Yaki Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 Prawda ,ze cudo?Anii to jest import z Kanady pani Bogusi Strzyzewskiej LaShalimar TOP GUN AT ACTE. Pisalam ,ze wytuptal ZW.ML.
anii Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 Yaki napisał(a):Prawda ,ze cudo?Anii to jest import z Kanady pani Bogusi Strzyzewskiej LaShalimar TOP GUN AT ACTE. Ha! Ja to mam oko, tak myslalam :D Pieknosci, naprawde sliczny piesek. Nie tylko postura (widzialam juz wczesniejsze zdjecia), ale jaki ma piekny kolor wlosa. :iloveyou:
lonka Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 Anii piesek z hodowli Acte jest piękny,ładnie też reprezentuje się miał debiut w Łodzi i był jusz na fotkach.Gratuluję dziewczynom z okazji zakonczenia roku szkolnego.Zyczę przyjemnego wypoczynku! :lol: :lol: :lol:I oczewiscie witam nowych forumowiczów! :P
lonka Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 Yaki napisał(a):Lonka trzymamy kciuki za Was w Krakowie. Powodzenia.Trzymajcie kciuki ale dzisiaj nie dziękuję :wink:
anushka Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 Lonka jesteśmy z Tobą!!! :wink: Dziewczyny powiedzcie mi czy jest coś takiego jak "shih tzu miniaturka"????????????????? :o :o
:) Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 Wedlug mnie shih tzu moiniaturki nie ma. Na pewno nie ma. Chyba, ze sie nie znam ;/ Albo moze jest i jest nim 0X :D A nowy piesio pani Strzyżewskiej jest tu : http://www.geocities.com/acteshihtzu/Newsy.html
anii Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 [quote name='Ania-k'] Dziewczyny powiedzcie mi czy jest coś takiego jak "shih tzu miniaturka"????????????????? :o :o Miniaturyzacja rasy jest bardzo niewskazana. Zacytuje standard ;) Wysokość i ciężar ciała: 4,5 -8,1 kg. Idealna masa ciała 4,5 -7,3 kg. Wysokość w kłębie doi 26,7 cm. Ja sama widzialam shih tzu, ktore moze wazylo z 3 kilo i byla to suczka, bardzo malutka. Lump przy niej to nie powiem :lol: wygladal na roslego.:lol: Miala podobny kolorek i wygladala jak szczeniak, bo byla obcieta. Nie wiem czy miala rodowod, ale moim zdaniem byla stanowczo za mala. Nie jest to odosobniony przypadek, czasami widuje takie malenstwa :roll: Kiedys widzialam stronke amerykanskich hodowcow, ktorzy paraja sie tym procederem. :evilbat:
anushka Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 to ja wkleję link do tego co znalazłam : :o Shih-Tzu Miniaturka
anii Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 [quote name='Ania-k']to ja wkleję link do tego co znalazłam : :o Shih-Tzu Miniaturka Nie sadze by to byly miniatury, bo widzialam ojca tych szczeniat i on wcale na miniature nie wyglada. Mysle Aniu, ze to taki skrot myslowy, badz ewentualna zacheta. Ja tez kiedys zadzwonilam do pani z ogloszenia (jeszcze do konca nie wiedzialam jak wyglada ta rasa, a na pewno ile wazy :wink: ) , ktora napisala w gazecie:"Shih tzu miniaturki sprzedam" i szybko wyjasnila, ze te miniaturki, to moga z osiem kilo wazyc :lol: :lol:
carotina Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 Ania-k, Anii ma racje :wink: to taka zachęta, dla ludzi :P że rasa mała 8) Zresztą znam tą hodowle i hodowczynie :wink: (jest właścicielką m.in. Demi miotowej siostry :) ) marynia, to nas przejżałaś :P :P a ja chyba nadal, nie kojarze :roll: hmmmmm..... a czy Cd nie jest przypadkiem srebna?? :wink: :hmmmm:
carotina Posted June 25, 2005 Posted June 25, 2005 wiecie, co dzisiaj jest?? :megagrin: dzisiaj moja kochana Demi kończy osiem latek :laola: :new-bday: :BIG: i tym samym wkracza w poważny wiek weteranki :wink: :bigok: (((podobno, życie zaczyna sie po ósemce :wink: :lol: ))) :BIG: :BIG: :BIG:
anushka Posted June 25, 2005 Posted June 25, 2005 wow,no to wszystkiego naj !!!!!!!!!!!!!!!!!1 :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :beerchug: :beerchug: :klacz: :klacz: :klacz: a wracając jeszcze do tej miniaturki to chyba jest tak jak z tymi królikami..."króliczek miniaturka"..który potem okazuje się dość sporym okazem,moja siostra miała takiego Rogerra :evilbat: wszystkie klatki były na niego za małe,pozjadał wszystko co się dało do wysokości kolan w mieszkaniu tzn. kable,tapety,łóżka,meble..wszędzie widać było ząbki "króliczka miniaturki" :evilbat: znowu zboczyłam z tematu,ale chodzi mi o to,że dla mnie to tani chwyt reklamowy,pies potem osiągnie swój wiek i wagę i nagle państwo się rozmyślą,bo przecież miał być miniaturką... :-? :-? ...ehh czego to człowiek nie wymysli... :o
:) Posted June 25, 2005 Posted June 25, 2005 100 lat!!!!!!! :) :new-bday: :new-bday: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG:
carotina Posted June 25, 2005 Posted June 25, 2005 w imieniu solenizantki bardzo dziekuje za zyczenia :megagrin: :calus:
anushka Posted June 26, 2005 Posted June 26, 2005 a gdzie fotka solenizantki :o ?no nie musi być taka dzisiejsza,bo pewnie Demi odpoczywa,ale taka "kilkudniowa" ofkors :megagrin:
carotina Posted June 26, 2005 Posted June 26, 2005 [quote name=':)']Znacie może tą psinkę? Tak strasznie mi się podoba... nie wydaje mi sie :hmmmm: a z jakiej stronki jest fotka? Anii, baaardzo dziękujemy :D :D :D :D Ania-k, fotke solenizantki zrobie w tygodniu, jak sie wybierzemy na wieczorny spacerek na plaże :megagrin:
lonka Posted June 26, 2005 Posted June 26, 2005 Carotina wszystkiego najlepszego dla Demi! Jaki dziękuje za trzymanie kciuków. Kraków udany.Codi Zw. Mł. i na bisach juniorów 9 gr. był wybrany w trójce do bisu najlepszego juniora(przywiózł pucharek).Loniunia CWC,CACIB i NSwR.
Yaki Posted June 26, 2005 Posted June 26, 2005 Brawo Lonka moje gratulacje,to sie pieski spisaly slicznie. Codi chyba skonczyl ML. CHAMPIONAT? A jak wyniki w innych klasach? Carotino DEMI ze swoja uroda nazbiera jeszcze zlota w weteranach.
:) Posted June 26, 2005 Posted June 26, 2005 Gratuluije Lonka! My teraz mamy przygotowania na Olsztyn :D
lonka Posted June 26, 2005 Posted June 26, 2005 Dziękuję za gratulacji! niestety Codik jeszcze nie skonczył mł. czempionatu bo 2 międzynarodowki sędziowała ta sama Pani sędzina(w Krakowie byla zmiana).Ale to nic,jeszcze ma czas,niech się przyzwyczaja do wystaw :wink: Jaki Billi dostał CWC i resCACIB.
anushka Posted June 26, 2005 Posted June 26, 2005 Lonka wspaniale :bigok: :megagrin: tylko tak dalej :lol:
Recommended Posts