Jump to content
Dogomania

SHIH - TZU (prosimy zakladac oddzielne tematy!)

Recommended Posts

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='lonka']Carotina Julka jest śliczna :kciuki: Pochwal się po debiucie,co? :wink:

no pewnie, że się pochwale :P 8) (o ile bedzie czym :evilbat: )..... ale to jeszcze troche czasu, prawie miesiąc :wink:
Lonka, a czy Magnat ma swoją stronke?? bo chciałabym fotki pooglądać :D , co prawda znalazłam jedną, ale nieaktualizowaną :roll:
A Wy macie strone w planach?? :angel: :angel:

Posted

Magnas ma strone internetowa i ty dobrze trafiłaś :lol: Aktualizacja jest na dogomanii :wink: :lol: :lol: :lol: A nasza stronka ruszy latem napewno :oops: W chwili obecnej mam remont :roll: i wystawy :wink: wiec za bardzo nie ma czasu ale jak tylko zrobimy to dam znać :wink:

Posted

carotina napisał(a):
no to super, że bedzie :D :D :D od razu daj znać, pierwsze sie do ksiegi gosci wpiszemy :lol:
Pewnie że zaproszę was na stronkę :wink:

Posted

Dziś wieczorkiem(jak mi się uda) podeślę foteczki Zyzia w kąpieli i po kąpieli:) Miłego dnia Wam zycze:)

Posted

Lumpik tak samo staje w wannie, co wcale nie jest takie urocze, bo powinien stac spokojnie na czterech lapkach. Zawsze sie opiera o krawedz wanny, jak jest po pierwszym plukaniu szamponu, uwaza, ze juz dosc tego stania i mycia :wink:

Posted

Nie, Zyziek stoi grzecznie, ale jak go zostawie na chwilke w wannie i pojde na przyklad po chrupki lub po aparat(jak przed zrobieniem tej fotki) to staje, zeby lepiej zobaczyc,kiedy wroce. Zyzio nie ucieka z wanny, jest bardzo grzecznym psiakiem. A jaki jest kochany.........

Posted

Zyzio wyglada niesamowicie :) Shih tzu w kapieli to wyjątkowo zabawny widok, no tylko suszenie pózniej jest juz troszkę mniej zabawne... :evilbat:
Jak mi się uda to wstawie dziś fotki gryfonki :P

Posted

[quote name=':)'] Zyzio nie ucieka z wanny, jest bardzo grzecznym psiakiem.

A kto tu mowi o uciekaniu... :hmmmm:

Marynia
Widze, ze juz gryfonka w podpisie, ale gdzie shih tzu?! :niedowia: :D

Posted

A tu pięknie pokazuje język :P :P :P

Wieczorna kąpiel:

I śpimy:

A śpimy oczywiście z panią w łóżeczku :D :oops: :lol: :lol:

Posted

Ewelinaa napisał(a):
to zdjecie po kąpieli jest rozbrajające :) szkoda że nie widzieliścia afgana po kąpieli hehehehe

jestem chętna n taką fotkę,afgany też mi się podobają :oops: :lol:

Posted

Ewelinaa napisał(a):
Fotki mam ale niestety nie na mokro :)

Eeee...... Ale tam Zyziek juz nie ma az tak mokrej siersci... :oops: Jest juz bardziej sucha niz mokra :lol:

Posted

[quote name='Ewelinaa']Fotki mam ale niestety nie na mokro :)Astonek

Kometa

śliczne są afgany...szczególnie w ruchu...takie dostojne :lol:

dzięki pomocy Karki :calus: jesteśmy umówieni do fryzjera na poniedziałek :evilbat: :evilbat:

Posted

[quote name='Ania-k'][quote name='Ewelinaa']Fotki mam ale niestety nie na mokro :)Astonek

Kometa

śliczne są afgany...szczególnie w ruchu...takie dostojne :lol:

dzięki pomocy Karki :calus: jesteśmy umówieni do fryzjera na poniedziałek :evilbat: :evilbat:

super :D :D :D (bez fotek sie nie obejdzie :wink: :evilbat: )

Posted

carotina napisał(a):

mam nadzieję,że będzie mi się podobał tak samo jak wygląda teraz,normalnie się boję :nerwy: ,ale wierzę w cuda :wink:

Posted

Ania-k napisał(a):
carotina napisał(a):

mam nadzieję,że będzie mi się podobał tak samo jak wygląda teraz,normalnie się boję :nerwy: ,ale wierzę w cuda :wink:

ciekawe jak on sam na to zareaguje :P Cd jak go obstrzygliśmy, to przez pierwsze dni był jakiś nieswój :roll: :wink: :evilbat:

Posted

właśnie myslę,żeby mu zostawić trochę kudłów na ogonie,bo jak on się ugryzie w "sam" ogon to będzie masakra...bo on goni swój ogon dopóki z nim nie padnie w pysku :evilbat: ,no zobaczymy,ufam koleżance Karki,będzie dobrze :cool1:

Posted

[quote name='Ania-k']

Ania
Licze na fotki!! :evilbat:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...