Jump to content
Dogomania

SHIH - TZU (prosimy zakladac oddzielne tematy!)

Recommended Posts

Posted

Yaki napisał(a):
Maryniu gratulacyjne caluski od Bolsa dla taty i gratulacje Topkowi za zdobycie tytulu Ml. Ch PL.

my tez gratulujemy :D

a wogule, gdzie się wszyscy podziali? :P
Ja dopiero wróciłam po dwóch treningach z dzieciakami :evilbat: :lol: normalnie głowa mi pęka :evilbat: 8) ... Troche żal pogody :roll: :wink: , bo u nas lato w pełni, a ja zamiast na plaży, to na sali :roll: :P ....

Aga, jeżeli można jeszcze zgłaszać, to wyyyysyyyyłaaaaaajjjjjj :megagrin:

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Jeszcze raz dziękujemy za gratulacje :)
Yaki, tatuś z pewnością może być dumny z takiego synka!
A małpeczka pokaże się już wkrótce w klasie młodzieży, kilka dni temu skończyła 9 miesiecy i właśnie planujemy wystawy :lol:

Posted

[quote name='carotina']a wogule, gdzie się wszyscy podziali? :P :
Carotina ja "mieszkam" w pracy teraz,w domu jestem dopiero koło 20 :bigcry: a do tego jeszcze robimy małej remont w pokoju :placz: i coś mi się wydaje,że nie mam siły na nic... :help1: ale teraz piszę z pracy,kawka zrobiona i zaraz rzucam się w wir pracy :megagrin:

Posted

[quote name='Ania-k'][quote name='carotina']a wogule, gdzie się wszyscy podziali? :P :
Carotina ja "mieszkam" w pracy teraz,w domu jestem dopiero koło 20 :bigcry: a do tego jeszcze robimy małej remont w pokoju :placz: i coś mi się wydaje,że nie mam siły na nic... :help1: ale teraz piszę z pracy,kawka zrobiona i zaraz rzucam się w wir pracy :megagrin:

oj, Ania-k biedactwo . A Jędrula już obcięty?? :D
A ja mam dziś dzień praktycznie wolny i zaraz wybywam na plaże] :wink: :D

Posted

jeszcze nie byłam z nim bo wracam z pracy koło 19-20,jak skończy się nawał to na spokojnie z panią się umówię,bo muszę jechać do innego miasta i podobno to potrwa z 1.5 godz. czyli muszę być z pracy ok. 14 w domu żeby się wyrobić :-? a narazie ciężko :roll: ale obiecuję fotki :evilbat:

Posted

[quote name='carotina'] i zaraz wybywam na plaże] :wink: :D

:evilbat: no i sie spaliłam :evilbat: :evilbat: :evilbat: .........

gdzie są wszyscy?? Ania-k remontuje :wink: , a reszta???
ja mam w domu wojne Cd wczoraj wieczorem "wybuchł" :evilbat: , poprostu już nie wytrzymał "prześladowań" (z wiadomej strony 0X ) :wink: i w przypływie gniewu wytargał Koguta za warkoczyka, aż mu oczy i wylazły i aż nadciągneałam z pomocą............................ Od tamtej chwili Chakie łazi i prześladuje Cdiego do potęgi entej..............................................

Posted

Nu to Carotina masz wesolo w domu :lol: :lol: Ja nie lepiej :evil: codi zaczepia Lonkę a lonka się wcieka że on jej przeszkadza nu i zaczyna sie kłótnia. :oops: :oops: O tyle dobrze że jusz przestali sciągać jeden drugiemu sciągać papiloty :evilbat:

Posted

Carotina,Lonka bardzo sie ciesze ,ze zglosilyscie swoje shitzaki do Koszalina.W sumie troche nas bedzie,a jeszcze Agnieszka nas odwiedzi z Zyziem.

Posted

Jaki zgłoszony tylko Coduś :wink: On jest teraz prioritetem.Lonia do końca m-ca ma urlop od wystaw :lol: Ja też się cieszę że się zobaczymy :wink:

Posted

Julka jak zawsze swietna,tez juz lapeczki podciete.
Super sa takie paromiesieczne shitzaki,a w Koszalinie sa zgloszone 4 szczenieta(3 pieski).Bedzie pyszny widok jak beda maszerowaly.

Posted

Yaki napisał(a):
Super sa takie paromiesieczne shitzaki,a w Koszalinie sa zgloszone 4 szczenieta(3 pieski).Bedzie pyszny widok jak beda maszerowaly.

A gdzie jest wykaz zgloszonych psiakow do Koszalina?

Posted

Yaki napisał(a):

:o o to dużo :angel: :angel: czyli 3 pieski razem i jula jedna sunia sama :lol: .... Yaki, a wiesz z jakich hodowli te pieski?? :D

Posted

Julka i Zyzio male pychotki! Mniam!!

A mnie daja psa do telefonu. Dzis mi pieknie szczeknal w sluchawke :wink:
Juz zA DWA dni bede z nim, ale calkowicie odcieta od netu.
Bywa :cry: :wink:

Posted

wiem tyle, że bohemia acro została najlepszą grupą hodowlaną, ale nic z ringu normalnego :roll: .... w każdym razie shihtziaka na pudle nie było :roll: :wink:

Posted

tyle slicznych fotek :lol: Carotina Julka bomba,fajnie już zarosła,włoski ma długie :o ,pancia też niezła 8) ,oby więcej takich "spacerowych" fotek :wink: Zyziek uroczy jak zawsze :D
Ja dzisiaj dryndam do tej Pani ,w pracy nareszcie loooz,projekt do dzisiaj jest w biurze--ale wszystko jest gotowe,więc wstepnie chcę się umówić na czwartek :-? mam nadzieję,że będzie Pani pasowac---nie zapeszam... :oops: :)

Posted

UWAGA !
W dniu 9 lipca br. w Warszawie w okolicy GEANT'a-Ostrobramska skradziono obywatelom Łotwy
samochód wraz z psem - czarnym terierem.
Właściciele bardzo proszą o wszelką pomoc w odnalezieniu psa. Na znalazcę psa czeka nagroda !

Kontakt pod numerem telefonu: 0-600 353 064

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...