Jump to content
Dogomania

SHIH - TZU (prosimy zakladac oddzielne tematy!)

Recommended Posts

Posted

Prawda ,ze cudo?Anii to jest import z Kanady pani Bogusi Strzyzewskiej
LaShalimar TOP GUN AT ACTE.
Pisalam ,ze wytuptal ZW.ML.

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Yaki napisał(a):
Prawda ,ze cudo?Anii to jest import z Kanady pani Bogusi Strzyzewskiej
LaShalimar TOP GUN AT ACTE.

Ha!

Ja to mam oko, tak myslalam :D
Pieknosci, naprawde sliczny piesek. Nie tylko postura (widzialam juz wczesniejsze zdjecia), ale jaki ma piekny kolor wlosa. :iloveyou:

Posted

Anii piesek z hodowli Acte jest piękny,ładnie też reprezentuje się miał debiut w Łodzi i był jusz na fotkach.Gratuluję dziewczynom z okazji zakonczenia roku szkolnego.Zyczę przyjemnego wypoczynku! :lol: :lol: :lol:I oczewiscie witam nowych forumowiczów! :P

Posted

[quote name='Ania-k']
Dziewczyny powiedzcie mi czy jest coś takiego jak "shih tzu miniaturka"????????????????? :o :o

Miniaturyzacja rasy jest bardzo niewskazana. Zacytuje standard ;)
Wysokość i ciężar ciała: 4,5 -8,1 kg. Idealna masa ciała 4,5 -7,3 kg. Wysokość w kłębie doi 26,7 cm.

Ja sama widzialam shih tzu, ktore moze wazylo z 3 kilo i byla to suczka, bardzo malutka. Lump przy niej to nie powiem :lol: wygladal na roslego.:lol: Miala podobny kolorek i wygladala jak szczeniak, bo byla obcieta.
Nie wiem czy miala rodowod, ale moim zdaniem byla stanowczo za mala.
Nie jest to odosobniony przypadek, czasami widuje takie malenstwa :roll:

Kiedys widzialam stronke amerykanskich hodowcow, ktorzy paraja sie tym procederem. :evilbat:

Posted

[quote name='Ania-k']to ja wkleję link do tego co znalazłam : :o
Shih-Tzu Miniaturka

Nie sadze by to byly miniatury, bo widzialam ojca tych szczeniat i on wcale na miniature nie wyglada.

Mysle Aniu, ze to taki skrot myslowy, badz ewentualna zacheta. Ja tez kiedys zadzwonilam do pani z ogloszenia (jeszcze do konca nie wiedzialam jak wyglada ta rasa, a na pewno ile wazy :wink: ) , ktora napisala w gazecie:"Shih tzu miniaturki sprzedam" i szybko wyjasnila, ze te miniaturki, to moga z osiem kilo wazyc :lol: :lol:

Posted

Ania-k, Anii ma racje :wink: to taka zachęta, dla ludzi :P że rasa mała 8) Zresztą znam tą hodowle i hodowczynie :wink: (jest właścicielką m.in. Demi miotowej siostry :) )

marynia, to nas przejżałaś :P :P a ja chyba nadal, nie kojarze :roll: hmmmmm..... a czy Cd nie jest przypadkiem srebna?? :wink: :hmmmm:

Posted

wiecie, co dzisiaj jest?? :megagrin:
dzisiaj moja kochana Demi kończy osiem latek :laola: :new-bday: :BIG: i tym samym wkracza w poważny wiek weteranki :wink: :bigok: (((podobno, życie zaczyna sie po ósemce :wink: :lol: ))) :BIG: :BIG: :BIG:

Posted

wow,no to wszystkiego naj !!!!!!!!!!!!!!!!!1 :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :beerchug: :beerchug: :klacz: :klacz: :klacz:
a wracając jeszcze do tej miniaturki to chyba jest tak jak z tymi królikami..."króliczek miniaturka"..który potem okazuje się dość sporym okazem,moja siostra miała takiego Rogerra :evilbat: wszystkie klatki były na niego za małe,pozjadał wszystko co się dało do wysokości kolan w mieszkaniu tzn. kable,tapety,łóżka,meble..wszędzie widać było ząbki "króliczka miniaturki" :evilbat: znowu zboczyłam z tematu,ale chodzi mi o to,że dla mnie to tani chwyt reklamowy,pies potem osiągnie swój wiek i wagę i nagle państwo się rozmyślą,bo przecież miał być miniaturką... :-? :-? ...ehh czego to człowiek nie wymysli... :o

Posted

[quote name=':)']Znacie może tą psinkę?

Tak strasznie mi się podoba...

nie wydaje mi sie :hmmmm: a z jakiej stronki jest fotka?

Anii, baaardzo dziękujemy :D :D :D :D

Ania-k, fotke solenizantki zrobie w tygodniu, jak sie wybierzemy na wieczorny spacerek na plaże :megagrin:

Posted

Carotina wszystkiego najlepszego dla Demi! Jaki dziękuje za trzymanie kciuków. Kraków udany.Codi Zw. Mł. i na bisach juniorów 9 gr. był wybrany w trójce do bisu najlepszego juniora(przywiózł pucharek).Loniunia CWC,CACIB i NSwR.

Posted

Brawo Lonka moje gratulacje,to sie pieski spisaly slicznie.
Codi chyba skonczyl ML. CHAMPIONAT?
A jak wyniki w innych klasach?

Carotino DEMI ze swoja uroda nazbiera jeszcze zlota w weteranach.

Posted

Dziękuję za gratulacji! niestety Codik jeszcze nie skonczył mł. czempionatu bo 2 międzynarodowki sędziowała ta sama Pani sędzina(w Krakowie byla zmiana).Ale to nic,jeszcze ma czas,niech się przyzwyczaja do wystaw :wink: Jaki Billi dostał CWC i resCACIB.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...