Jump to content
Dogomania

SHIH - TZU (prosimy zakladac oddzielne tematy!)

Recommended Posts

Posted

[quote name='carotina'][quote name='Ania-k'][quote name='Ewelinaa']Fotki mam ale niestety nie na mokro :)Astonek

Kometa

śliczne są afgany...szczególnie w ruchu...takie dostojne :lol:

dzięki pomocy Karki :calus: jesteśmy umówieni do fryzjera na poniedziałek :evilbat: :evilbat:

super :D :D :D (bez fotek sie nie obejdzie :wink: :evilbat: )

No pewnie :)

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Ania Ty tu tak nie Karkuj :wink: bo ja pisałam ,że nie mam bladego pojęcia o jej umiejętnościach wiem tylko że strzyże :roll: Jak coś nie wyjdzie to potem będzie na mnie :evilbat: no tak dobrze panu z pieskiem... :wink:

Posted

zawsze możemy zrobić z niego Lewka...umaszczenie "prawie prawie..kto tam wie kto kogo pokrył... :-? to by była mini wersja lewka...taki "karełek"... :o ,ja to się idę szykować do pracy na jutro,a wy bawcie się tu fajnie,ale mnie czas ucieka dzisiaj...szok.. :o

Posted

Jasne Ania możesz zrobić i lewka z niego -powiem tyle ,że koło mnie mieszka pekińczyk co go przez kilka lat w okresie od wiosny do jesieni ścinali na lewka :D i wyglądał super a teraz go ścianają całkiem na krótko tylko na łapkach ma zostawione troszkę dłuższe wloski i na ogonku .Jest przepocieszny :lol: :lol: :lol:

Posted

dzięki uprzejmości Anii :lol: mam kilka fotek gdzie obcięte shih są booskie :evilbat: pozwolę sobie wkleić kilka fotek :
tutaj ten shih przypomina mi basseta griffona,jakoś tak... :lol:

tutaj co prawda nie obcięty ale śliczny wystrzelony z aramty mopik :evilbat:

tutaj też fajnie sobie wygląda :

tutaj uchole mnie powalają na kolana

ten mi się kojarzy ze szczeniakiem :

i znowu latające ucholki

a na koniec lalka,która najbardziej mi się podoba :oops: :lol:

i jak Wam się podobają takie "kosmitki"??? :evilbat:

Posted

Fajne są :kciuki: . Z ostatniego ktoś chciał zrobić chińskiego grzywacza, ale przed końcem się rozmyślił :lol: :wink: . Mnie najbardziej podoba się ten wystrzelony z armaty :loveu: . Jest najbardziej ekspresyjny. :P :wink:

Posted

[quote name='Tomek67']Fajne są :kciuki: . Z ostatniego ktoś chciał zrobić chińskiego grzywacza, ale przed końcem się rozmyślił :lol: :wink: . Mnie najbardziej podoba się ten wystrzelony z armaty :loveu: . Jest najbardziej ekspresyjny. :P :wink:
wygląda jakby go tylne łapy chciały wyprzedzić :ylsuper:

Posted

A Lumpik postanowil pokazac swoim zabawkom swiat i wyprowadza je na spacer. Rano byl filotetowy dinozaur, a teraz owca z ktorej po spacerze zrobil sie czarny baran :evilbat:

Lump doslownie jak tylko otwieram drzwi, chwyta zabawke no i oczywiscie nie chce jej puscic. :wink:

Moze isc kazdy pies, wystarczy pomachac mu ta zaabwka przed nosem i juz mam psa dla siebie

:D

Posted

ale masz super wabik :lol: mój czasem też coś wynosi w pysku :-? ,kiedyś wróciłąm z nim z dworu wieczorem,a rano TZ wychodził do pracy a u nas na wycieraczce leżała skarpetka od TZ :oops: (przez całą noc),poprostu nie zauważyłam jak z nią łaził... :evilbat:

Posted

[quote name='carotina'][quote name='Ania-k']Carotina masz czkawkę??? :o

:lol: :lol: i zapalenie spojówek :( :( :( 8)
dzisiaj nie mogłam z pracy dojechać,tak mnie alergia dopadła,na oczy patrzeć nie umiałam,koleżanka która pracuje w sklepie miała dzisiaj to samo...chyba musiało być niezłe stężenie czego... 0X :x ale u mni już lepiej z oczami,przynajmniej coś widzę :lol:

