długie :o ,pancia też niezła 8) ,oby więcej takich "spacerowych" fotek :wink: Zyziek uroczy jak zawsze :D Ja dzisiaj dryndam do tej Pani ,w pracy nareszcie loooz,projekt do dzisiaj jest w biurze--ale wszystko jest gotowe,więc wstepnie chcę się umówić na czwartek :-? mam nadzieję,że będzie Pani pasowac---nie zapeszam... :oops: :)
:) Posted July 11, 2005 Posted July 11, 2005 UWAGA ! W dniu 9 lipca br. w Warszawie w okolicy GEANT'a-Ostrobramska skradziono obywatelom Łotwy samochód wraz z psem - czarnym terierem. Właściciele bardzo proszą o wszelką pomoc w odnalezieniu psa. Na znalazcę psa czeka nagroda ! Kontakt pod numerem telefonu: 0-600 353 064
Recommended Posts