carotina Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 sto lat :laola: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :wink:
lonka Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 Dziekuje wam dziewczyny w imieniu solenizantki! Życzenia przekazane :wink: A teraz napisze wam cos co uwazam za skandal i beszczelność. :evilbat: :evilbat: Relacja p.Podzemskiej z Walbrzycha(ale dlugo musiala sie zastanawiać jak podle opisac ta wystawę).Nu i wymyśliła :o Obsmarowala na wstepie beszczelnie Pania Sedzinę(ktora cieszy sie dobra opinija posrod wystawcow i nie tylko).Wstawiała fotki polskich psów ktore robila jej ekipa w najgorszych momentach ale za to swoje poza ringie ustawiala pieski do pozowania.Super! Ta ekipa nadawała sie by na fotoreporterow do skandali :evilbat: :evilbat: Dlaczego nie napisala że p.Podzemska na swojej stronie ze Pani Sędzina kazala robić 3 kółka w jedna strone a jedno w drógą bo fachowym okiem zauważyla wade ogonu jej suczki ktora była widoczna tez dla innych hodowców.Dla czego nie napisala że zmienila klasę swojemu psu na wystawie z czempionów na otwartą aby skonczyć Cz.Polski?Duzo można pisac o tej pani i jej hodowli ale nie mam zamiaru poniżać się do jej poziomu.Wiekszośc hodowcow zna jej hodowle i jej pieski.Nie wystarczy pięknie przygotowac psa i wystawiać jego tak aby ukryc jego wady.Więc miejcie sie na baczności wystawcy :evilbat: bo jak wasz piesek wygra to p.Podzemska zrobi wam reklamę :evil: :evil: :evil: Ta pani uważa ze w Polsce nie ma ladnych psow i dobrych hodowli. :evilbat: :evilbat: SKANDAL!!!!!!Proszę zauważyć że obsmarowuje nawet pieski z czeskich hodowli bo z nią wygrali. :evilbat: :evilbat: :evilbat:
carotina Posted July 2, 2005 Posted July 2, 2005 Lonka, ja zawsze sie zastanawiam co one tam wypisują w tych komentarzach, ale niestety nic nie rozumiem :-? .... kompletnie.... To sprawozdanie robiła Martina, nie pani Jarmila. O pani sędzinie ja sie nie bardzo moge wypowiadać, bo poprostu jej nie znam z naszego ringu, jedynie z ringu MP (jakoś tam mnie nie zachwyciła, ale broń boshe nie bede ogólnikować, bo być może MP to poprostu nie jej działka :wink: ). Co zdjęć, to faktycznie widać różnice :-? .... wystarczy spojrzeć na Magnata, jedno zdjęcie ok, ale to drugie bez sensu mogli go nie dawać, widać że nawet nie jest ono z ringu :roll: .... Ta pani uważa ze w Polsce nie ma ladnych psow i dobrych hodowli. SKANDAL!!!!!!Proszę zauważyć że obsmarowuje nawet pieski z czeskich hodowli bo z nią wygrali. :o :o :o Lonka, przetłumacz prosze to dokładnie.... bo to mnie delikatnie mówiąc zdziwiło.... Pani Podzemska sama "korzysta" poniekąd z dwóch polskich hodowli (być może z więcej niż dwóch, ja wiem tylko o tych :wink: ), więc........ :roll: A co do jej psów, to niektóre są moim zdaniem fantastyczne :D , nie moge uogólniać, że wszystkie, bo nigdy nie widziałam "wszystkich" na żywo :wink: . No a na zdjęciach można wiele ukryć :wink:
lonka Posted July 2, 2005 Posted July 2, 2005 Carotina odpowiadam na twoje pytanie w jednej relacji z wystaw wygrał czeskij pies z innej hodowli to pogratulowano hodowczyni w zlośliwy sposób.Niektore psy p.Podzemska ma ladne ale nie wszystkie...Jeżeli uważasz że postawa tej pani jest stisowna to twoja sprawa.A ja uważam że p.Podzemska zochowała sie skandalicznie :evil: Nikt nie dal jej prawa obsmarowywać ludzi i psy :evilbat: Swoje subjektywne uwagi może zostawić dla siebie.Pewnie że korzysta z polskich hodowli a pożniej jak przegra to robi piekne sprawozdania :evil: Trzeba umieć przegrywac z honorem.Dziwi mnie bardzo że tak bronisz tej pani bo może kiedyś trafić na twojego pieska.
