carotina Posted June 26, 2005 Posted June 26, 2005 Lonka, gratulacje :D :D :D Yaki, Lonka dziękuje za miłe słowa :D :D :D :D
Yaki Posted June 26, 2005 Posted June 26, 2005 Tak ,juz wiem RASE i CACIBA dostal MAGNAT,a BOLSA brat BILLY THE COCA Bast CWC i res CACIB MOJE GRATULACJE,osiagniecia ogromne.
anii Posted June 26, 2005 Posted June 26, 2005 Lonka Gratulacje Super, samo pasmo sukcesow! :D Z tak udanej wystawy, mam nadzieje, ze masz duzo fotek :D :wink:
lonka Posted June 26, 2005 Posted June 26, 2005 niestety ja nie mam(mój mąż zapomniał naladować aparat) :evil: ale czekam na fotki od kolezanki :P
carotina Posted June 26, 2005 Posted June 26, 2005 góral napisał(a):p. Świsulska miał sędziować chyba kto inny :roll: ... ktoś zagraniczny, no ale zmienili... ja niecierpie jak mi sędziów zmieniają i dowiaduje sie w dzien wystawy :-?
lonka Posted June 26, 2005 Posted June 26, 2005 Zmiana sędziego była akurat wtedy jak był katalog przedwystawowy więc wiedziałam wcześniej.Jechalam bo jusz bylismy zgłoszeni.A tu niespodzianka :lol: Lonka rozpoczeła interczempiona :wink: a Coduś na biskach i to w trojce grupy był wybrany :D Takze nie żaluję :wink: było super i ciekawie. :lol: Coduś jeszcze skonczy mł.czempionat :wink:
lonka Posted June 26, 2005 Posted June 26, 2005 JustynaJK napisał(a):napewno skończy!Też tak myśle :wink:
miłka Posted June 26, 2005 Posted June 26, 2005 Możecie zobaczyć Bologne i Codusia na wystawie w Krakowie na stronie http://www.geocities.com/acteshihtzu/Newsy_1.html
lonka Posted June 26, 2005 Posted June 26, 2005 Dzięki Miłka :lol: Ale Coduś interesował się Magnasiem a nie pozowaniem :oops:
Aisa_ Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 Chciałam pójśc na 3 wystawy - w Warszawie, w Gdyni i w Sopocie (tam dopiero chciałam wystawić Brytana), ale niestety.. Nie bedzie mnie na zadnej z nich... Zreszta... Z biegiem czasu coraz bardziej upewniam się w tym, ze Brytan nie nadaje sie na wystawy :lol: Pozdrawiam...
carotina Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 dlaczego nie pójdziesz?? dlaczego się upewniasz w tym, że mały sie nie nadaje? i... czy nie jesteś przypadkiem z Gdańska? :wink:
anii Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 Zdradze, ze Aisa jest z Warszawy :wink: Aiso, nie wiem co sie stalo, mam nadzieje, ze nic zlego z Brytanem :cry: ??? A na wystawe koniecznie przyjdz, to sie spotkamy. :D
carotina Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 myślałąm, że z gdańska, ponieważ kiedyś na dogsach przeczytałam wpis jakiejś osoby z gdańska, która ma równierz szczeniaka shih-tzu i ma zamiar startować dokładnie na tych samych wystawach :wink:
lonka Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 Aisa_ napisał(a):Chciałam pójśc na 3 wystawy - w Warszawie, w Gdyni i w Sopocie (tam dopiero chciałam wystawić Brytana), ale niestety.. Nie bedzie mnie na zadnej z nich... Zreszta... Z biegiem czasu coraz bardziej upewniam się w tym, ze Brytan nie nadaje sie na wystawy :lol: Pozdrawiam...Napisz nam dla czego tak sadzisz?może coś poradzimy. :wink:
carotina Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 Shih Tzu Psy młodzieży LaShalimar TOP GUN AT ACTE Shih Tzu Psy pośrednia PRETTY BOY Acte Shih Tzu Psy championów Tuscany's CHALLENGER AT ACTE Shih Tzu Psy weteranów BILOXI BLUES Dianthus Shih Tzu Suki młodzieży ARANTXA Merlot Shih Tzu Suki pośrednia JEANNE MOREAU Dianthus Shih Tzu Suki weteranów DEMI VEGA II Kosmate Pupile -----> stawka Olsztyn :)
Recommended Posts