lonka Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 maga18 napisał(a):wprawdzie BIS`a w Ustroniu nie widzialam, ale bardzo lubie jak na pudle staje jakis ozdobny.... gratuluje!!! :klacz: :D:D:Dmaga18 wystawiałaś swoje grzywki bo w Ustroniu wLaśnie ogladałam grzywki.Są super! :P :P Anii dziękujemy za życzenia :fadein: Właśni Loniunia przewiozła kolejny medal,CWC i NSwR.Coduś niestety był drugi.
anii Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 Zdjecia z Olsztyna Zyziek, ktory przytulac sie dawal, ale bez przesady. Jednak ma chlopak swoja dume, ale i siwetny charakter. Pewnie nie chcial przytulanek, ale na nie pozwalal :D Tu ja i przesliczna dzidzia. Aktualnie dla mnie TOP ONE ;) A to moj wariat, doslownie z wczoraj. Panciu ja jade z Wami i z szczurem. Ten pies uwielbia jezdzic, ot przejazdzka to dla niego, niezwykla przyjemnosc. :o :wink: Piesek weteran. Na tle tych barw wyglada jak prawdziwe chinskie shih tzu. Normalnie jakby karawana z Tybetu, ktora podaza do Chin, zatrzymala sie w podrozy. a dar dla cesarza nowy ha po odpoczywal ;)
anii Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 lonka napisał(a):Właśni Loniunia przewiozła kolejny medal,CWC i NSwR.Coduś niestety był drugi. Po prostu Gwiazda!! Gratulacje:) Zdjecia sa? :wink:
lonka Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 Mam tylko parę i z daleka i parę poza ringiem,poniewasz byłam z całą rodzinką :lol: i mąż zajmował się dzieciakami aby nie rozpraszali :evil: Ale po wystawie cała rodzinka zwiedzała Ustroń :D :D :D
Yaki Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 Anii 17 lipca jest wystawa w Gdyni,moze jeszcze bedziesz w tym terenie? A zdjec z Olsztyna nie masz?
carotina Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 Lonka, mogą być z daleka :D :D , Anii fajne fotki :D , no i zobaczyłam drugiego weterana :P 8) :wink:
anii Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 Yaki napisał(a):Anii 17 lipca jest wystawa w Gdyni,moze jeszcze bedziesz w tym terenie? A zdjec z Olsztyna nie masz? Yaki Przeciez wkleilam :oops: Nie mam zdjec z ringu, moze ma onaion23, nie zdazylam na ocene. Moze to i lepiej, bo mialam malo czasu, a tak po ocenie moglam wysciskac siersciuchy :lol: :D Co do Gdyni, raczej nierealne, jestem tu tylko tydzien, pozniej wybywam do domu. :cry:
Yaki Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 Anii przepraszam juz znalazlam zdjecia ,wszystkie psiaki swietne,a czyje to malenstwo? chyba pani Bogusi?Cudowna.
carotina Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 Yaki napisał(a):Carotino wyslalam Ci zdjecia mojego malucha czy doszly? doszły :D śliczniasty :angel: :angel: Moge wstawić? Do galerii, czy tutaj?? :angel: :angel:
Dzidtka_Gl Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 w tym samym momencie napisałyśmy :) mam nadzieje, że zgoda na pokazanie fotek będzie :)
carotina Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 [quote name='Yaki']Wstaw gdzie chcesz Carotino i dziekuje. ok foteczki wstawione tutaj daje małą próbke :angel: a żeby zobaczyć reszte odsyłam do galerii :D :D :D
Yaki Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 Carotino jeszcze raz dziekuje za wstawienie zdjec. A gdzie nasza Agnieszka,odezwij sie jak wypoczniesz,tez pewnie masz zdjecia.
carotina Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 Aga, super fotki (tylko troszke duże :wink: ). Mam pytanie napisz z katalogu, co to za piesek (pewnie suczka ) z nr. 836 i z kąd jest :D
anii Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 Agnieszka zmniejsz zdjecia, albo zamien w linki. A zdjecia superanckie :)
Yaki Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 Carotino ta suczka to ARANTXA Merlot panstwa Potalasow z Wroclawia.Sunia po HOSHIM i FIONIE na Przyklad
carotina Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 Yaki napisał(a):Carotino ta suczka to ARANTXA Merlot panstwa Potalasow z Wroclawia.Sunia po HOSHIM i FIONIE na Przyklad dzięki :D hmmm... mi sie zdawalo, że Ci panstwo byli zgloszeni w Ustroniu.... no ale, pewnie mi sie wydawało :hmmmm:
lonka Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 Yaki napisał(a):Carotino ta suczka to ARANTXA Merlot panstwa Potalasow z Wroclawia.Sunia po HOSHIM i FIONIE na PrzykladZgadza się Jaki.Arantusia jest prześliczna :lol: :lol: :lol:
carotina Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 lonka napisał(a):Yaki napisał(a):Carotino ta suczka to ARANTXA Merlot panstwa Potalasow z Wroclawia.Sunia po HOSHIM i FIONIE na PrzykladZgadza się Jaki.Arantusia jest prześliczna :lol: :lol: :lol: no własnie mi tez sie spodobała, daltego pytam :P :P fajne ma kolorki :angel: , taki balejaż (czy jak to sie tam pisze :wink: )
carotina Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 Yaki, mam pytanie :P Pamiętam Bolsa z klasy szczeniąt, miał zawsze bardzo ładnie "zrobione" łapki :D :angel: No i tu moje pyt., czy strzygliście je jakoś specjalnie? Czy tylko normalnie końcówki na dole, żeby zaokrąglić? A może wogule? :P :P Sorry, że tak sie wypytuje, ale zastanawiam sie co do julki, czy aby jej nie podstrzyc łapek :hmmmm: :wink:
Recommended Posts