carotina Posted July 2, 2005 Posted July 2, 2005 Lonka, ale jej wcale nie bronie :( napisałam co myśle :roll: .... Masz szczerą racje że nie można w ten sposób się zachowywać :roll: , ja napisałam poprostu, że nic nie rozumiem z tego co ona tam naskorobała, i zapewne zawsze skrobie :wink: .... bo sprawozdania, to ma zawyczaj wylewne :wink: No a co do zdjęc, to no coments.... :-? Szczerze mówiąc też się zastanawiałam, co tak długo nie było relacji :hmmmm: , dziwna sprawa :-? Ale tak z innej beczki.... Ja miałam okazje już spotkać się na wystawie z panią Podzemską.... ale to zupełnie inna bajka :wink: :wink: :wink:
carotina Posted July 2, 2005 Posted July 2, 2005 Pierwszy raz był na wystawie w Katowicach, dawno dawno temu :wink: Tam Chakie jeszcze w młodzieży startował z jej jednym psem (zresztą moim zdaniem świetnym- Kangaroo). Ogólnie w stawce były 3 psy. Oczywiście przegraliśmy 8) , byliśmy drudzy. Zresztą całkiem słusznie. Kangaroo był lepszy i tyle :wink: . Na dodatek było mi bardzo miło, ponieważ pani sędzina (K. Szulc), zastanwaiała się dosyć długo, a na koniec powiedziała do nas "jeszcze nie dziś" :wink: :wink: :wink: . No ale do rzeczy, pani Podzemskiej nie moge nic zarzucić :wink: ... Była bardzo kulturalna i sympatyczna (może dlatego, że wygrała :wink: :evilbat: :evilbat: :o )...... Innym razem (też dawno) na wystawie w Poznaniu, jednakże nie strtowałyśmy w jednej klasie.... Za to utkwiło mi to w pamięci dlatego, że wtedy moja mama z nią rozmwaiała (ja to słyszałam) i to co mnie mile zaskoczyło, to fakt, że bardzo chętnie dzieliła się swoimi doświadczeniami.... tzn. mówiła jakich dokładnie kosmetyków używa, pokazała, czym spryskuje sierść itp.... Acha, kupiłyśmy też od niej bardzo ładne i bardzo tanie kokardki :P To tak w skrucie :wink: , wiem, że może to brzmi troche sielankowo, no ale nic nie poradze...... Troche to przygnębiające, bo wygląda na to, że ludzie się zmieniają (i to niekoniecznie na lepsze :( )...... ehhhhhh
carotina Posted July 2, 2005 Posted July 2, 2005 Dziewczyny, zrobiłam w galeri temat "shihtziaki, ząbki i takie tam...", w którym możemy wstawiać fotki (te które się już pojawiły na naszym temacie też :wink: ) naszych psiurów 8) Ja już swoje wstawiłam :P
carotina Posted July 2, 2005 Posted July 2, 2005 chyba zaczynam gadać sama do siebie :o :lol: , no ale, bedziecie miały co czytać :wink: :lol: pochwale się 8) jaką zrobiłam przed chwilką pocztówke 8) :megagrin:
anushka Posted July 3, 2005 Posted July 3, 2005 Carotina super pomysł w galerii :sweetCyb: ,wklejaj jak najwięcej,ja czytam tylko z doskoku bo robimy małej pokój i jest bajzel w całym domu,zabraliśmy się za remoncik :evilbat: ,fotki super,ciągle mało :evilbat: :evilbat: :wink:
carotina Posted July 3, 2005 Posted July 3, 2005 Ania-k, Ty też wklejaj 8) :D , mogą być stare przecież :P , a temat o wszystkich shihtziakach, nie tylko moich :wink: :D
anushka Posted July 3, 2005 Posted July 3, 2005 Carotina spróbuje,wrócę do "wcześniejszychg" postów i z tamtąd moze powklejam troszkę,jak dam radę to dzisiaj się "doklepiemy" do ciebie :evilbat:
