Ewelinaa Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 [quote name='carotina'][quote name='Ania-k'][quote name='Ewelinaa']Fotki mam ale niestety nie na mokro :)Astonek Kometa śliczne są afgany...szczególnie w ruchu...takie dostojne :lol: dzięki pomocy Karki :calus: jesteśmy umówieni do fryzjera na poniedziałek :evilbat: :evilbat: super :D :D :D (bez fotek sie nie obejdzie :wink: :evilbat: ) No pewnie :)
Karka Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 Ania Ty tu tak nie Karkuj :wink: bo ja pisałam ,że nie mam bladego pojęcia o jej umiejętnościach wiem tylko że strzyże :roll: Jak coś nie wyjdzie to potem będzie na mnie :evilbat: no tak dobrze panu z pieskiem... :wink:
anushka Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 zawsze możemy zrobić z niego Lewka...umaszczenie "prawie prawie..kto tam wie kto kogo pokrył... :-? to by była mini wersja lewka...taki "karełek"... :o ,ja to się idę szykować do pracy na jutro,a wy bawcie się tu fajnie,ale mnie czas ucieka dzisiaj...szok.. :o
Karka Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 Jasne Ania możesz zrobić i lewka z niego -powiem tyle ,że koło mnie mieszka pekińczyk co go przez kilka lat w okresie od wiosny do jesieni ścinali na lewka :D i wyglądał super a teraz go ścianają całkiem na krótko tylko na łapkach ma zostawione troszkę dłuższe wloski i na ogonku .Jest przepocieszny :lol: :lol: :lol:
anushka Posted June 23, 2005 Posted June 23, 2005 dzięki uprzejmości Anii :lol: mam kilka fotek gdzie obcięte shih są booskie :evilbat: pozwolę sobie wkleić kilka fotek : tutaj ten shih przypomina mi basseta griffona,jakoś tak... :lol: tutaj co prawda nie obcięty ale śliczny wystrzelony z aramty mopik :evilbat: tutaj też fajnie sobie wygląda : tutaj uchole mnie powalają na kolana ten mi się kojarzy ze szczeniakiem : i znowu latające ucholki a na koniec lalka,która najbardziej mi się podoba :oops: :lol: i jak Wam się podobają takie "kosmitki"??? :evilbat:
Tomek67 Posted June 23, 2005 Posted June 23, 2005 Fajne są :kciuki: . Z ostatniego ktoś chciał zrobić chińskiego grzywacza, ale przed końcem się rozmyślił :lol: :wink: . Mnie najbardziej podoba się ten wystrzelony z armaty :loveu: . Jest najbardziej ekspresyjny. :P :wink:
Ewelinaa Posted June 23, 2005 Posted June 23, 2005 Super !! Nie wiedziałam że shih startują w algidach ?? Supper !!!
anushka Posted June 23, 2005 Posted June 23, 2005 [quote name='Tomek67']Fajne są :kciuki: . Z ostatniego ktoś chciał zrobić chińskiego grzywacza, ale przed końcem się rozmyślił :lol: :wink: . Mnie najbardziej podoba się ten wystrzelony z armaty :loveu: . Jest najbardziej ekspresyjny. :P :wink: wygląda jakby go tylne łapy chciały wyprzedzić :ylsuper:
anii Posted June 23, 2005 Posted June 23, 2005 A Lumpik postanowil pokazac swoim zabawkom swiat i wyprowadza je na spacer. Rano byl filotetowy dinozaur, a teraz owca z ktorej po spacerze zrobil sie czarny baran :evilbat: Lump doslownie jak tylko otwieram drzwi, chwyta zabawke no i oczywiscie nie chce jej puscic. :wink: Moze isc kazdy pies, wystarczy pomachac mu ta zaabwka przed nosem i juz mam psa dla siebie :D
carotina Posted June 23, 2005 Posted June 23, 2005 :lol: :lol: :lol: :lol: dobre :lol: :lol: , on sie poprostu domaga przyjaciela :wink: :lol: :lol: ---->drugiego shih :evilbat: :lol:
anushka Posted June 23, 2005 Posted June 23, 2005 ale masz super wabik :lol: mój czasem też coś wynosi w pysku :-? ,kiedyś wróciłąm z nim z dworu wieczorem,a rano TZ wychodził do pracy a u nas na wycieraczce leżała skarpetka od TZ :oops: (przez całą noc),poprostu nie zauważyłam jak z nią łaził... :evilbat:
carotina Posted June 23, 2005 Posted June 23, 2005 [quote name='Ania-k']Carotina masz czkawkę??? :o :lol: :lol: i zapalenie spojówek :( :( :( 8)
anushka Posted June 23, 2005 Posted June 23, 2005 [quote name='carotina'][quote name='Ania-k']Carotina masz czkawkę??? :o :lol: :lol: i zapalenie spojówek :( :( :( 8) dzisiaj nie mogłam z pracy dojechać,tak mnie alergia dopadła,na oczy patrzeć nie umiałam,koleżanka która pracuje w sklepie miała dzisiaj to samo...chyba musiało być niezłe stężenie czego... 0X :x ale u mni już lepiej z oczami,przynajmniej coś widzę :lol:
carotina Posted June 23, 2005 Posted June 23, 2005 to fakt moja lekarka stwierdziła, że w tym miesiącu rozkłada wszystkich :roll: .... podobno jakieś grzybki :wink: :( (i roztocza :evilbat: ) nie dość że oczy, to jescze chodze i kicham :o :evilbat: :roll: nie tylko ja mam alergie, Cd też :roll:
