Jump to content
Dogomania

SHIH - TZU (prosimy zakladac oddzielne tematy!)

Recommended Posts

Posted

maga18 napisał(a):
wprawdzie BIS`a w Ustroniu nie widzialam, ale bardzo lubie jak na pudle staje jakis ozdobny.... gratuluje!!! :klacz: :D:D:D
maga18 wystawiałaś swoje grzywki bo w Ustroniu wLaśnie ogladałam grzywki.Są super! :P :P Anii dziękujemy za życzenia :fadein: Właśni Loniunia przewiozła kolejny medal,CWC i NSwR.Coduś niestety był drugi.

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Zdjecia z Olsztyna
Zyziek, ktory przytulac sie dawal, ale bez przesady. Jednak ma chlopak swoja dume, ale i siwetny charakter. Pewnie nie chcial przytulanek, ale na nie pozwalal :D

Tu ja i przesliczna dzidzia. Aktualnie dla mnie TOP ONE ;)

A to moj wariat, doslownie z wczoraj. Panciu ja jade z Wami i z szczurem. Ten pies uwielbia jezdzic, ot przejazdzka to dla niego, niezwykla przyjemnosc. :o :wink:

Piesek weteran. Na tle tych barw wyglada jak prawdziwe chinskie shih tzu. Normalnie jakby karawana z Tybetu, ktora podaza do Chin, zatrzymala sie w podrozy. a dar dla cesarza nowy ha po odpoczywal ;)

Posted

lonka napisał(a):
Właśni Loniunia przewiozła kolejny medal,CWC i NSwR.Coduś niestety był drugi.

Po prostu Gwiazda!! Gratulacje:)

Zdjecia sa? :wink:

Posted

Mam tylko parę i z daleka i parę poza ringiem,poniewasz byłam z całą rodzinką :lol: i mąż zajmował się dzieciakami aby nie rozpraszali :evil: Ale po wystawie cała rodzinka zwiedzała Ustroń :D :D :D

Posted

Yaki napisał(a):
Anii 17 lipca jest wystawa w Gdyni,moze jeszcze bedziesz w tym terenie?
A zdjec z Olsztyna nie masz?

Yaki
Przeciez wkleilam :oops:
Nie mam zdjec z ringu, moze ma onaion23, nie zdazylam na ocene. Moze to i lepiej, bo mialam malo czasu, a tak po ocenie moglam wysciskac siersciuchy :lol: :D

Co do Gdyni, raczej nierealne, jestem tu tylko tydzien, pozniej wybywam do domu. :cry:

Posted

Anii przepraszam juz znalazlam zdjecia ,wszystkie psiaki swietne,a czyje to malenstwo? chyba pani Bogusi?Cudowna.

Posted

Yaki napisał(a):
Carotino wyslalam Ci zdjecia mojego malucha czy doszly?

doszły :D śliczniasty :angel: :angel: Moge wstawić? Do galerii, czy tutaj??
:angel: :angel:

Posted

[quote name='Yaki']Wstaw gdzie chcesz Carotino i dziekuje.

ok
foteczki wstawione
tutaj daje małą próbke
:angel:

a żeby zobaczyć reszte odsyłam do galerii :D :D :D

Posted

Carotino jeszcze raz dziekuje za wstawienie zdjec.
A gdzie nasza Agnieszka,odezwij sie jak wypoczniesz,tez pewnie masz zdjecia.

Posted

Yaki napisał(a):
Carotino ta suczka to ARANTXA Merlot panstwa Potalasow z Wroclawia.Sunia po HOSHIM i FIONIE na Przyklad

dzięki :D
hmmm... mi sie zdawalo, że Ci panstwo byli zgloszeni w Ustroniu.... no ale, pewnie mi sie wydawało :hmmmm:

Posted

Yaki napisał(a):
Carotino ta suczka to ARANTXA Merlot panstwa Potalasow z Wroclawia.Sunia po HOSHIM i FIONIE na Przyklad
Zgadza się Jaki.Arantusia jest prześliczna :lol: :lol: :lol:

Posted

lonka napisał(a):
Yaki napisał(a):
Zgadza się Jaki.Arantusia jest prześliczna :lol: :lol: :lol:

no własnie mi tez sie spodobała, daltego pytam :P :P fajne ma kolorki :angel: , taki balejaż (czy jak to sie tam pisze :wink: )

Posted

Yaki, mam pytanie :P Pamiętam Bolsa z klasy szczeniąt, miał zawsze bardzo ładnie "zrobione" łapki :D :angel: No i tu moje pyt., czy strzygliście je jakoś specjalnie? Czy tylko normalnie końcówki na dole, żeby zaokrąglić? A może wogule? :P :P Sorry, że tak sie wypytuje, ale zastanawiam sie co do julki, czy aby jej nie podstrzyc łapek :hmmmm: :wink:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...