carotina Posted July 3, 2005 Posted July 3, 2005 Ania-k napisał(a):Carotina spróbuje,wrócę do "wcześniejszychg" postów i z tamtąd moze powklejam troszkę,jak dam radę to dzisiaj się "doklepiemy" do ciebie :evilbat: :lol: 8) przed chwilą robiłam Julce nowe foty, pozmiejszam i zaraz pewnie coś wstawie :wink:
anii Posted July 3, 2005 Posted July 3, 2005 A ja witam juz znad morza :D Bylam dzis na wystawie w Olsztynie, ale na shih tzu nie zdazylam, za to poznalam :) i jej slodkiego Zyzia. Poznalam takze nowa Forumke ;) :hand: Wzielam w obroty Zyzia i troche go poprzytulalam :wink: . Pozniej mialam ogromna przyjemnosc miec w objeciach TOP GUN ACTE :D :modla: Jest to przecudowny pieseczek. :iloveyou: Zdjatka mam, ale pisze z prywatnego konta, wiec szybko ich nie wkleje. Jeszcze raz gratuluje :) i zwyciezcom z Olsztyna, mam nadzieje, ze Tytus zaszalal na bisach :D Lonka Spoznione zyczenia urodzinowe dla Lonki. Duzo zdrowka i fury medali :laola: Wlasnie ogladam sobie zdjecia polskich psow ze stronki bohemia Acro. Ujecia naprawde nieciekawe. :nono:
anushka Posted July 3, 2005 Posted July 3, 2005 Anii wypoczywaj sobie milutko ,ja na urlop dopiero za 2 tyg. idę,a jadę znowu w takie miejsce ,że tylko tel. będzie mnie łączyć ze światem zewnętrznym :lol: więc z kompa nici :x ,pozdrawiam i życzę udanych wakacjii no i pogody a jakże 8) :megagrin:
carotina Posted July 3, 2005 Posted July 3, 2005 Dzidtka, to oczywiście Tytus :D :D :D :laola: :laola: , dlatego Anii pisze, żeby zaszalał na BISach :D :D (no i mam nadzieje, że zaszalał :wink: ) Anii, bede czekać na Twoje fotki :D , bardzo żałuje, że nie dojechałam :roll: :roll: A jak w Ustroniu? Mam nadzieje, że też zdobyty przez shihtziaka :D :D dla zainteresowanych w galerii nowe foty Julki :D
anii Posted July 3, 2005 Posted July 3, 2005 carotina napisał(a):Anii, bede czekać na Twoje fotki :D , bardzo żałuje, że nie dojechałam :roll: :roll: Carotina Zaluja :P Nie wiem czy sie zobaczymy na jakiejs wystawie, bo w Warszawie chyba nie bede :cry:
anii Posted July 3, 2005 Posted July 3, 2005 Dzidtka napisał(a):Chalenger At Acte, był rownież BIS III :) Ha :D Ogromne gratulacje:) Tytus to zdobywca jakich malo :bigok:
carotina Posted July 3, 2005 Posted July 3, 2005 anii napisał(a):carotina napisał(a):Anii, bede czekać na Twoje fotki :D , bardzo żałuje, że nie dojechałam :roll: :roll: Carotina Zaluja :P Nie wiem czy sie zobaczymy na jakiejs wystawie, bo w Warszawie chyba nie bede :cry: napewno się kiedyś zobaczymy :roll: , a Wawie to ja też nie bede, chyba że we wrześniu :D , no ale to dopiero się zobaczy jak dadzą obsade sędziowską :D Brawo Tytus :klacz:
carotina Posted July 3, 2005 Posted July 3, 2005 HOSHI BIS W USTRONIU :megagrin: :laola: :klacz: :laola:
maga18 Posted July 3, 2005 Posted July 3, 2005 wprawdzie BIS`a w Ustroniu nie widzialam, ale bardzo lubie jak na pudle staje jakis ozdobny.... gratuluje!!! :klacz: :D:D:D
carotina Posted July 3, 2005 Posted July 3, 2005 Szczęsliwy dzień dla shih-tzu, praktycznie dwa BISy (I i II) dla dwóch najśliczniejszych (moim zdaniem) shihtziaków :D :D
Yaki Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 Wielkie gratulacje dla zwycieskich shih tzu z Olsztyna iUstronia no i dla ich wlascicieli.Jaka dobra passa dla shih tzu ,oby trwala jak najdluzej.
Recommended Posts