Jump to content
Dogomania

SHIH - TZU (prosimy zakladac oddzielne tematy!)

Recommended Posts

Posted

Bols zawsze mial duzo wlosa i podstrzygalam mu na dole ze wszystkich stron bo mu sie az zawijaly,teraz jest to samo.

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Yaki napisał(a):
Bols zawsze mial duzo wlosa i podstrzygalam mu na dole ze wszystkich stron bo mu sie az zawijaly,teraz jest to samo.

dziekuje za odp :wink:

Posted

Tak Agnieszko BOLS i MAXI sa zgloszone do Koszalina to jest wystawa organizowana przez nasz oddzial wiec zawsze na niej jestesmy.

Posted

Yaki napisał(a):
Tak Agnieszko BOLS i MAXI sa zgloszone do Koszalina to jest wystawa organizowana przez nasz oddzial wiec zawsze na niej jestesmy.

Ja zastanawiam się, czy zgłosić Zyzia i nie wiem...

Posted

:) napisał(a):
Yaki napisał(a):

Ja zastanawiam się, czy zgłosić Zyzia i nie wiem...

zglaszaj, zglaszaj :D ja tez juz zglosilam swoje dziewczyny :D :P

Posted

A ja witam, prosto znad morza:)))
Nie ma to jak chlop informatyk i knajpa z radiowym netem :lol:

Tez bym chciala podstrzyc Lumpowi lapki, ale chyba pojde do psiego fryzjera, bo sama to moge spartolic :roll:

Tesknie za Lumpem, ale z tego co donosi moja Mama, Lump wcale :evilbat:

Posted

Yaki napisał(a):
Anii on tylko udaje takiego twardziela , a peknie jak Cie zobaczy.

Niestety, albo stety, ale mam psa, ktory uwielbia moja Mame i mojego Tate i moj rodzinny dom. Jak go zabieram do Warszawy w podrozy jest zachwycony, ale jak juz jestesmy w mieszkaniu, to dostaje kilkudniowej deprechy :evilbat: Nigdy odwrotnie 8)

Owszem, na pewno sie ucieszy na moj powrot, ale pierwsze co zrobi po przywitaniu, to bedzie zagladal do torby podroznej w poszukiwaniu prezentu. :evilbat:

Posted

anii napisał(a):

Owszem, na pewno sie ucieszy na moj powrot, ale pierwsze co zrobi po przywitaniu, to bedzie zagladal do torby podroznej w poszukiwaniu prezentu. :evilbat:

:lol: :lol: :lol:
znam to, przerabiam to za każdym razem, gdy wracam do domu z jakąkolwieg siatką :lol: :evilbat: :lol: :lol: 8)

Posted

:) napisał(a):
nie zdazylam... :(

na co? :o :wink: :wink:
wejdzcie na temat o skradzionym pudelku :( , moze bedziecie mogly pomóc i chociaz porozsylac ogloszenia :roll:

Posted

witam,ja dopiero z pracy wróciłam
masakra z tym poodlem..jak człowiek moze być tak podły????dzisiaj jak jechałam do pracy o 5.10 to przed autobusem biegł pies...owczarek niemiecki z wyglądu,na pysku miał kaganiec....biegł ile miał tylko sił caly czas drogą--przed autobusem,kierowca zatrąbił na niego a on dalej śmigał i nie zwracał uwagi na jadące auta tylko biegł...pomyślałam sobie,że "kochany pan zostawił i odjechał"....i jak cżłowiek moze być aż tak podły????w imię czego??kto mu dał prawo do tego żeby ktoś tak cierpiał>>>?????masakra... :bigcry:

Posted

[quote name='carotina'][quote name=':)']nie zdazylam... :(

na co? :o :wink: :wink:
wejdzcie na temat o skradzionym pudelku :( , moze bedziecie mogly pomóc i chociaz porozsylac ogloszenia :roll:

Nie zdazylam zglosic Zyzia od Koszalina :( Za pozno zalapalam, ze termin mija ;/

Anii przepraszam, ze w Olsztynie bylam taka ine do żytcia, ale to wszystko przez moją alergię. Juzz ine oge wytrzymac(jestem chyba na wszystko uczulona). Mam nadzieje, ze nie jestes na mnie zla?

Posted

:) nie martw się, wcale nie byłaś "nie do życia" 8) W Olsztynie wszcyscy byli trochę zmęczeni, łącznie z psami - wszystko przez upał!

Posted

marynia napisał(a):
:) nie martw się, wcale nie byłaś "nie do życia" 8) W Olsztynie wszcyscy byli trochę zmęczeni, łącznie z psami - wszystko przez upał!

Tak, pewnie masz rację. Tylko Ania była taka żywa i wesoła i boję się, że mogła sobie pomyśleć, ze ponurak ze mnie, czy co.. :D

Posted

z tym Koszalinem, to ja też nic nie wiem.... :-? (zresztą tak jakmi z Gdynią :-? ) Zgłosiłam, i poprosiłam o mailowe potwierdzenie, ale oni jacyś bardzo anty komputerowi :chainsaw: nie odp. Bede musiała do nich dzwonić :roll: , co prawada dopiero w piątek, bo dzisiaj są niczynni 8) (jutro zresztą też). Aga, jeżeli chcesz to moge sie przy okazji spytać, czy by nie przyjeli jeszcze jednego zgloszenia.... :wink: Myśle, że jeżeli trafie na kogoś w miare miłego, to może się zgodzi :P katalogów na bank jeszcze nie drukują, więc w sumie nie powinno być większego problemu :wink: Pytać??? :P

Posted

[quote name=':)']

Anii przepraszam, ze w Olsztynie bylam taka ine do żytcia, ale to wszystko przez moją alergię. Juzz ine oge wytrzymac(jestem chyba na wszystko uczulona). Mam nadzieje, ze nie jestes na mnie zla?

:o :o

W zadnym wypadku. To ja mam obawy, czy nie wypadalam jak maniaczka shihtzakowa :roll: :D

Swietnie, ze sie spotkalysmy :)

Posted

Staramy sie staramy ,aby nie zawiesc tatusia.
A kiedy i gdzie zobaczymy ta malpeczke ze zdjecia?
Przesliczne i przesmieszne sa te gryfoniki.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...