Jump to content
Dogomania

SHIH - TZU (prosimy zakladac oddzielne tematy!)

Recommended Posts

Posted

śliczne :lol: a ja mam dzisiaj nerwy... :evil: :evil: :evil: bo jestem jeszcze w pracy i muszę odwołać dzisiajszą wizytę!!! :wallbash: bo się nie wyrobię :shake: ,własnie dzisiaj zaczeli robić jakiś projekt budowlany :stupid: który wychodzi w tym tygodniu a co się wiąże z ty,Ania niewie o której będzie wychodzić z pracy.... :motz: :motz: idę dryndać do tej pani... :bigcry: :bigcry: i przełożyć wizytę :wallbash:

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Ania-k']Carotina Julka bomba na fotce,a ty chciałaś fotki bez niej pstrykać :motz: :megagrin: Julka pchaj się pchaj kobieto :lol:

oj, umie kobitka zawalczyć o swoje 8)

Posted

lonka napisał(a):
Carotina i Onaion poproszę o relacji i fotki z Olsztyna :wink: bo my jedziemy do Ustronia.

Nie ma sprawy!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

ja jeszcze nie wiem, czy dojade :roll: , no ale w razie czego jedną dogomaniaczke na miejscu mamy, więc relacja bedzie :wink: :D :D
Lonka, trzymam kciuki :D :thumbs: zrób fotki :P :oops: :evilbat: :D :wink:

Posted

Powiem mezowi i osobiście dopilnuje żeby nalodowal baterii :evil: Zrobie fotki :wink: chyba że będę musiala znow zając się Codusiem przed ringiem aby sobie humorek poprawił :oops:

Posted

carotina napisał(a):
humorek poprawił? :D tzn.? :P
bo ma swoje humorki z chodzeniem :oops: i trzeba się nim zająć :wink: A dzisiaj moja Loniunia ma 2 latka :lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...