anushka Posted June 23, 2005 Posted June 23, 2005 carotina napisał(a):to fakt moja lekarka stwierdziła, że w tym miesiącu rozkłada wszystkich :roll: .... podobno jakieś grzybki :wink: :( (i roztocza :evilbat: ) nie dość że oczy, to jescze chodze i kicham :o :evilbat: :roll: zapomniałaś dodać,że z nosa też ci leci :evilbat:
carotina Posted June 23, 2005 Posted June 23, 2005 Ania-k napisał(a):carotina napisał(a):to fakt moja lekarka stwierdziła, że w tym miesiącu rozkłada wszystkich :roll: .... podobno jakieś grzybki :wink: :( (i roztocza :evilbat: ) nie dość że oczy, to jescze chodze i kicham :o :evilbat: :roll: zapomniałaś dodać,że z nosa też ci leci :evilbat: 8) :evilbat: 8)
anii Posted June 23, 2005 Posted June 23, 2005 Carotina Zdrowiej :kciuki: Przeciez od jutra masz wakacje :evil_lol: Jak tam cenzurka?! :changes: A co do Lumpika, to z rana dinozaur (maskotka :wink: ) byl maly, wiec bez problemu nioslam spokojnie, ale owca wieksza, wiec non stop po nia skakal. Schowalam owce do kieszeni TŻ-ta. a Lumpik normalnie tak sie zasmucil i nie chcial isc, tylko zaworcic i szukac owcy :lol: Na koncu spacerku rzucilam mu owce, to tak sie ucieszyl, ze juz trzymal owce w zabkach non stop. Lumpik wprost uwielbia jak mu sie cos rzuca, to jest jego ulubiona zabawa w domu i na spacerze. Zabawnie zachowuje sie jak dostanie nowa zabawke. Przez jakis czas zabawka jest wazniejsza niz inne, bawi sie tylko nia i absolutnie nie pozwala jej dotknac, jest tylko jego. Pozniej wraca do ukochanej, pozszywanej bezokiej owcy z Zakopanego :lol:
marynia Posted June 23, 2005 Posted June 23, 2005 [quote name='anii'][quote name=':)'] Zyzio nie ucieka z wanny, jest bardzo grzecznym psiakiem. A kto tu mowi o uciekaniu... :hmmmm: Marynia Widze, ze juz gryfonka w podpisie, ale gdzie shih tzu?! :niedowia: :D Gryfonka w podpisie ponieważ niedługo debiutujemy na wystawach, a shih tzu ma urlop macierzyński :) I już się nie pokazuje na wystawach :cry: A wracajac do alergii, to chyba jakaś plaga :o
carotina Posted June 23, 2005 Posted June 23, 2005 no tak, jutro mój ulubiony dzień w roku :megagrin: a co do cenzurki, to powiedzmy, że zadowalająca :fadein: :wink: 8) marynia, a jak sie Twoja sunia rodowodowo nazywa??? ja też mam jedną starszą :P , może sie kiedyś na ringu widziałyśmy :wink:
:) Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 Co do alergii.......... Ja niestety też ją mam :( Zmora się do mnie przyczepiła i w żaden sposób odczepić nie chce. Obawiam się, że mi zostaniew do końca wakacji. Jestem uczulona dosłownie na wszystko!! :( :( :( :cry: Leci mi z nosa, mam katar, puchną oczy, łzawią- wyglądam jak wampir :( :roll: :roll: 0X A co do zabawek, to Zyzio znalazł sobie ostatnio bardzo interesującą zabawę. Jak mu się rzuci do zabawy jakąś butekę(musi być z korkiem, bo te bez korka go nie interesują), to on wyznacza sopbie cel- odkręcić korek :) Butelka jest tak długo interesująca, dopóki ma korek. JAk już jej go odkręci-przestaje się interesować zarówno butelką, jak i korkiem. W sumie to dobrze, bo wiemy, woie nie połknie korka :) :lol: :D :)
:) Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 Chciałam Wam wysłać Zyzia fotki z wczorajszego spaceru, ale są za duze i nie wyszlo. Pozniej je zmniejsze i wstawie. Trzymajcie sie, miłego dnia:)
anii Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 Lump znow dzis uznal, ze dinozaur musi zaczerpnac swiezego powietrza. 8) Fotka ze Szczecina. Wie ktos co to za male cudo?! Ja sie domyslam, ale moze ktos kto byl mi odpowie?! http://image42.webshots.com/42/2/13/46/376821346kEwodW_ph.jpg Zdjecie z albumu http://community.webshots.com/album/376401291xXVpyK/2 :wink:
anushka Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 a ja mam zakazany dostęp do stronki :o i niestety nie wejdę :lol:
marynia Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 carotina napisał(a):no tak, jutro mój ulubiony dzień w roku :megagrin: a co do cenzurki, to powiedzmy, że zadowalająca :fadein: :wink: 8) marynia, a jak sie Twoja sunia rodowodowo nazywa??? ja też mam jedną starszą :P , może sie kiedyś na ringu widziałyśmy :wink: Carotina, moja sunia wcale nie jest taka leciwa, ona po prostu nie lubi wystaw :) CD (tak ma na imię po domowemu) pokazała się tylko kilka razy, a w rodowodzie ma Seduction. Nie wiem czy ją pamiętasz, ale my na ringu widziałyśmy się niejednokrotnie :wink: Dzisiaj wyjeżdżam na tydzień więc nie będę na forum, odezwę sie po powrocie.
Recommended Posts