Posted

to fakt moja lekarka stwierdziła, że w tym miesiącu rozkłada wszystkich :roll: .... podobno jakieś grzybki :wink: :( (i roztocza :evilbat: )
nie dość że oczy, to jescze chodze i kicham :o :evilbat: :roll:

nie tylko ja mam alergie, Cd też :roll:

Posted

carotina napisał(a):
to fakt moja lekarka stwierdziła, że w tym miesiącu rozkłada wszystkich :roll: .... podobno jakieś grzybki :wink: :( (i roztocza :evilbat: )

zapomniałaś dodać,że z nosa też ci leci :evilbat:

Posted

Ania-k napisał(a):
carotina napisał(a):

zapomniałaś dodać,że z nosa też ci leci :evilbat:

8) :evilbat: 8)

Posted

Carotina
Zdrowiej :kciuki:
Przeciez od jutra masz wakacje :evil_lol:

Jak tam cenzurka?! :changes:

A co do Lumpika, to z rana dinozaur (maskotka :wink: ) byl maly, wiec bez problemu nioslam spokojnie, ale owca wieksza, wiec non stop po nia skakal. Schowalam owce do kieszeni TŻ-ta. a Lumpik normalnie tak sie zasmucil i nie chcial isc, tylko zaworcic i szukac owcy :lol:
Na koncu spacerku rzucilam mu owce, to tak sie ucieszyl, ze juz trzymal owce w zabkach non stop.

Lumpik wprost uwielbia jak mu sie cos rzuca, to jest jego ulubiona zabawa w domu i na spacerze. Zabawnie zachowuje sie jak dostanie nowa zabawke. Przez jakis czas zabawka jest wazniejsza niz inne, bawi sie tylko nia i absolutnie nie pozwala jej dotknac, jest tylko jego. Pozniej wraca do ukochanej, pozszywanej bezokiej owcy z Zakopanego :lol:

Posted

[quote name='anii'][quote name=':)'] Zyzio nie ucieka z wanny, jest bardzo grzecznym psiakiem.

A kto tu mowi o uciekaniu... :hmmmm:

Marynia
Widze, ze juz gryfonka w podpisie, ale gdzie shih tzu?! :niedowia: :D
Gryfonka w podpisie ponieważ niedługo debiutujemy na wystawach, a shih tzu ma urlop macierzyński :) I już się nie pokazuje na wystawach :cry:
A wracajac do alergii, to chyba jakaś plaga :o

Posted

no tak, jutro mój ulubiony dzień w roku :megagrin: a co do cenzurki, to powiedzmy, że zadowalająca :fadein: :wink: 8)
marynia, a jak sie Twoja sunia rodowodowo nazywa??? ja też mam jedną starszą :P , może sie kiedyś na ringu widziałyśmy :wink:

Posted

Co do alergii.......... Ja niestety też ją mam :( Zmora się do mnie przyczepiła i w żaden sposób odczepić nie chce. Obawiam się, że mi zostaniew do końca wakacji. Jestem uczulona dosłownie na wszystko!! :( :( :( :cry: Leci mi z nosa, mam katar, puchną oczy, łzawią- wyglądam jak wampir :( :roll: :roll: 0X

A co do zabawek, to Zyzio znalazł sobie ostatnio bardzo interesującą zabawę. Jak mu się rzuci do zabawy jakąś butekę(musi być z korkiem, bo te bez korka go nie interesują), to on wyznacza sopbie cel- odkręcić korek :) Butelka jest tak długo interesująca, dopóki ma korek. JAk już jej go odkręci-przestaje się interesować zarówno butelką, jak i korkiem. W sumie to dobrze, bo wiemy, woie nie połknie korka :) :lol: :D :)

Posted

Chciałam Wam wysłać Zyzia fotki z wczorajszego spaceru, ale są za duze i nie wyszlo. Pozniej je zmniejsze i wstawie. Trzymajcie sie, miłego dnia:)

Posted

carotina napisał(a):
no tak, jutro mój ulubiony dzień w roku :megagrin: a co do cenzurki, to powiedzmy, że zadowalająca :fadein: :wink: 8)
marynia, a jak sie Twoja sunia rodowodowo nazywa??? ja też mam jedną starszą :P , może sie kiedyś na ringu widziałyśmy :wink:

Carotina, moja sunia wcale nie jest taka leciwa, ona po prostu nie lubi wystaw :) CD (tak ma na imię po domowemu) pokazała się tylko kilka razy, a w rodowodzie ma Seduction. Nie wiem czy ją pamiętasz, ale my na ringu widziałyśmy się niejednokrotnie :wink:
Dzisiaj wyjeżdżam na tydzień więc nie będę na forum, odezwę sie po powrocie.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...